Bide kumru var abla, izmir de sahilde yerdik okul çıkışları. Ahhh çocukluğum yaHahahaha Yengen Tost diye birşey duymadın mı hiçtost çeşidi, içine turşu vs eklendiğinden bilindik tostlardan değildir, adı da Yengen Tost:))
Ya ben sizin ayak üstü büfelerde yapılan atıştırmalık kültürünüzü geliştirmeliyim, olmaz bu sitenin şanına yakışmaz, yengen tostu bilmeyen üye mi olur
Turkiyedeki bu algi yanlissss, zoruna gitmesin tatlim:) herkesin dogru sandigi birsey bu. Karar mercii degilim sma cafe sahibi olanda degildir yani:)) cafelerde o kadar cok yanlis yspilan seyler varki, bunu konusmak gereksiz olur :)Bu konuda karar merci sizsiniz demek bilmiyordum
Konu avrupa da tost değil zaten.
Avrupa' da tost kültürü olsa zira atlamazdım KIMISI GIBI sırf konuşmak için. Bi defa gittim, orda da tek tek yazıyordu menüde, bide yanında resimleri vardı hiç zorlanmadık ohh miss
Sizin ev kültürü de değil konu, o zaman gideyim de bir karışık tost yiyeyim
Ben karar mercii degilim zaten, zoruma da gitmez neyseki musterilerimizden hic sizin gibi dusunen olmadiTurkiyedeki bu algi yanlissss, zoruna gitmesin tatlim:) herkesin dogru sandigi birsey bu. Karar mercii degilim sma cafe sahibi olanda degildir yani:)) cafelerde o kadar cok yanlis yspilan seyler varki, bunu konusmak gereksiz olur :)
Neyse sana karisik tostun afoyet olsun:)
Yaw gozunu sevim boyle sacma bi konudan ban yedirtme bana:) sen haklisin ok:)Ben karar mercii degilim zaten, zoruma da gitmez neyseki musterilerimizden hic sizin gibi dusunen olmadi
sadece tdk daki anlamını doğru kabul edeceğimizi düşünürsek doğru biliyormuşum bunu öğrendim.
Hâlâ herkesin bildiği yanlış diyorsun, tesekkurler
İsmini genellikle gri görüyorum.Yaw gozunu sevim boyle sacma bi konudan ban yedirtme bana:) sen haklisin ok:)
Aynen bi banladimmi 5 gun azi kesmez bizi:)İsmini genellikle gri görüyorum.
Çok uzak değil belli ki sana
Haddi iyi akşamlar
eee dogru demisler ben afyonda okudum biliyorum:)Ya cidden sinirlerimi tepeme çıkarıyor bu insanlar. Az evvel Afyonda sucuklu tost istedim. Ekmegin arasinda sucuk geldi 4 adet. Saka mi bu kaşarı nerde dedim. Kaşarlı sucuklu demediniz sucuklu dediniz diyor. Esimin ailesine anlattim muhabbet olsun diye telefonda enistesi sucuklu tost ekmegin arasinda sucuk demektir kaşar olmaz ki diyolar. Sizce???? Ya inadima yapiolar bu insanlar yemin ediorum delirtmeye çalışıyorlar beni.
sucuklu tost emekti
Iyi de yedim halbuki... ama aciktim.. bir de ayvalik ekmeginin icine sucuklu kasarli varBide yumurta sucuklu kaşarlı special var
Ayvalık var
Gece gece canım çeki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?