Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet ketçap ve mayonez evde çok yaparız biz de sucuklu deyince sucuk olur kaşarlı isteyince karışık oluyor ben de öle biliyorumEkmeği incecik basıyorlar ya, ekmek ekmaa tutuyor Samantha. Dileğe göre ketçap mayonez de sıkıyorlar, bazen sadece sucuğun yağına basıyorlar ohh mis. Evde de vardı kız bi sucuklu tost yapıp yemek var şimdi. Gördün mü durduk yere kalori alacağım senden ötürü.
Karisik denilmiş ama karisik deyince patates rus salatasi falan olmuyor mu
Sucuk kasar diyecektiniz, sucuklu denilene kaşar peyniri koymuyorlar.
Yea iştee. Ama sorun şu ki Samantha sizin mutfakta yemiyor![]()
Ayh gecerken ugradim, manikur randevuma kadar vakit gecireyim atistirayim bari de mi demen![]()
Daha beterini söyleyeyim. İlk defa amerikaya gitmiştik gezmeye, kahvaltı için bir kafeye girdik. Menüde tost görünce onu sipariş ettim. Kaşarlı gelecek diye bekliyorum. Bildiğin tost ekmeğini tek başına makineye basıp getirdiler yanında da reçel.
bizim bildigimiz tost yurt disinda panini press, toast sandwich diye geciyor :)Daha beterini söyleyeyim. İlk defa amerikaya gitmiştik gezmeye, kahvaltı için bir kafeye girdik. Menüde tost görünce onu sipariş ettim. Kaşarlı gelecek diye bekliyorum. Bildiğin tost ekmeğini tek başına makineye basıp getirdiler yanında da reçel.
Nişantaşı hatunu, yemedim içmedim senin için tostları sıraladımdışarıda yemek yiyeceğim zaman aklıma son gelecek şeydir tost.
zengin yere gitmişken hele![]()
Oha yengen ne yavNişantaşı hatunu, yemedim içmedim senin için tostları sıraladımbiz garibanız tostu büfede yiyoruz
Kaşarlı tost
Eki Görüntüle 2219880
Sucuklu tost
Eki Görüntüle 2219881
Yengen
Eki Görüntüle 2219882
Ayvalık
Eki Görüntüle 2219883
Sucuk ekmek
Eki Görüntüle 2219884