Sucuklu Tost Nedir?

Sucuklu tostun içinde ne vardır?

• Sucuk

OY: 162 73,6%
  • Sucuk + Kaşar tabiiki!

OY: 58 26,4%

• Ankete Katılan
    220
Hahahaha Yengen Tost diye birşey duymadın mı hiç :KK70:tost çeşidi, içine turşu vs eklendiğinden bilindik tostlardan değildir, adı da Yengen Tost:))

Ya ben sizin ayak üstü büfelerde yapılan atıştırmalık kültürünüzü geliştirmeliyim, olmaz bu sitenin şanına yakışmaz, yengen tostu bilmeyen üye mi olur :KK70:
Bide kumru var abla, izmir de sahilde yerdik okul çıkışları. Ahhh çocukluğum ya :D

Bu konuda karar merci sizsiniz demek bilmiyordum :KK70:
Konu avrupa da tost değil zaten.
Avrupa' da tost kültürü olsa zira atlamazdım KIMISI GIBI sırf konuşmak için. Bi defa gittim, orda da tek tek yazıyordu menüde, bide yanında resimleri vardı hiç zorlanmadık ohh miss
Sizin ev kültürü de değil konu, o zaman gideyim de bir karışık tost yiyeyim :KK70:
Turkiyedeki bu algi yanlissss, zoruna gitmesin tatlim:) herkesin dogru sandigi birsey bu. Karar mercii degilim sma cafe sahibi olanda degildir yani:)) cafelerde o kadar cok yanlis yspilan seyler varki, bunu konusmak gereksiz olur :)
Neyse sana karisik tostun afoyet olsun:)

Turkiyedeki bu algi yanlissss, zoruna gitmesin tatlim:) herkesin dogru sandigi birsey bu. Karar mercii degilim sma cafe sahibi olanda degildir yani:)) cafelerde o kadar cok yanlis yspilan seyler varki, bunu konusmak gereksiz olur :)
Neyse sana karisik tostun afoyet olsun:)
Ben karar mercii degilim zaten, zoruma da gitmez neyseki musterilerimizden hic sizin gibi dusunen olmadi :KK70:
sadece tdk daki anlamını doğru kabul edeceğimizi düşünürsek doğru biliyormuşum bunu öğrendim.
Hâlâ herkesin bildiği yanlış diyorsun, tesekkurler :KK70:

Ben karar mercii degilim zaten, zoruma da gitmez neyseki musterilerimizden hic sizin gibi dusunen olmadi :KK70:
sadece tdk daki anlamını doğru kabul edeceğimizi düşünürsek doğru biliyormuşum bunu öğrendim.
Hâlâ herkesin bildiği yanlış diyorsun, tesekkurler :KK70:
Yaw gozunu sevim boyle sacma bi konudan ban yedirtme bana:) sen haklisin ok:)

Sucuklu tost sucuklu oluyor.sucuklu kasarli olanda karisik oluyor iste.
Kavurma kasarda var bide miss en iyisi o : )

Okullarda sucuklu ayrı sucuklu kaşarlı ayrı oluyor fiyat farkı var yani arasında bu konu bdv ye açıldığı için mi bqnli konu sahibi :/

sucuklu tost sucukludur
hacı amcanın tostları vardı
amaa nasıl bir lezzet bulunduğum yerde meşurdu
salçalı tereyağlı sucuklu yapardı
o tostları yemek ayrı bir keyifti
öğrenciye extra sucuklu yapardı
20 yıl sonra gittim hacının dükkanına eski bir lezzeti dostu görmeye
hacı amca 1 yıl önce ölmüş yerine oğlu bakıyor
bir tost alabilirmiyim dedim
eski lezzet yoktu
o lezzet hacı amcanın elinin lezzetiydi işte

Ya cidden sinirlerimi tepeme çıkarıyor bu insanlar. Az evvel Afyonda sucuklu tost istedim. Ekmegin arasinda sucuk geldi 4 adet. Saka mi bu kaşarı nerde dedim. Kaşarlı sucuklu demediniz sucuklu dediniz diyor. Esimin ailesine anlattim muhabbet olsun diye telefonda enistesi sucuklu tost ekmegin arasinda sucuk demektir kaşar olmaz ki diyolar. Sizce???? Ya inadima yapiolar bu insanlar yemin ediorum delirtmeye çalışıyorlar beni.
eee dogru demisler ben afyonda okudum biliyorum:)

Konu sucuklu tost viralı oldu :D

Milletçe ne çok hasretmisiz sucuklu tost yemeğe meğer....

Doğru diyorlar sucuklu tost sadece sucuklu sucuklu kaşarlı ya da karışık derseniz ikisi bir arada gelir. Bence siz yanlış biliyorsunuz.

Back
X