cnm eşini senden kıskanmış normaldir ama kırılma tipik kadın tepkisi araya mesafe koy olsun bitsin takılma yani....merhaba kızlar
şimdi yazacaklarımdan dolayı eminim pek çoğunuz beni yargılayacaksınız eminim ama kimseye diyemiyorum. içime bir öküz oturdu sanki..
maddi sıkıntılarımı bazılarınız biliyor.
bizde bir nebze katkı olsun diye eşimle evde birşeyler yapmaya karar verdik. işte etiket bağlama falan gibi ama bulamıyorduk.
dün akşam eşimle arkadaşlara gittik onlarda alt katta olan (ki benimde neredeyse 20 yıldır falan tanıdığım) arkadaşlarını çağırdı o çocukta öyle işler veriyormuş. neyse geldi bu eşim falan konuşuyoruz. tama yarın hemen getireyim çok sevindim bende adam arıyordum dedi. bu kişi ile neredeyse 15 yıl önce 3 aylık bir ilişkim olmuştu. Ama bildiğiniz çocukça saf saçma sapan bir şey yani ilişki bile denmez.
neyse konuştuk anlaştık evine indi. bizde evimize gittik.
sabah beni aradı.. konuşma aynen şu
o : merhaba çok fena bir şey oldu
b : ne oldu hayırdır
o: eşim işi sana vereceğimi öğrendi tartıştık akşam. vermesem kızarmıSın
B: neden kızayım çocukmuyum ben. yıllar önce olmuş bitmiş bişey veli barklı çocuk sahibi kadınım . böyle saçmalıklarla zaten uğraşacak vaktim yok. vermemen daha hayırlı. yinede teşekkür ederim. ben eşime uygun bir dille anlatırım dedim kapattım.
Ama çok zoruma gitti. eşime açıklama yapmak sorun değilde. biz bu arkadaşlara sürekli gidiyoruz samimi arkadaşımız zaten. ve bu kadınla aynı apartmanda oturuyorlar. ve artık gitmek beni rahatsız edecek. siz olsanız ne yaparsınız.
cnm eşini senden kıskanmış normaldir ama kırılma tipik kadın tepkisi araya mesafe koy olsun bitsin takılma yani....
merhaba kızlar
şimdi yazacaklarımdan dolayı eminim pek çoğunuz beni yargılayacaksınız eminim ama kimseye diyemiyorum. içime bir öküz oturdu sanki..
maddi sıkıntılarımı bazılarınız biliyor.
bizde bir nebze katkı olsun diye eşimle evde birşeyler yapmaya karar verdik. işte etiket bağlama falan gibi ama bulamıyorduk.
dün akşam eşimle arkadaşlara gittik onlarda alt katta olan (ki benimde neredeyse 20 yıldır falan tanıdığım) arkadaşlarını çağırdı o çocukta öyle işler veriyormuş. neyse geldi bu eşim falan konuşuyoruz. tama yarın hemen getireyim çok sevindim bende adam arıyordum dedi. bu kişi ile neredeyse 15 yıl önce 3 aylık bir ilişkim olmuştu. Ama bildiğiniz çocukça saf saçma sapan bir şey yani ilişki bile denmez.
neyse konuştuk anlaştık evine indi. bizde evimize gittik.
sabah beni aradı.. konuşma aynen şu
o : merhaba çok fena bir şey oldu
b : ne oldu hayırdır
o: eşim işi sana vereceğimi öğrendi tartıştık akşam. vermesem kızarmıSın
B: neden kızayım çocukmuyum ben. yıllar önce olmuş bitmiş bişey veli barklı çocuk sahibi kadınım . böyle saçmalıklarla zaten uğraşacak vaktim yok. vermemen daha hayırlı. yinede teşekkür ederim. ben eşime uygun bir dille anlatırım dedim kapattım.
Ama çok zoruma gitti. eşime açıklama yapmak sorun değilde. biz bu arkadaşlara sürekli gidiyoruz samimi arkadaşımız zaten. ve bu kadınla aynı apartmanda oturuyorlar. ve artık gitmek beni rahatsız edecek. siz olsanız ne yaparsınız.
kadını inan ki hayatımda bir defa bile görmüş insan değilim yeminle. eşinide neredeyse en son 6-7 yıl önce görmüşümdür. bana saçma geldi. bilmiyorum
eşine nasıl anlatacaksın
demekki adam senden iyi bahsetmiş eşi daha önceki durumu anlatmış ki bu tepkiyi vermiş ama şahsen ben böyle bir konuda aynı şşeyi yapmazdım tabi saçma ama senin ne suçun var sıkma canını
yöneticisi işi başkasına vermiş diyeceğim yapacak bir şey yok.. eşim öyle şeyleri takan bir adam değil. doğruyu bile söylesem eminim boşver takma kafana ne üzülüyorsun diyebilecek bir adam. çünkü beni tanıyor. hayırlısı olsun ne yapalım. kırıldığım sadece neden rızkıma mani oluyor.
Eşi kıskançlık yapmış , kısmet değilmiş . Allah başka kapılar açar üzülmeyin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?