Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
içtenlikle tebrik ediyorum canım seni, harikasın.. bende artık karar verdim kendi kendime yılmayacağım!!!şimdiye dek hep katı kurallarla yaptım rejimleri, ama sonuç; verdim geriye fazlasıyla aldım .yürüyüş bandı almak istiyorum bende, günlük bir saat yürüsem açık havada, akşamda evde yürüyüş bandında diyorum . acaba senin kadar başarılı olurmuyum ? bende aldım başımı gidiyorum boyum 1.76 kilom 120, yazdıkların bana inanılmaz güç verdi, çok teşekkürler. mulu günler dileğiyle..
arkadaşım harbiden seni içten canı gönülden yürekten her şekilde tebrik ediyorum yaa..maşallah sana.yazdıklarını okurken tüylerim diken diken oldu.gözlerim doldu çok tuhaf oldum.içimde esen fırtınaları başka bir ağızdan duymak gerçektn böyle bişey demekki.allah azmine azim katsın.inşallah almazsın o kiloları.
biliyomusun bende çok duydum yanımdan geçenlerin birbirlerine bak bak senden daha beteri var demelerini.çok ağladım.evden dışarı çıkmadım gezmeye gitmedim kendimi soyutladım resmen.ama iyiki burayı buldum iyiki.henüz hedefime ulaşmadım.ama az kaldı benimde bi başarı öyüm ve benimde öncesi sonrası resimlerim olcak inşallah.sendende merakla bekliyoruz canım.