• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şule30'un Başarı Öyküsü 56 Kilo Verdi

Selam arkadaslar.Sitede yeniyim,ama uzun zamandan beri takip ediyorum KK yi.Benimde kayda deger bir basari öyküm var,uzuuuuuuun da bir diyet gecmisim.Ama sükürler olsun ki kurtuldum.Tickerimdan da anlayacaginiz gibi 144 kilodan 88 kiloya düstüm.8 ay gibi bir sürede.Kolay olmadi.Herkes soruyor,nasil basardin diye.Istedim diyorum,sadece istedim.
10 yilda sürekli aldim verdim,en son 42 kilo verdim,60 kilo aldim.Sistim de sistim.Vücudum büyüdükce karakterim kücültü,kendime saygim,cocuklarima sabrim,hayata dayanma mücadelem bitti.Sona gelmistim artik.Bu son sansimdi.Ya bu kilo derdim bitecek,yada bu hayat sona erecek.Ben son kez zoru sectim ve basardim.Tabii isim daha bitmedi.Ama eskisinden daha da azimliyim.Birazda neler yaptim ondan bahsedeyim.

Sabah erken kalktim.Cocuklar okula,ben spor salonuna.Yilmadan,okula gider gibi,ise gider gibi...hergün.Aglayarak spor yaptigim günler oldu.Alayci bakislara aldirmadan,deliler gibi spor yaptim.Yemek olayina gelince ben öyle kibrit kutusu peynir,3 zeytin gibi seyler yemedim.Sabah spordan sonra 1 aktivia,kastan erimemek icin protein tozu,bol meyve yiyordum.Haslama sebzeler,beyaz et,bol balik (özellikle somon) her cesit az yagli corba(kremalilar haric) .Aciktikca atistirmalik olarak tuzlu leblebi,yogurt 1,5 yagli,ayran.Belli bir listem yok yani.Ama her aksam 4 fincan yesil cay ve biberiye karisimi ictim.Ha bir de herseye kirmizi aci pul biber ekledim.Aksamda ac yatmadim.Yarim bardak süt,ayran,leblebi ne olursa...aklima geldikce sormak istediginiz biseyler oldukca eklerim seve seve.

Artik kadinim...aynada kendimi taniyamiyorum.Hic birsey korkutmuyor beni,hic bisey kiramiyor,üzemiyor...insanlar birbirlerini dürtüp halina sükret,beterin beteri var bak deyip kendilerine mutluluk saglamiyor artik üzerimden.Ne olur arkadaslar,sismanlari kinarken bir kez daha düsünün diye yaziyorum bunlari.Onlari 3.hatta 5.sinif insan yerine koymayin.Ben 60 kilodan 144 kiloya cikarim diye düsünmemistim hic.Ama olabiliyor iste,hayat...hersey geliyor basimiza.Allahim bana o günlerimi unutturmasin diye,bütün kilolu arkadaslarimda biran önce kurtulsun diye dua ediyorum artik.Darisi sifa bekleyen bütün hastalarin basina insallah.

tebrikler canım...azmine hayran kaldım...bi sorum olacaktı...bu protein tozuna ilk baştan beri mi devam ediyosun yoksa biraz kilo verdikten sonra mı başladın...

l-carnitine ne zaman başladın...bunun sağlıksız karaciğere zarar verdiği söyleniyo..sen ne dersin...uff çok mu soru sordum:44:

16-17 aydir L-carnitin kullaniyorum,bi zararini görmedim.L-carnitin zaten dogal bir enzim.Bir takim yiyeceklerde var zaten.Ama yeterli olmuyor.Zaten hergün spor yapiyorsaniz haftada 3 gün almaniz yeterlidir.Ama haftada 3 gün spor yapiyorsaniz her yaptiginizda alirsaniz bi zarari olmaz.Ben hergün aliyorum,cigerimde vücudumda süpeer :66:

