- 19 Kasım 2013
- 18.735
- 33.775
- 798
Hahahaha Yengen Tost diye birşey duymadın mı hiçEki Görüntüle 2219887
Oha yengen ne yav
Oyle bisi mi varmis?
Benim amca hanimi yengemdi en son
Yengen deyince aklima su geldi
Ayvalık tostuna koyuyorlar genelde.Rus salatalı tost ilk defa duyuyorum
Aynen öyle4 farkli sehirde yedim, okul kantini islettim,
sucuklu demek salt sucuklu,
kasarli demek kasarli,
karisik demek ise ikisi beraber demektir.
Vallaha ilk duyuyorumHahahaha Yengen Tost diye birşey duymadın mı hiçtost çeşidi, içine turşu vs eklendiğinden bilindik tostlardan değildir, adı da Yengen Tost:))
Ya ben sizin ayak üstü büfelerde yapılan atıştırmalık kültürünüzü geliştirmeliyim, olmaz bu sitenin şanına yakışmaz, yengen tostu bilmeyen üye mi olur
Onu yemisligim var yaaa,teeee ortaokulda bizim kantinde yaparlardi,pahaliydi da baya. Hey gidi gunlerdarkmore sosisli sandviç de yemedim hiç demezsin değil mi? Hani minik minik sosisleri salça ve yağla pişirip ekmeği sosisin sosuyla ıslatırlar, sosisleri koyup içine mayonez hardal basarlar, öffff öfff Kadıköy'deki büfeler hala duruyorsa gidip yerime yiyin nooption hot dog yiyordur, biz büfeciyiz:))
Nişantaşı hatunu, yemedim içmedim senin için tostları sıraladımbiz garibanız tostu büfede yiyoruz
Kaşarlı tost
Eki Görüntüle 2219880
Sucuklu tost
Eki Görüntüle 2219881
Yengen
Eki Görüntüle 2219882
Ayvalık
Eki Görüntüle 2219883
Sucuk ekmek
Eki Görüntüle 2219884
Eki Görüntüle 2219887
Oha yengen ne yav
Oyle bisi mi varmis?
Benim amca hanimi yengemdi en son
Yengen deyince aklima su geldi
Nooption ' a da takılıyorum samimiyetine güvendiğimden, umarım yanlış
anlamıyordur.
Bugünlük bu kadar büfecilik yeter, kaçtım :)
Hahahaha Yengen Tost diye birşey duymadın mı hiçtost çeşidi, içine turşu vs eklendiğinden bilindik tostlardan değildir, adı da Yengen Tost:))
Ya ben sizin ayak üstü büfelerde yapılan atıştırmalık kültürünüzü geliştirmeliyim, olmaz bu sitenin şanına yakışmaz, yengen tostu bilmeyen üye mi olur
darkmore sosisli sandviç de yemedim hiç demezsin değil mi? Hani minik minik sosisleri salça ve yağla pişirip ekmeği sosisin sosuyla ıslatırlar, sosisleri koyup içine mayonez hardal basarlar, öffff öfff Kadıköy'deki büfeler hala duruyorsa gidip yerime yiyin nooption hot dog yiyordur, biz büfeciyiz:))
Yokkk amcamin karisi var bitekaha yakaladım pis cahal yengen i bilmiyonmu sen ayol
Kaşar olmayinca tostu ne tutuyor bir arada ya?? Ekmek arasi sucuk yahu oaferin bi temiz delirtin beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?