Sucuklu Tost Nedir?

Sucuklu tostun içinde ne vardır?

• Sucuk

OY: 162 73,6%
  • Sucuk + Kaşar tabiiki!

OY: 58 26,4%

• Ankete Katılan
    220
Saf
He gelme
Bi bana gelme aferim
dark,
boşver gelmesinler sen kap kasaptan birkaç kangal sucuk at arabanın arkasına da mangalı, doğru Uludağ.
Uludağ dile gelse de anlatsa

Okuyanlardan da özür dilerim, valla bu topik yüzünden sanırım bugün hepimizin hem karnı sürekli acıktı hem de canımız çekti, tost tüketimi 2 misli artmış mıdır acaba

Ankette "sucuk + kaşar" seçeneğini seçerken hiç tereddüt etmedim. Bir de ne göreyim ya tost kaşarla olmaz mı zaten?? SADE TOST denince de sadece ekmek mi ısıtıp getiriyorlar? İlk defa böyle bir şey duyuyorum.

Mahvolduk valla ya tost tost tost

Gecenin beşine kadar tost konusu devam mı etti ya
Gerçi ben de sabahın 8 buçuğunda geldim dolaştım yine aynı konuya.
Bilin bakalım bizde bugün kahvaltıda ne var

Ya belli ki Afyon’da sucuklu tost sadece sucuk ile yapılıyor.

Ama bi taraftan da azınlıkta olsa bazı kişilerin şehrinde sucuklu tost; tosta sucuk eklenmiş haliyle sunuluyor (mesela benim şehrim)

daha fazla kalori almayalım konu kapansın bence :)

Bizim burda sucuklu deyince sucuklu kaşarlı gelir
Sadece sucuklu gelmesine bende şaşırırdım tost dediğinin ana maddesi kaşardır zaten hani nasıl sorulmuyorsa tostunuz ekmekli mi olsun diye, kaşar da sorulmaz kaşar tostun göbek adıdır kaşarsız tost mu olur diyorum sucuğu kim zaptedecek pardon da

Yani bence de, ekmeğin gönül köprüsüdür kaşar,iki ayrı ekmeği birbirine sııımsıkı bağlar
Ekmeksiz tost düşünülemezse kaşarsız da olmaz,iyiki de konuyu gece görmemişim

Gecenin beşine kadar tost konusu devam mı etti ya
Gerçi ben de sabahın 8 buçuğunda geldim dolaştım yine aynı konuya.
Bilin bakalım bizde bugün kahvaltıda ne var
Hahahahahaha Gangsta,
kahvaltı da bizde de karışık tost vardı adam sabah gözünü açtı tost yapsanaaa dedi

Sucuklu tostta kaşar oluyorsa karışık tostta ne oluyor acaba Kaşar işin içine girerse direk karışık tost olur ki menülerde yer alır. (tabi gidip kalbur üstü bir cafede yerseniz yanında salata, patates kızartması bol peynirli gelir ama ben de x mekanda tost istedim patates kızartması vermediler tost deyince patates kızartması olmaz mı a dostlar diye başlık açabilirim)

Arkadaşlar sucukla ekmeği kaşar bağlamak zorunda değil. Tost, toast kelimesinden gelir kendisi kızarmış ekmek olur. Kızarmış olması yeterlidir. Kaşardı, peynirdi, salamdı, ketçaptı...ne istiyorsanız belirtir yersiniz. Sucuklu tostta kaşar yoksa çıldırmak nedir allah başka çıldırtacak dertler vermesin.

Ama bizimki toast değil tostBiz kültürleri kendi potamızda eritir yeni kıvama sokarız,eski sahibi görse bayılır ve tanıyamaz
Kaşarla bağlanacak deduk bittu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…