Selam arkadaslar.Sitede yeniyim,ama uzun zamandan beri takip ediyorum KK yi.Benimde kayda deger bir basari öyküm var,uzuuuuuuun da bir diyet gecmisim.Ama sükürler olsun ki kurtuldum.Tickerimdan da anlayacaginiz gibi 144 kilodan 88 kiloya düstüm.8 ay gibi bir sürede.Kolay olmadi.Herkes soruyor,nasil basardin diye.Istedim diyorum,sadece istedim.
10 yilda sürekli aldim verdim,en son 42 kilo verdim,60 kilo aldim.Sistim de sistim.Vücudum büyüdükce karakterim kücültü,kendime saygim,cocuklarima sabrim,hayata dayanma mücadelem bitti.Sona gelmistim artik.Bu son sansimdi.Ya bu kilo derdim bitecek,yada bu hayat sona erecek.Ben son kez zoru sectim ve basardim.Tabii isim daha bitmedi.Ama eskisinden daha da azimliyim.Birazda neler yaptim ondan bahsedeyim.

Sabah erken kalktim.Cocuklar okula,ben spor salonuna.Yilmadan,okula gider gibi,ise gider gibi...hergün.Aglayarak spor yaptigim günler oldu.Alayci bakislara aldirmadan,deliler gibi spor yaptim.Yemek olayina gelince ben öyle kibrit kutusu peynir,3 zeytin gibi seyler yemedim.Sabah spordan sonra 1 aktivia,kastan erimemek icin protein tozu,bol meyve yiyordum.Haslama sebzeler,beyaz et,bol balik (özellikle somon) her cesit az yagli corba(kremalilar haric) .Aciktikca atistirmalik olarak tuzlu leblebi,yogurt 1,5 yagli,ayran.Belli bir listem yok yani.Ama her aksam 4 fincan yesil cay ve biberiye karisimi ictim.Ha bir de herseye kirmizi aci pul biber ekledim.Aksamda ac yatmadim.Yarim bardak süt,ayran,leblebi ne olursa...aklima geldikce sormak istediginiz biseyler oldukca eklerim seve seve.

Artik kadinim...aynada kendimi taniyamiyorum.Hic birsey korkutmuyor beni,hic bisey kiramiyor,üzemiyor...insanlar birbirlerini dürtüp halina sükret,beterin beteri var bak deyip kendilerine mutluluk saglamiyor artik üzerimden.Ne olur arkadaslar,sismanlari kinarken bir kez daha düsünün diye yaziyorum bunlari.Onlari 3.hatta 5.sinif insan yerine koymayin.Ben 60 kilodan 144 kiloya cikarim diye düsünmemistim hic.Ama olabiliyor iste,hayat...hersey geliyor basimiza.Allahim bana o günlerimi unutturmasin diye,bütün kilolu arkadaslarimda biran önce kurtulsun diye dua ediyorum artik.Darisi sifa bekleyen bütün hastalarin basina insallah.

Merhaba canim. Seni tebrik ediyorum gercekten büyük basari. Bende son 3-4 ay icinde 22 kilo verdim ama su günlerde yine morelim cok bozuk. Az yedigim ve hergün 1,5 saat spor yapdigim halde kilo veremiyorum yine bu aralar. haftalarca kilo vermem duruyor sonra birkac kilo gidiyor sonra yine haftalarca hic bir gelisme yok. Durum böyle olunca motivasyon diye birsey kalmiyor ve diyeti tutmakta zorlaniyorum.

benim sana sorum su, sende yasadinmi bunlari? Yani haftalarca kilo veremedigin hatta kilo aldigin oldumu? Canim sen benim basladigim kiloya yakin baslamissin, suanda oldugun kiloda benim ulasmak istedigim kiloya yakin. Umarim bende basaririm. Birdaha hic kilo almaman dilegiyle. Öpüyorum

Şule hanım bende sizi irade ve azminizden ötürü tebrik ediyor ve ayakta alkışlıyorum.:46::46::42::42:
cok yerde de söyledım ama benım boyumda 1.70 68 kıloyum ama sızden kılolu duruyorum neden acaba :30::59::59:

