Şule30'un Başarı Öyküsü 56 Kilo Verdi

sule30

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2010
56
2
36
İstanbul
Selam arkadaslar.Sitede yeniyim,ama uzun zamandan beri takip ediyorum KK yi.Benimde kayda deger bir basari öyküm var,uzuuuuuuun da bir diyet gecmisim.Ama sükürler olsun ki kurtuldum.Tickerimdan da anlayacaginiz gibi 144 kilodan 88 kiloya düstüm.8 ay gibi bir sürede.Kolay olmadi.Herkes soruyor,nasil basardin diye.Istedim diyorum,sadece istedim.
10 yilda sürekli aldim verdim,en son 42 kilo verdim,60 kilo aldim.Sistim de sistim.Vücudum büyüdükce karakterim kücültü,kendime saygim,cocuklarima sabrim,hayata dayanma mücadelem bitti.Sona gelmistim artik.Bu son sansimdi.Ya bu kilo derdim bitecek,yada bu hayat sona erecek.Ben son kez zoru sectim ve basardim.Tabii isim daha bitmedi.Ama eskisinden daha da azimliyim.Birazda neler yaptim ondan bahsedeyim.

Sabah erken kalktim.Cocuklar okula,ben spor salonuna.Yilmadan,okula gider gibi,ise gider gibi...hergün.Aglayarak spor yaptigim günler oldu.Alayci bakislara aldirmadan,deliler gibi spor yaptim.Yemek olayina gelince ben öyle kibrit kutusu peynir,3 zeytin gibi seyler yemedim.Sabah spordan sonra 1 aktivia,kastan erimemek icin protein tozu,bol meyve yiyordum.Haslama sebzeler,beyaz et,bol balik (özellikle somon) her cesit az yagli corba(kremalilar haric) .Aciktikca atistirmalik olarak tuzlu leblebi,yogurt 1,5 yagli,ayran.Belli bir listem yok yani.Ama her aksam 4 fincan yesil cay ve biberiye karisimi ictim.Ha bir de herseye kirmizi aci pul biber ekledim.Aksamda ac yatmadim.Yarim bardak süt,ayran,leblebi ne olursa...aklima geldikce sormak istediginiz biseyler oldukca eklerim seve seve.

Artik kadinim...aynada kendimi taniyamiyorum.Hic birsey korkutmuyor beni,hic bisey kiramiyor,üzemiyor...insanlar birbirlerini dürtüp halina sükret,beterin beteri var bak deyip kendilerine mutluluk saglamiyor artik üzerimden.Ne olur arkadaslar,sismanlari kinarken bir kez daha düsünün diye yaziyorum bunlari.Onlari 3.hatta 5.sinif insan yerine koymayin.Ben 60 kilodan 144 kiloya cikarim diye düsünmemistim hic.Ama olabiliyor iste,hayat...hersey geliyor basimiza.Allahim bana o günlerimi unutturmasin diye,bütün kilolu arkadaslarimda biran önce kurtulsun diye dua ediyorum artik.Darisi sifa bekleyen bütün hastalarin basina insallah.

tebrik ederim başarınızı..
direncinizi kırmayı başarmışsınız
gerisi çok kolay..
darısı başıma

tebrikler canım ben 2-3 kg vermede bile çok tembelim bakalım bebişten sonra bana neler olcak inşaallah ben kilo almam

İyi geceler.....
Dilim tutuldu azmin karşısında güzel kardeşim.
Tebrik ederim,seni kutlarım demek o kadar yavan kalırki başarın karşısında.
Saygı duyulacak bir azim ve başarı öyküsü.
Yıllardır kilo derdi çeken biri olarak seni anlından öpüyorum.Önümü ilikleyip,ayakta alkışlıyorum.Bana ve benim gibi kilo dredi olnlara büyük bir moral oldun....Seni örnek alacak çok kişi olacaktır;bende tabii....
Tekrar kutluyor ve seni kocaaaaaman öpüyorum.Yüzün her daim gülsün inşallah.Sağlıklı ve huzurlu bir ömür diliyorum.a.s.

