Sucuklu Tost Nedir?

Sucuklu tostun içinde ne vardır?

• Sucuk

OY: 162 73,6%
  • Sucuk + Kaşar tabiiki!

OY: 58 26,4%

• Ankete Katılan
    220
Sucuklu tost derseniz ,nerede olursanız olun onu getirirler. Tost diyince kaşar geliyor aklınıza muhakkak ama tost yumurtalı da ,beyaz peynirli de ,aklınıza gelmeyecek bircok malzemeli de yapılır yani kaşardan bağımsız.
Delirmenize gerek yok,sakin,gayet normal.
Geçen yıl Çeşme'de ayvalık tostu istediğimde içinde incecik görünmeyecek kadar hemde ,kaşar ve yine incecik sucuğu ,alakasız bir ekmeğin içine basıp getirmişlerdi, Ayvalık tostu diye.

Eki Görüntüle 2219887
Oha yengen ne yav
Oyle bisi mi varmis?
Benim amca hanimi yengemdi en son
Yengen deyince aklima su geldi
Hahahaha Yengen Tost diye birşey duymadın mı hiç :KK70:tost çeşidi, içine turşu vs eklendiğinden bilindik tostlardan değildir, adı da Yengen Tost:))

Ya ben sizin ayak üstü büfelerde yapılan atıştırmalık kültürünüzü geliştirmeliyim, olmaz bu sitenin şanına yakışmaz, yengen tostu bilmeyen üye mi olur :KK70:

Hahahaha Yengen Tost diye birşey duymadın mı hiç :KK70:tost çeşidi, içine turşu vs eklendiğinden bilindik tostlardan değildir, adı da Yengen Tost:))

Ya ben sizin ayak üstü büfelerde yapılan atıştırmalık kültürünüzü geliştirmeliyim, olmaz bu sitenin şanına yakışmaz, yengen tostu bilmeyen üye mi olur :KK70:
Vallaha ilk duyuyorum
Gecen ekmek arasi patatese bonfrit dendigini ogrenmistim simdi de bu yengem cikti hahahah
Ogret bana ablam,yoğsam da at beni hak ettim

darkmore darkmore sosisli sandviç de yemedim hiç demezsin değil mi? Hani minik minik sosisleri salça ve yağla pişirip ekmeği sosisin sosuyla ıslatırlar, sosisleri koyup içine mayonez hardal basarlar, öffff öfff Kadıköy'deki büfeler hala duruyorsa gidip yerime yiyin:( nooption hot dog yiyordur, biz büfeciyiz:))

darkmore darkmore sosisli sandviç de yemedim hiç demezsin değil mi? Hani minik minik sosisleri salça ve yağla pişirip ekmeği sosisin sosuyla ıslatırlar, sosisleri koyup içine mayonez hardal basarlar, öffff öfff Kadıköy'deki büfeler hala duruyorsa gidip yerime yiyin:KK43: nooption hot dog yiyordur, biz büfeciyiz:))
Onu yemisligim var yaaa,teeee ortaokulda bizim kantinde yaparlardi,pahaliydi da baya. Hey gidi gunler
Ben nooptiongile gidip mutfaklarinda tost yicem,yapiversin bana dimi onca yoldan gelmisim;)

şaka gibisiniz... sucuklu dedıgınızde sucuklu gelır
karısık dersenız sucuk ve kasar bırlıkte gelır
kaşarlı dersenızde kaşarlıdır bu kadar

bırde sucugu ekmege tutturan kaşar degıl mı demıssınız :D coookk guldum
ekmegın ıcıne ne koysanız tutar hem ekmegın tutuculugundan hemde adı tost yanı hanı tostun maksatı vardır altlı ustlu baskı seklınde ızgara olur

40 yasında ınsana tost nedır onu anlattı koca bır sıte

Tostun ana maddesi zaten kaşardır

Kasar koymayinca o isitilmis kizarmis ekmek olur
Sucuklu dersen sucuklu kasarli olur
Ben konusahibi gibi dusunuyorum

at siteden bu üyeyi mune.
hem kem hem fodul:KK70:

darkmore darkmore sosisli sandviç de yemedim hiç demezsin değil mi? Hani minik minik sosisleri salça ve yağla pişirip ekmeği sosisin sosuyla ıslatırlar, sosisleri koyup içine mayonez hardal basarlar, öffff öfff Kadıköy'deki büfeler hala duruyorsa gidip yerime yiyin:KK43: nooption hot dog yiyordur, biz büfeciyiz:))

ahaha yok goralıcıyım ben:))
zümküfül de olur:KK70:

Kaşar olmayinca tostu ne tutuyor bir arada ya?? Ekmek arasi sucuk yahu o :KK70: aferin bi temiz delirtin beni

Bu yasa kadar karışık tost hiç mi yemedin be kardeş :işsiz:
Sucuklu tostun içinde kaşar ne alaka ?
Bi de ne kolay deliriyosunuz öyle maşallah :kahve:

Aaaa sakami yapiyorsunuz:)))
Sucuklutost sucukludur kasarlida kasarli
Karisik istersen ikisi gelir:))
Sinirin yerini gulmeyrle biraksin ogrenmenin yadi yok

Back
X