Şule30'un Başarı Öyküsü 56 Kilo Verdi

çok teprik ederim.ben hergün bu başarı hikayelerine bakıp kilo vermek için kendimi ikna etmeye çalışıyorum.Birtürlü başaramadım.KİLOLU OLMAKTAN ÇOK BIKTIM.AZİMLİ OLMAK,kararlılığı korumak için neler yapabilirim.artık kendimle barışık olmak istiyorum.

şu an 100 kilo civarıyım.bariz mutsuzum.boyum 165.32 yaşındayım.biri 5,diğeri 2 yaşında iki çocuğum var.kızım anne senin etek ve elbise giymeni çok istiyorum diyor.kendime çok kızıyorum.ilk size yorum yazıyorum.kararlı olmaya,bir yerden başlamaya çok ihtiyacım var.

Ben çocukluğumdan beri kilolu biriyim... Zayıf olduğumu hiç bilmem ama sizi okuduktan sonra olmayacak şey yok dedim. Zaten diyetteyim 105 kilodan 90 kiloya düştüm
ama hedefim 65 kilo. Kilom yerinde sayınca motivasyonum düşüyor hızlansın istiyorum, sabredeceğim bakalım ne zaman yeteeeeeeer diye bağıracam.

Ooo harikasiniz,15 kilo hic fena degil.Evet hayatta olmiycak diye bisey yok.Bana deselerdi bi gün 62 kilo olacaksin,hadi ordan beeee derdim

Size tavsiyem hedeflerinizi kücük tutun.Offf daha vermem gereken 30 kilo var derseniz motivasyonun düser.Ama bir ayda 4 kilo vericem deyip bunu da akliniza kazirsaniz basarinca kimse tutamaz sizi.Birde mutlaka spor yapin.Ben biraz önce spordan geldim.1,5 saat air walking kullandim.Yaklasik 700 kalori yaktim.Ve bunu hergün yapiyorum.Hem yavastan kilo veriyorum hemde istedigim herseyi az da olsa yiyebildigim icin mutlu oluyorum.Hayat boyu cukulata,hamurisi,dondurma yemeden yasanmaz ki dimi ama.Bunun icin hareket sart.

Son düzenleme:

Şulecim harikasın tebrik ediyorum darısı bizlerin başına inşallah en kısa sürede bende kurtulurum şu ağırlıklardan.. Buarada resmin yok mu paylaşşana eski ve yeni halini... Bizi baya bir motive etmiş olursun...:94:

gerçekten çok büyük bir başarıya imza atmışsınız, tebrik ederim
ben bir senede 68den 76 kg ye yükseldim
60 a düşmek en büyük hedefim
sizler gibi azimli insanların başarı öykülerinden feyz almaya çalışıyorum
inşallah ben de muaffak olurum
en kısa sürede ben de öykümü paylaşmayı umut ediyorum

Başarı hikayenizi okuyunca sizi tebrik etmeden gecemedim. TEBRİKLER. Rabbim dediğiniz gibi hastalarımıza şifalar versin. Kilo vermeye uğraşan kardeşlerimize (banada) azim versin. İyi akşamlar.

şule kuzum profilindeki resimlerine baktım ay mükemmelsin bende isyorum yaaa... Şu kocamo bir ikna edipte spor salonuna gidebilsem aradaki fark harika yaaaa mükemmel müthiş daha ne desem dilim yutuldu... Allahım banada nasip et yarappim...

yaaaa inanamıyorummm sanaaa maşallahhh..ne güsell kilo vermişsinn hemde kendii başınaaa.hayrann kaldımmmm sanaaaaa.......benimde vermemm lazımmm.....herşeyy bi yana bebeğim olmasııı içinnn muhakkak vermemm lazımmm...ama ben hiç veremicekmişimmm gibi geliyorrrrrrrrrrrrrrrr....

tebrik ederim aslında bütün kilolu bayan ların durumu bu kendi büyüdükçe karakter küçülüyor özgüven 0 oluyor

Öncelikle tebrik ediyorum. Mükemmel başarı. Ve sizlerin sayesinde anladım ki zayıflamaya çalışırken en önemli şey motivasyon. Eğer gerçekten istiyorsan başarıyorsun. Darısı benim gibi yeni başlayanların başına...

canı gönülden tebrik ederim sizi..maşallah yaa

selam bende sizlerle ayın kaderi paylaşıyorum ve şuan diyetteyim bişey sorucam linkinizin altında verdiğiniz kiloları gösteren tabloyu nasıl yapıyorsunuz bende yapmak istiyorum ama bulamadım yardımcı olursan sevinirim
.

kocaman bir tebrik de benden sihirli sözcüğü buldum sayenizde: "istemek"
vermek istediğim 8 kg. için şu iki gündür başarı öyküleri okuyorum,motive oluyorum
şimdi gidip sporumu yapayım

Resimlerinizi gördüm ve şok oldum.Sizi tebrk ediyorum.Bende bu başarı öykülerine bakarak 5 kilo verdim.Daha 5 kilo vermek istiyorum.İsteyince herşey oluyor.Benim kollarım var.Bunun için ne yapmam lazım??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…