16-17 aydir L-carnitin kullaniyorum,bi zararini görmedim.L-carnitin zaten dogal bir enzim.Bir takim yiyeceklerde var zaten.Ama yeterli olmuyor.Zaten hergün spor yapiyorsaniz haftada 3 gün almaniz yeterlidir.Ama haftada 3 gün spor yapiyorsaniz her yaptiginizda alirsaniz bi zarari olmaz.Ben hergün aliyorum,cigerimde vücudumda süpeer :66:

canım protein tozuna baştan beri mi devam ediyosun yoksa biraz kilo verdikten sonra mı devam ettin..

tebrik ederim sizi azminize hayran kaldım doğrusu keşke bende kilolaımda kurtulabilsem insanların çok kırıcı oldukları konusunda haklısınız birde merak ettiğim bir şey var cevap verirseniz sevinirim vucudunuzun herhangi bir yerinde sarkma oldumu acaba :69:

Evet karin bölgemde ve kollarimda sarkma vardi.Karin germe ameliyat oldum 6 hafta önce,kollarim icin beklemek istiyorum cünkü zamanla topluyor.Düzenli spor yaptigim icin vücudumda öyle feci bi sarkma olmadi.Bacak iclerim cok siki degil ama o kadar da olsun artik dime :)

harikasın canım tebrik ederim seni asla azmini kaybetme..harika bir iş başarmışsın..sizler gördükçe yıllardır veremediğim 10 kilomu bende vereceğim diye hırslanıyorum..

tebrikler canım...azmine hayran kaldım...bi sorum olacaktı...bu protein tozuna ilk baştan beri mi devam ediyosun yoksa biraz kilo verdikten sonra mı başladın

Aslinda söyle söyliyim.Protein tozu kas yapimina yardimci oluyor.Yani spor yaparken icilmesi halinde faydali oluyor.Bende kilomdan dolayi hemen baslayamadim spora.10 kilo verdikten sonra basladim tozlardan kullanmaya.Ama kilon cok degilse bence kullanmaya gerek yok.Onun yerine yagsiz hindi,tavuk gögsü gibi seyler yiyierek dogal yollarla al,daha iyi.Benim etle pek aram olmadigi icin ben öyle yapmistim.

tebrik ederim Şule Hanım.Ben de hem hipotroidi hem polikistikover hastasıyım.Şöyle bir açıklama yapıyım.İkiside kilo aldırıyor.Bende şu an 97 kiloyum ve vermek istiyorum.benim yemekle hiç bir sorunum yok yemiyorum çünkü yiyemiyorum canım istemiyor.bu diyet için değil sanırım kullandığım ilaçların yan etkisi.umarım bende kilo verebilirim idealim 65 kilo olmak ama ben 75-80 de razıyım.

Birde durum güncellemesi yapalim.Bu gün itibariyle 82 kilo vermis bulunmaktayim.Yani 62 kilo oldum :)

Ya o kadar mutlu oldumki senin adına umarım yakın zamanda bende hikayemi yazarım çok güzel olmuşsun tekrar tebrikler umarım hep böyle kalırsın

tebrik ederim Şule Hanım.Ben de hem hipotroidi hem polikistikover hastasıyım.Şöyle bir açıklama yapıyım.İkiside kilo aldırıyor.Bende şu an 97 kiloyum ve vermek istiyorum.benim yemekle hiç bir sorunum yok yemiyorum çünkü yiyemiyorum canım istemiyor.bu diyet için değil sanırım kullandığım ilaçların yan etkisi.umarım bende kilo verebilirim idealim 65 kilo olmak ama ben 75-80 de razıyım.

Cok gecmis olsun size de.Elinizde olmayan sebeplerden dolayi bu durumdasiniz.Moralinizi bozmayin.Aslinda bazi seyleri oldugu gibi kabullenmek lazim gerekiyor bazen.Sizde kendinizi böyle sevin.En kötüsü de yemeden kilo almak olsa gerek,tekrar cok gecmis olsun..Insallah sagliginiza biran önce kavusur,idealinizdeki kiloya ulasirsiniz.

Back