- 9 Haziran 2009
- 8.684
- 3.220
O kadar emin olmayın ince düşünüyorsunuz ama neler var birada saftır demiştniz sanırım. Bir siz varmışsınız sizide kaybetmiş siz belli ince düşünceli ve duygusalsınız sahiplenebiliyorsunuz sevdiğiniz insanı.
Bizim lisede Pınar vardı okul pisti biz hep dört kişi takılırdık yediğimiz içtiğimiz bir okulda düzgün kız erkek yoktu. Pınar babası ölünce hep biz yanındaydık bir gün Hülya ile sıkı fıkı oldular Hülya ise tüm okulla hatta İstanbulla neredeyse birlikte olan bir kadın biz uyardık yüz göz olma bu devam tabi bizi tersledi. Hülya ve arkadaşları ile gezmeye başladı tabi yoldanda çıkmaya. Lise sona geçtik ben buna saf gibi destek oluyorum anneside gariban zaten eşinin ölümü ileo çökmüş bana bazen geç geliyor "staj yoğunmu bu kadar canı çıkıyor kızımın senle gelsin tek gelince korkuyorum" diyordu hala ben buna artık bırak bak eskisi gibi olalım dedim annende kötü zaten bana dediği "Çok kıskandıysan benimkilerden birini ayarlıyayım" o günden sonra konuşmadım. Peki ne oldu lise son ikinci dönemi bitimine az kala bunun dalga geçip birlikte olmadığı erkek evi arayıp kızın yaptıklarını tektek sayıyor kadın kalp krizi geçiriyor çok şükür atlatıyor ve amcası direk okuldan alıp evlendiriyor. Böyle bir anım var döküldüm bende işte
Şok geçirdim. O yaşta bu kadar midesiz insan, büyüyünce nolur. Anne olursa nasıl anne olur? Hep düşünmüşümdür.
Allah , herkese hak ettiğini veriyor.
Benim hep bir sözüm vardır.
Sevdiğim kim olursa olsun, bir gün bana sırtını dönerse ve o an kimden destek alıp bana haksız yere sırtını döndüyse, o destek çıkanlar da ona sırtını dönsün, bana döndüğü gibi...
Ve bugüne kadar bu lafı söylediğim herkeste tuttu bu lafım. Tek bir istisnası bile yok.......