Sucuklu Tost Nedir?

Sucuklu tostun içinde ne vardır?

• Sucuk

OY: 162 73,6%
  • Sucuk + Kaşar tabiiki!

OY: 58 26,4%

• Ankete Katılan
    220
Valla arkası görünen sucukları koyanlar cimrilikten yapıyor ama tost dediğiniz şeyde malzeme tost ekmeği, sucuk, kaşar veya sucuklu kaşarlı olur.
Bu şeye benziyor açma hamurundan minicik kanepeler yapıp içlerine malzeme koyuyorlar adına da pizza diyorlar :))
O kanepelerde herhalde mutfakta becerisi olmayanlarin uydurmasi :)) benim tost deyince aklims ilk gelen kasar ekmektir.. ha sade ekmek kizartip uzerine tereyagda surulur ama baska sey olur o.. ablam 37 yasina bos gelmisim, cok uzgunum: (

O kanepelerde herhalde mutfakta becerisi olmayanlarin uydurmasi :)) benim tost deyince aklims ilk gelen kasar ekmektir.. ha sade ekmek kizartip uzerine tereyagda surulur ama baska sey olur o.. ablam 37 yasina bos gelmisim, cok uzgunum: (
Bildiğin pastaneler yapıyor, gidip bana 1 kilo pizza verir misiniz deyin bak ne veriyorlar hahahahaha
Valla bu sefer gittim, bir sürü iş var, herkes bulunduğu yerdeki tostçuları gezip fotoğraflasın, sordum öyle değilmiş'i kabul etmiyoruz, görmemiz lazım :)))

Bildiğin pastaneler yapıyor, gidip bana 1 kilo pizza verir misiniz deyin bak ne veriyorlar hahahahaha
Valla bu sefer gittim, bir sürü iş var, herkes bulunduğu yerdeki tostçuları gezip fotoğraflasın, sordum öyle değilmiş'i kabul etmiyoruz, görmemiz lazım :)))

Ömrümün geri kalanini bunu fotograflayarak geciricem sanirim.

Bu pastaneler cafeler isi bozmus zaten ablam:) sen pizza istediginde bana yaz neli istersen bol malzemoslu yaparim sana :))

Sahi pizza zaten kiloyla alinmazki:)) 1 yarim 2-3 dilim deriz yaa:))

Bu pastaneler cafeler isi bozmus zaten ablam:) sen pizza istediginde bana yaz neli istersen bol malzemoslu yaparim sana :))

Sahi pizza zaten kiloyla alinmazki:)) 1 yarim 2-3 dilim deriz yaa:))
:))))
Sen şuna 1 yarım de pastane de adamlar şaşkın şaşkın baksın hahahaha

IMG_3491.webp

Teklifin için teşekkür ederim, söylemiş olman bile yeterli çok sağol.

Siz sucuklu tost istemişsiniz kaşarlı sucuklu istiyorsanız söylemelisiniz e ne demişler hayvanlar koklaşa koklaşa insanlar konuşa konuşa

Back
X