Sucuklu Tost Nedir?

Sucuklu tostun içinde ne vardır?

• Sucuk

OY: 162 73,6%
  • Sucuk + Kaşar tabiiki!

OY: 58 26,4%

• Ankete Katılan
    220
Ekmeği incecik basıyorlar ya, ekmek ekmaa tutuyor Samantha. Dileğe göre ketçap mayonez de sıkıyorlar, bazen sadece sucuğun yağına basıyorlar ohh mis. Evde de vardı kız bi sucuklu tost yapıp yemek var şimdi. Gördün mü durduk yere kalori alacağım senden ötürü.
evet ketçap ve mayonez evde çok yaparız biz de sucuklu deyince sucuk olur kaşarlı isteyince karışık oluyor ben de öle biliyorum

bir daha afyon’ a yolunuz düşerse kolaylı’ da sucuk döner yiyin ;)
otogarda olabilir:KK53:

doğru demişler , ne telafuz edersen onu koyuyorlar içine adamların bi günahı yok bence , sizde cidden ne abartmışsınız ye gitsin işte

sucuklu tost diyince kaşarsız olmaz bizim burada. Yöreden yöreye değişiyor belki de bilemedim.

ama neticede tost desek ekmeği ekmeğe basıp getirmeyecekler? Sucuklu tostta; tosta sucuk eklenmiş hali olarak düşünüyorum bende. Konu sahibine hak verdim ben.

Daha beterini söyleyeyim. İlk defa amerikaya gitmiştik gezmeye, kahvaltı için bir kafeye girdik. Menüde tost görünce onu sipariş ettim. Kaşarlı gelecek diye bekliyorum. Bildiğin tost ekmeğini tek başına makineye basıp getirdiler yanında da reçel.
bizim bildigimiz tost yurt disinda panini press, toast sandwich diye geciyor :)

dışarıda yemek yiyeceğim zaman aklıma son gelecek şeydir tost.
zengin yere gitmişken hele:KK53:
Nişantaşı hatunu, yemedim içmedim senin için tostları sıraladım :KK14: biz garibanız tostu büfede yiyoruz:KK70::KK70:

Kaşarlı tost
IMG_3493.webp

Sucuklu tost
IMG_3495.webp

Yengen
IMG_3496.webp

Ayvalık
IMG_3497.webp

Sucuk ekmek
IMG_3498.webp

siz tost ta neden sadece sucuk var diye mi kızdınız yoksa 4 tane sucuk var diye mi :)

üzgünüm ama haklılar sucuklu derseniz sadece sucuklu getirirler. çünkü herkes kaşar peynir yemiyor olabilir. benim süt ve süt ürünü tüketmeyen çok arkadaşım var.

Cidden buna mı kızdın bu kadar ? Hırsını tosttan çıkarma yazık :/

Back
X