Harika bir başarı öyküsü...İsteyince başarılmayacak şey yok.Sizi kutluyorum ve kalıcı olmasını diliyorum verdiğiniz kiloların.

tebrik ederim harikasiniz.. artik 60 killoya hicbisi kalmamis siz oyle birseyi basarmissiniz ki... bu devede kulakk:)) iradeniz icin,sabriniz icin,bikmadan yilmadan yaptiginiz spor icin tebrikler.. 60 kiloda da okumak isterim mutlulugunuzu...sevgilerr...

tebrik ederim sizi. alkisalkisalkis maşallah diyelim nazar değmesin.
olayı siz kafanızda bitirmişsiniz en önemli şeyi başarmışsınız.
bundan sonrası dahada kolay olacaktır.
darısı tüm isteyenlerin başına diyelim.a.s.

tebrik ederim gerçekten iyi bi azim göstergesi şuan bende kilo verme sürecine grdım yada o moda soktum kendımı dıyım ama dedıgınıs gbı başarılar ve yenilgilerle dolu bi geçmişim var he tamam oldu dedıgımde tekrar aynı noktaya dönmek felaket insanın kendıne ınancı kalmıo başkalarını hiç sölemiyorum saten umarım başarılı olurum motivasyonunuzu nasıl kaybetmedinis yada bukadar güçlü sağladınız paylaşırmısınız

harikasın yaaa...ben veremem yapamam diyenlere ibret olsun..144 ten 88 e inmişsin ya 88 den de 60 a tekrar inersin ne varki..bu azim ve kararlılıkla gidersen en fazla 1 senede 60 olursun ne kalmış sen yolun 2/3 ünü halletmişsin 1/3 kalmış....
tebrik ediyorum..

tebrik ederim arkadaşım
inşallah eski kilona en kısa zamanda dönersin
ki sen bu azimle dönersin
birdaha bu kadar almaman dileğiyle canım
dediğin gibi bu bir hastalık ne kadar erken farkedilirse okadar iyi
neyselki senin azim ve iraden güzelmiş
bi çok insan ben nasılsa veremem deyip daha da üstüne alıyor
tekrar tebrik eredim azim ve iradenden dolayı...

harikasın.!tebrikler..inşallah geri almazsın.altını çizdiğim yerler ben vuran yerler.tembel ve üşengeç henüz yaşı 30 olan çoluğu çocuğu olmayan hamilelik düşünen ama kg vermek için öle aman aman bişi yapmayan biriyim.otsa ki vermem gereken kg 10-12 kg.bide sana bak ne kadar çok vermişsin.bu azimle sen 60 a da kolaylıkla düşersin.

bende tebrik etmek istiyorum sizi bende bu kilolar yüzünden çok mutsuz oldum oluyorumda yolun sonundayım ama tam anlamıyla kilo vermeye odaklayamıyorum kendimi umarım bende senin gibi çıkış yolumu bulur ve kendime güvenimi kazanabilirim kilolu olunca mutlu olmaya hakkın yokmuş gibi oluyo sanki ikinci sınıf olmaya mahkum gibi ve benimde yaşım 30ve çocuk hasretiyle yanıyorum ne olur dua et bizlerede bizde verebilelimmafoldumben

ve ayrıca resimlerini paylaşırsan sevinirim ve zaferin tadını çıkar inşaallah bidaha almazsın kiloları cnmalkisalkisalkis

Yorumlariniz ve tebrikleriniz icin coook tesekkür ederim arkadaslar.Dün gec satti bunlari yazarken toparlayamadim aslinda.Ben yerli yersiz,zamanli zamansiz,olur olmaz yerken günlük tuttum.Evet günlük tuttum.Yedikce pismanliklarimi,zavalli insanlarin benimle dalga gecerlerkenki sözlerini hep yazdim.Bugün diyet yaparken diyetimi ertesi güne hatta aksamina bozuluyordum.Cok pisman
olup ,nasil olsa bozuldu diyip fazlasiyla yiyordum.Yedikcekce üzülüyor,üzüldükce yiyordum.Biliyordum,birgün bitecek ama nasil sonunu getircem.Bütün canimi yakanlari bir bir yazdim.Diyetimi bozmaya tesebbüs ettikce actim okudum,yaralarimi kanattim yani :) Yasadigim zorluklari okudukca o kötü günler geliyordu aklima.Yemekten sogudum.Artik kontrol bende.Ben yönetiyorum beynimi.Canim ne zaman isterse o zaman yiyorum.Diyetimi bozuyorum yine,ama nasil olsa bozuldu yiyip yemiyorum artik.Ohh iyikide yedim diyip ertesi gün telafi ediyorum.Pismanlik duymuyorum yani yediklerimden.

