• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

suçlu olan o değil mi ?

melekaltay2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2010
8
0
36
İstanbul
Herkese merhaba:'( benım cok guzel bır ılıskım vardı hatta kendı aramzda sözlendk yuzuk taktık 2 sene snra evllıgı dusunuodk:'( benım askımın hıc arkdsı yok sadce 3 tane cocuklk arkdsı var . onlarla görüşüodu sadce snra tartıstılar bu tartısmada benm hakkmda yalan yanlıs seyler de sölendı o yuzden bır o 3 arkdsla küstük. bana iftira attılar resmen. neyse aradan 1-2 ay geçti bnm de kardesım dedıgım bı ınsan askıma cok aır konustu fln bende onunla küstüm. smdı askm gıtmıs benden habersız onlarla barısms. (bız bırbrmzden habersz hıcbıse yamayız ama aynısını ben yapsam c kötü olrdu)ben demıstmkı onlar bana iftira attı onlara barısırsan benı ezp gecmıs olrsun dedım. o da onlar bnm kardesım gelip özr dıledıler 1 kere affedılmeyı hakedıolar fln filan dedı. (ama ona kötü konusan arkdsmla ben barısam affetsem olsun o bnm kardesım desem o hem benım azıma eder hemde bırakr gderı:(:( nyse madem benı ezp gectn onları affeettn ne onlarn ewıne gdeblrsın nede onlarla dsarı cıkabılrsın dedm. bana 'sen karısamazsın dedı:'((( size normal gelıcwk belkı ama bzm ılskmz farklı. yanı o bnm kmnle nereye gdp gıdemıyceıme karısıodu kız arkdslarmdan bıle onun ıstemedkleryle görüşmüodm. neyse askım bana sen karısamazsn dıınce ben coook üzüldm snırle 'öylemi hadi hoscakal o zaman' dedm. 1 gün aramadı benı snra iyimisn diye aradı bn çok kötydm hastanelk olstm psikoljk rahatslklarmda var bunaımdan yenı cıkmstm:( neyse snra bu sınava gırcekmıs benm kötü oldugumu duynca sınawdan fln cıkms displine gitmiş fln. snra bn braz kendme gelnce aradm onu bn dısarı cıkıorm dedm. kmnle dedı tek basıma dedm. hava da kararmıstı kızdı çıkamazsın dedı çkıcm dedm .git tamam çık istediiğin yere benıde bdaha aama deyp suratıma kapattı:( ama bn tek cıktım da ona dıyemedm snde gel otrp knusalm dıye onun demesını bekledm aramaktakı amacm oydu o da gelsn dıye:( snra msj attm arama dedn bana ararsam allah belamı versn dıye. tlfnda bana bağırınca aradıgıma pısman etme demıstm. na sirlenmıs arama lan o zaman sakn arama bdaha dıye msj attı:'(( söylediim gbi raatszm da ben bunalıma gırdım gene sürekli ağlıorm kusuorm yardım edın ablalarm ne yapıyım ben:(bırden unutamyrm da onca sey yasadık:'( ben haksz oldgumda hep yüzlerce kez özr dılerım yalvarırım gerekrse ama o suclu deılmı sucunu kabllenmıo bıde arama dıo:( ne yapyım nolr bıse söleyın:( en son konusmamız bgn oldu

Son düzenleyen: Moderatör:
güzelim anladığım kadarıyla henüz hayatının en güzel yıllarında yolun başındasın.sana bir takım tavsiyelerde bulunabilirim müsadenle, gençlik yıllarında yaşanan ilişkileri çok ciddiye alıp kendini yıpratmak inan ki o kadar anlamsız ki bunu zaman geçtikçe anlıyorsun.Erkek arkadaşında sanıyorum yaşı gereği dengesiz davranışlarda bulunmuş, herşeyden önce hayatına bu denli karışmasına müdahale etmesine izin verme,sen izin verdikçe sınırlarını zorlar ve bi bakmışsın kendin olmaktan çıkmışsın.sınırlarını hissettir ve bunu kabul ettiği sürece onunla birlikte ol.ama seni isteklerince yönlendirip seni kendin olmaktan çıkardığında ipler tamamen ondadır demektir.ve bu kadar özür dileme hiç gerek yok.

Psikolojini hiç bozma medem saçma sapan şeylerden seni bu kadar incitmeyi seviyor bence boşver kendi yoluna gitsin, unutma hayatın sen üzerine kurulu,önemsendiğin sürece değer verildiğin sürece sev ve değer ver.

