• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şule30'un Başarı Öyküsü 56 Kilo Verdi

bende tebrik ediyorum artık istediğiniz kiloya geldikten sonra önemli olan tekrar geri almamak

tebrik ediyorum sizi azminize bayildim boshayallersmile benimde vermem gereken bi 45 kg var hikayenizi okuduktan sonra hirslandim :lepi:

içtenlikle tebrik ediyorum canım seni, harikasın.. bende artık karar verdim kendi kendime yılmayacağım!!!şimdiye dek hep katı kurallarla yaptım rejimleri, ama sonuç; verdim geriye fazlasıyla aldım .yürüyüş bandı almak istiyorum bende, günlük bir saat yürüsem açık havada, akşamda evde yürüyüş bandında diyorum . acaba senin kadar başarılı olurmuyum ? bende aldım başımı gidiyorum boyum 1.76 kilom 120, yazdıkların bana inanılmaz güç verdi, çok teşekkürler. mulu günler dileğiyle..

içtenlikle tebrik ediyorum canım seni, harikasın.. bende artık karar verdim kendi kendime yılmayacağım!!!şimdiye dek hep katı kurallarla yaptım rejimleri, ama sonuç; verdim geriye fazlasıyla aldım .yürüyüş bandı almak istiyorum bende, günlük bir saat yürüsem açık havada, akşamda evde yürüyüş bandında diyorum . acaba senin kadar başarılı olurmuyum ? bende aldım başımı gidiyorum boyum 1.76 kilom 120, yazdıkların bana inanılmaz güç verdi, çok teşekkürler. mulu günler dileğiyle..

Cok tesekkür ederim arkadasim.Yazdiklarimin seni motive etmesine cok sevindim.Benimde daha önce yaptigim bir hatadir.Kati kurallar koyarak,kendimi herseyden kisitlayarak diyet yapmak.Sonrasinda kitliktan cikmiscasina yemek ve aynen geri almak fazlasiyla bütün verdiklerimi.Artik canimin istedigi seyleri az az yemeye basladim.Ama bir ayagim hep terazide.Digeride spor salonunda :roflol: spor,hareket cok önemli,bunu anladim.Kendini kasma ve diyetini bozdugunda asla amaaan nasil olsa bozuldu deme.Ben sayisini unuttum diyetimi bozdugum günlerin :) allah yardimcin olsun.sana da mutlu saglikli günler

ben 40 kilo verdim diye övünürken sennn 64 kg verdin ..alllaahh allah yaaa...cok saskinim..64 ne demek arkadasim yahuu..bir insan kilosu...töveee tövbeee...cok sey degisti demi hayatinda..bunu yasayan bilir...allah herkese tattirsin..yemeyin verin kilolari görün herkesin gözü sizde olacak..basaramam demeyin sakin..ben veremem demeyin.hep kandiriliyo böyle beyinler...benn neydimm ne oldum..dün esim videoya oglumun 1 ci dogum günü videosunu koymusta orda kendimi gördüm varya aman allahim dedim yaa...yasim 23 ben ne haldeyim..ayyy..cok sisman ve cok kompleksli..oglumu kucagima aliyorum oglum kucagimda kayboluyor o kadar kötü görünüyorki..simdi ise cokk genc bir annesin diyolar bana boyun kadar oglun var diyolar..bu ne demek ?? kilo demek..kilo adami ne hale getiriyor...su an 70 kilodayim..aylardir ayni kiloyu koruyorum..basarmak isteyenler basarir..hic ama hic cekinmeyin.herkese mutlu günler basarili günler diliyorum....

suleeee resim neden koymuyorsunki canim yaa..boyun kac senin?? cok görmek iserim seni ama inanirmisin..benim resmimi gördünü sen ?? :)))

arkadaşım harbiden seni içten canı gönülden yürekten her şekilde tebrik ediyorum yaa..maşallah sana.yazdıklarını okurken tüylerim diken diken oldu.gözlerim doldu çok tuhaf oldum.içimde esen fırtınaları başka bir ağızdan duymak gerçektn böyle bişey demekki.allah azmine azim katsın.inşallah almazsın o kiloları.
biliyomusun bende çok duydum yanımdan geçenlerin birbirlerine bak bak senden daha beteri var demelerini.çok ağladım.evden dışarı çıkmadım gezmeye gitmedim kendimi soyutladım resmen.ama iyiki burayı buldum iyiki.henüz hedefime ulaşmadım.ama az kaldı benimde bi başarı öyüm ve benimde öncesi sonrası resimlerim olcak inşallah.sendende merakla bekliyoruz canım.

ayy ne güzelll..inanirmisin kilo verenleri duydukca okudukca bende istiyorum kilo vermek oysaki istedigim kiloya ulasmama ragmen :)) kilo vermeyi özledim inanirmisiniz..tartilirken o heyecani özledim..genemi versem napsam .)) artik esim beni döver kesin :)) adam beni sisman sevyo yaa anlatamadim ona zayif kadin sevilir güzel görünür diye..anlamiyo adam ..:)) neyse senide tebrik ederim arkadasim bravoo..resimleriniiiiii sabirsizlikla bekliyorum..haberim olsun ama resim koyduguna dair emi..hoscakal