Ben yaptiysam herkes yapar.Yeterki vazgecmeyin...Inanin bir obezin hayata tek tutunma sebebi, zayif olacagi günün gerceklesmasi hayali :)

Resimlerim icin biraz daha var kizlar.2-3 gün sonra canim Türkiye'me gidecegim.Gelince mutlaka ve seve seve ekliycem fotolari.

tebrik ederim sule.dile kolay 144ten 88 kac kilo verdin hesaplayamiyorum bile yemin ederim suan bilgisayarin hesaplayicisindan hesapladim 56 kilo....bizde burda 20 kilo verdik 10-15 kilo kaldi onu vermekte motivasyon ariyoruz devami gelmiyo diye en büyük motivasyon sensin iste 2 aydir nerdesin sen..aman türkiyede kilolari geri alma sakin dürümleri kebaplari gümletme sakin:))))
buarada birkac sorum olacak 56 kiloyu kac zamanda verdin.spor olarak spor salonunda kosumu yaptin bisikletmi???baska biseymi...tuzlu leblebi tuzlu oldugu icin kilo aldirmazmi?????bagirsak durumun nasildi??kabiz oldunmu hic olduysan nasil cözdün o problemi??tatli ihtiyacini sanirim activiayla giderdin.ve nekdar su ictin....tekrar tebrik ediyorum ve azminin hirsinin devamini diliyorum ve tatilden sonra hemen resimlerini bekliyoruz

agzim acik kaldi yazcak bise bulamiyorum HELAL OLSUN alkisliyorum seni sulecim... bravo hayran kaldim.. vaybee....

kendim geliyorum aklima... maruz kaldigim hakaretler offoofffffffffffffffffffff.....

Tek tek cevaplamaya calisayim sorularinizi.

En son diyet yaptigimda gercek anlamda 120 kiloyla baslamis 85 kiloyla sonalandirmistim.Hamilelik vs...bu kiloya ciktim.Ve pismanliklarimi anlatamam,hangi akilsiz bunu yaparki.Simdi aile doktorumla kilo verme ve koruma programi baslaticaz.Herkez zayiflamak öncesi dr gider.Ben sonrasi kaydirigubbakcemile3

56 kiloyu 8 ayda verdim.Spor salonunda hani ayakta kullanilan bisiklet,step arasi bisey var.Uzay yürüyüsümü diyorlar türkcesini bilmiyorum.Ondan 1 saat,yarim saat kosu bandinda yokus yukari yürüyüs yaptim.Bazi günler step kursuna girdim.Ve ayni gün bahsettigim aletleri yaptim.Benim kalca-bacak problemim vardi.Onlarla ilgili aletlere yogunlastim yani.

Daha öncede dedigim gibi canimin istedigi cogu seyi yedim ben.Yagli ve hamurlu olmayanlari tabii.Salatama sos koydum,bitter olmak sartiyla cukulata yedim.Leblebiyide tuzlu yedim.Cünkü onu seviyorum.Benim veremem gereken 10 kilo degildi.70 kiloydu.O yüzden uzun vadeli olmasi ve bikmamam gerekiyordu.Hayatimi cekilmez yapamam ki.Onu yeme bunu yeme.Bikmadim böyle yaparak.

Kabiz sorunumu aktivia yiyerek ve laksoberal isimli damlayla hallettim.Ben aktivyanin yagsiz ve normal yogurt olanini tercih ettim.Meyveli yogurt sevmiyorum cünkü.Su olayini da 1,5 litreden fazla icemiyordum.Ama aksamlari 4 bardak yesil cay icerek telafi ettigime inaniyorum.Benim icin yeterli,cünkü bir sorun yasamadim.Kendi sIktIgim meyve suyu DAHIL meyve suyu icmedim.Meyvenin kendisini yedim.

Birde bir arkadas özelden msj atmis ama cevaplayamadim.Mesaj sayim düsükmüs ondan galiba.Kisaca onun da sorusunu yanitliyim.

Vücudumda sarkmalar oldu tabii.Özellikle karnim ve kollarim cok feci.Ocak ayindan sonra estetik olacagim kismetse.Ne kadar spor yaparsam yapayim,onlari toplayamadim.Bacak iclerim basta sarkmisti ama simdi oldukca toparlandi.Sarktigim icin bile üzülmüyorum artik.Herseyin bir caresi var.Getirileri götürülerinden cok daha fazla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…