Zara sana da tebrikler.Seninkiside hiiic azimsanmiycak bir basari degil hani.39 kilo harika bir rakam.Basarilarinin ve azminin devamini dilerim.Sen ne kadar zamanda verdin bukadar kiloyu ?
olumunekankayizsmilemükemmel bir başarı hikayesi,bu nasıl bi iradedir Allahım ya.bana da nasip yarabbim.hem de gurbetlerde maaşallah ya.ben de 2. hamileliğimden sonra çoook şiştim.tam 92 kg yum, kızım 6 aylık.nasıl vercem ya
sağolasın senin hikayen bizlere acyip ilham verdi.Türkiyeye hoşgeldin bu arada olumunekankayizsmile
sulecim ya resim eklemek vallaa iki dakikalik bise ekle resimi :)biz iyice cosalim seni gördükce yap bi güzellik
yoksa gecmez bu haftalar öyle degilmi arkadaslar inan cook cok cok coookkk cok merak ediyorum seni
Bence kendini 45 ´kg olmak icin sartlama.Boyun kiloyla cok ilgisi var.Ben su an 87 kiloyum ama kimse 87 olduguma inanmiyor.Cünkü boyum 170 cm.Önce bir hedef koy kendine.Ne bileyim 55 kilo olmak istiyorum de.Sonra 55 düsünce 50 kg gibi...benim ilk hedefim 120 idi mesela.Eski pantolonlarimi giymekti hedefim.Simdi hepsi büyük geliyor.Cünkü benim hic 42 beden pantolonum yok :))) mekik ise yararmi konusuna gelince,problemli bölgen karinsa tabii ise yarar.Benim kalca bacakti,step bisiklet yürüyüs gibi seyler yaptim.
Filiz hn.daha türkiyeye gelmedim ama simdiden hosbulduk :))
canim tebrikler...insallah istedigin kiloya gelir orda kalirsin. masallah...
bu arada su uzay yuruyusu denen sey insani bitiriyor. onu yapabilmissin ne guzel. ben dayanamiyorum ona. iki dakikada yuzume ates basiyor kalbim durcak gibi oluyor. benim de sorunlu bolgem kalca ve basenler ama en cok ise yarayan aleti kullanamiyorum malesef
kutlarim . sizin diyetinizde guzel olan nokta ise devamli spora gitmis olmaniz bu sayede kaybettiginiz kilolari kolay kolay almazsiniz ve yeni formunuzu daha kolayca korursunuz çunki sadece diyetle kilo geri almak daha kolay diye dusunuyorum
yeniden tebrik ederim ve basarilarinizin devamini dilerim.
arkadaşım harbiden seni içten canı gönülden yürekten her şekilde tebrik ediyorum yaa..maşallah sana.yazdıklarını okurken tüylerim diken diken oldu.gözlerim doldu çok tuhaf oldum.içimde esen fırtınaları başka bir ağızdan duymak gerçektn böyle bişey demekki.allah azmine azim katsın.inşallah almazsın o kiloları.
biliyomusun bende çok duydum yanımdan geçenlerin birbirlerine bak bak senden daha beteri var demelerini.çok ağladım.evden dışarı çıkmadım gezmeye gitmedim kendimi soyutladım resmen.ama iyiki burayı buldum iyiki.henüz hedefime ulaşmadım.ama az kaldı benimde bi başarı öyüm ve benimde öncesi sonrası resimlerim olcak inşallah.sendende merakla bekliyoruz canım.
maşallah şulecim sana 41 kere maşallah tamamen istemek beyinde bitirmek buna derim ben işte çok tebrik ediyorum seni canım bir daha asla almaman dileğiyle canım ayrıca suzito inş seninde başarı öykünü okuycaz burdan hep birlikte senide kutluycaz ben buna inanıyorum