Zaracim yazdiklarin icin cok tesekkür ederim.Kendimle gurur duyuyorum yazilanlari okudukca.Resim koymayi beceremiyorum esimde gelince firsat olmuyor.Ve kilolu resmimi koymaya resmen utaniyorum ben yaa.
Bak biryerde sana katilmiyorum.Zayif kadin sevilir demissin ya esine.Niye ? bunu senin gibi zamaninda kilolu olan birinin söylemesi tuhaf.Beni esim önceden nasil seviyorsa simdide öyle seviyor.Bir kere bile bana zayifla demedi,kalbimi kirmadi,asagilamadi.Zamani gelince sen yaparsin azimli kadinsindir sen deyip moral verdi,teselli etti beni.Zayif olup,güzel olup aldatilan ne kadinlar biliyorum ben.Bu konuda yaralarim daha kapanmadi sanirim,savunmaya geciyorum hemen :)

Bence kendini iyi buluyorsan aynaya baktiginda iyisindir.Önemli olan kendini nasil buldugun.Kendini zorlama.Nasil mutluysan öyle kal.

Benim vermem gereken 5-10 kilo daha kaldi.Verir vermez ilk isim boy boy resim eklemek olucak kizlar.Hoscakalin

Son düzenleme:
sule hayran kaldım sana ben 2 aydır 4 kiloyu veremiyorum gram gram gidiyor psikolojim bozuluyor :(

fazla kilon 3-5 kiloysa tabiki zor verirsiniz.Benimde ilk aylar 10 kilo 8 kilo olarak gitti ama simdi ayda 3 kilo verebiliyorum.Ama böyle olacagini biliyordum.Kilo azaldikca vermesi de okadar zor oluyor.Bol spor yaparak daha kolay verirsiniz kilolarinizi.Kolay gelsin

helal olsun sana arkadaşım. benimde başarı(sızlıklarla) dolu bi hikayem var.
hiç bir zaman zayıf biri olmadım en fazla 75 i görmüş onlarıda hemen verirdim. evlendiğmide 66 kiloydum(boy 166)
hamile kalınca 30 kiloya yakın alıp doğumdan bir sene sonra 69 70 olmuştum.
sonra ipin ucu bi kaçtı şu an 88 89 kiloyum. (bir senede sigarayı bıraktığım için bu kadar kilo aldım)
her gören bu ne halin diyor. her ortamda iki lokma yerken yeter attık göbeğin senden önce gidiyor deniyor. düğünlere bile gidemiyorum aldğım kıyafetler evde yatıyor ya olmuyor ya yakışmıyor.
ben öyle diyetle filan kilo veremiyorum. sadece dikkat edip abur cubur tatlı bisküvi gibi kesmem bile yetiyor. tabiki porsiyonlarımı küçülttüm biraz.
en son 20 kilo verdim ama kızartmada yedim pastada yedim pilav makarnada. normal insanlar ne yiyorsa bende aynısını yedim. ne yediğinizi bilmeniz ve pişman olmamanız lazım.
bi kaç gün önce yemek yereken babam kızım yanlış anlama ama seni hiç böle görmedim dal gibi bir kocan var sen hergün kilo alıyorsun. onuda boşver çalışan bi bayansın dikkat et dedi. öyle zoruma gittiki babamın lafı. sil baştan başladım.allah nasip ederse bende başaracağım.
verebiliyorum ama koruyamıyorum.
,bakalım noolcak.
ama insanlara büyük bir azim kaynağısın.
bu halinin daim olması dileğiyle....

Arkadaslar yogun istek üzerine bende eski ve yeni halimin resimlerini albümüme koydum.144 kiloyla basladigim serüven 68 kiloyla devam ediyor :)) dantelli resimde 72 kiloyum ve ondan daha zayifim suan.

resimler icin tsk ederim $ulecim sagol baya iyi geldi

$ule biraz bu zayif olmayi anlatsana $öyle bir agzimizin suyu aksa mesela negibi $eyler degi$ti gerci biliyoruz avantajlarinida yine okumak isteriz

Önceden ayni senin yaptigin yorum gibi abooooov derlerdi beni görünce.Nasil canim acirdi anlatamam.Simdi öyle tepki verenler yanimda sisman kaliyor.
Önceden her vitrine ic gecire gecire bakardim.Simdi cogu bana yasli isi geliyor.Halbuki cicekli dalli güllü ne varsa giymek zorundaydim önceden.Beden önemliydi...olursa sansliydim.Bazen bir camin,aynanin önünden gecerken kendim yabanci geliyorum kendime.Geri gidip bidaha bakiyorum :)
Önceden sabah kalktigimda bu gün ne yesem diye düsünürdüm,simdi sabah ne giysem diye düsünüyorum.Varimi yogumu kiyafete takiya ayakkabiya cantaya yatiriyorum,zavalli esim :))
Sismanken selam vermeyen yüzüme bakmayan insanlar,bi sebep yaratip yanima yaklasmaya calisiyorlar.Herkes tarafindan saygi görüyorum artik.Saymakla bitiremem yasadigim degisimi...

demek sabahlari ne giyiyim diye uyaniyosun öylemi hic bilmedigim düsünmedigim bir düsünce
valla helal olsun en güzeline laiksin

Son düzenleme:
Back