- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.560
- 598
Seksli film bence orasi
“Bana bi tost lutfen”
“Yapalim abla”![]()
Akasldjkladjabd çok incee

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seksli film bence orasi
“Bana bi tost lutfen”
“Yapalim abla”![]()
O kanepelerde herhalde mutfakta becerisi olmayanlarin uydurmasi :)) benim tost deyince aklims ilk gelen kasar ekmektir.. ha sade ekmek kizartip uzerine tereyagda surulur ama baska sey olur o.. ablam 37 yasina bos gelmisim, cok uzgunum: (Valla arkası görünen sucukları koyanlar cimrilikten yapıyor ama tost dediğiniz şeyde malzeme tost ekmeği, sucuk, kaşar veya sucuklu kaşarlı olur.
Bu şeye benziyor açma hamurundan minicik kanepeler yapıp içlerine malzeme koyuyorlar adına da pizza diyorlar :))
Ikiside olur:) kokuyu sevmeyenler sogansiz yspsin:)Bu konu menemen soğanlı mi olur sogansiz mi olur polemiğine rakip olabilir![]()
Kenar mahallelerde kendinize tost yaptirmayin![]()
Yokuspokus
Zengin yerlerde yiyin tostu ki icinden ne cikacagi surpriz olmasin ey ahali![]()
Bildiğin pastaneler yapıyor, gidip bana 1 kilo pizza verir misiniz deyin bak ne veriyorlar hahahahahaO kanepelerde herhalde mutfakta becerisi olmayanlarin uydurmasi :)) benim tost deyince aklims ilk gelen kasar ekmektir.. ha sade ekmek kizartip uzerine tereyagda surulur ama baska sey olur o.. ablam 37 yasina bos gelmisim, cok uzgunum: (
Neresi orası Noop hakkat? Mutfağınsa tamam orada tost dendi mi direkt kaşarlı olsun sorun yok. Ama esası öyle değil![]()
Bildiğin pastaneler yapıyor, gidip bana 1 kilo pizza verir misiniz deyin bak ne veriyorlar hahahahaha
Valla bu sefer gittim, bir sürü iş var, herkes bulunduğu yerdeki tostçuları gezip fotoğraflasın, sordum öyle değilmiş'i kabul etmiyoruz, görmemiz lazım :)))
elbet mutfağım
tostu kırk yıl yemesem aklıma gelmez bide dışarda yiycem pehh![]()
Bu pastaneler cafeler isi bozmus zaten ablam:) sen pizza istediginde bana yaz neli istersen bol malzemoslu yaparim sana :))Bildiğin pastaneler yapıyor, gidip bana 1 kilo pizza verir misiniz deyin bak ne veriyorlar hahahahaha
Valla bu sefer gittim, bir sürü iş var, herkes bulunduğu yerdeki tostçuları gezip fotoğraflasın, sordum öyle değilmiş'i kabul etmiyoruz, görmemiz lazım :)))
dışarıda yemek yiyeceğim zaman aklıma son gelecek şeydir tost.
zengin yere gitmişken hele![]()
Ya neden bu kadar hırslandınız ki ben anlamadım ?
Sizin deliresiniz gelmiş benceKaşar olmayinca tostu ne tutuyor bir arada ya?? Ekmek arasi sucuk yahu oaferin bi temiz delirtin beni
:))))Bu pastaneler cafeler isi bozmus zaten ablam:) sen pizza istediginde bana yaz neli istersen bol malzemoslu yaparim sana :))
Sahi pizza zaten kiloyla alinmazki:)) 1 yarim 2-3 dilim deriz yaa:))
Benimdetostumu yedim bekliyorum geldi aklıma:))