Fakat elimde değil:'( Bi taraftan da düşünüorm gerçekten sevıo benı:( ama cok asabi herkese karsı öle. elmde deıl suan bıle ağlıorm ve o yanımda olmadıkcada düzelmem ben:'(:50:

sakın arama,sen aradıkça erkeklik egosu tavan yapar,ilişkiler tek başına yaşanmaz,fedakarlıklarda tavizlerde tek başına yapılmaz.sen zaten özrünü beyan etmişsin ve işin doğrusu bir kabahatin yok.ona yalan söylememişsin onu aldatmamışsın onu rezil etmemişsin.eğer hatan kayda değer birşey olsaydı tabiki o zaman kendini affettirmeye çabalardın.

sen aramadıkça eğer seni gerçekten seviyorsa olayı abartmaz ve seni arar.ama aramazsa bilki bunu bahane olarak kullanıyordur.erkekler böyle saçma sapan şeyleri bahane etmeyi severler.

Ablacım pişman olu arar diyorum kendımı böle teselli edıorm ama ya yanılıorsam ya aramassa ben mahvolurum kolay kolay düzelemem :'( Peki ya arayp özr dılerse affedıyım mı abla:(

düzelirsin tatlım,insan kötü bir süreç yaşarken yada sevdiği birini kaybettiğinde dünyanın sonu geldiğini düşünür ama inanki öyle olmuyor, her gecenin bir sabahı oluyor ve her yaşanan kötü olayın bir bitişi de.üstelik insan hayatta birçok kez sevip aşık oluyor ve en önemlisi her zaman daha iyisi vardır.duygu dünyana biraz aklının hükmetmesine izin ver o zaman işin daha kolaylaşır.seni arar özer dilerse tabi ki şans ver devam et ama mutlaka sınırlarının olduğunu hissettir.sana her zaman canının istediği gibi davranamayacağını öyle davrandığı taktirde gözünün yaşına bakmayacağını bilsin.

tamam ablacım:'( dedğini yapıcam asla aramıcam eğer arayp özr dılerse de hıcbıse demeden bı şans verıcem :( ama bu süreç içersinde ne yapıcaımı blmıorm:( siz evlimisiniz

son bişey daha canım; insanlar sana sen izin verdiğin sürece keyfi davranır,bu insan bir arkadaşın,akraban hatta ailenden biri bile olabilir.ama sen insanlara böyle bir izni vermezsen kimse sana canının istediği gibi davranamaz.hayatta koruman gereken en önemli şey kendi hayatın,okulun,sağlığın vs.dir.sana ait olan şeylerdir önemli olan.aslında sensindir.sen olmazsan hayatın tüm güzelliklerinin ne anlamı kalır.belli ölçüde benmerkezli olmakta fayda var.ilişkinde ezik durma hep alttan alan tarafta olma,erkekler bu tavırlardan hoşlanmaz ve bu tavrıda çok acımasız kullanabilirler.

Konu içerik nedeniyle taşınmıştır.

Lütfen, konu başlıklarımızı içeriği yansıtacak şekilde seçelim. İçerik hakkında bilgi vermeyen başlıklar değiştirilmektedir.

Anladığım kadarıyla oldukça gençsin ve en güzel yıllarının başındasın. Öncelikle, kim olursa olsun, arkdaşın ya da sevgilin kimsenin senin bu güzel yıllarını böyle psikolojik rahatsızlıklarla geçirmene sebep olmasına izin verme. O yüzden erkek arkadaşını kendi haline bırak, hiç bir şekilde arayıp zorlama, mesaj atma. Eğer ondan bir adım gelirse bize bu anlattıklarını ona da güzelce anlat ve rahatsız olduğunu söyle. Israrla kabul etmek istemezse, o zaman seviyeli bir şekilde noktalarsınız, kabul edip özür dilerse bir şeyler yapmaya çabalarsa da devam edersiniz güzelce.

Her şeyin gönlünce olması dileğiyle. :34:

Karaktersizlik yapmış. Affetme desem neye yarar. Biz kızların mayasında var, dayanamama.
Seven insan böyle yapmaz ama. Bi başkası için sevdiğini satmaz, bence buna göre davran.
Sonra tekrar üzülme diye söylüyorum. Bunun affı yok.

Back