- Konu Sahibi melekaltay2
Herkese merhaba:'( benım cok guzel bır ılıskım vardı hatta kendı aramzda sözlendk yuzuk taktık 2 sene snra evllıgı dusunuodk:'( benım askımın hıc arkdsı yok sadce 3 tane cocuklk arkdsı var . onlarla görüşüodu sadce snra tartıstılar bu tartısmada benm hakkmda yalan yanlıs seyler de sölendı o yuzden bır o 3 arkdsla küstük. bana iftira attılar resmen. neyse aradan 1-2 ay geçti bnm de kardesım dedıgım bı ınsan askıma cok aır konustu fln bende onunla küstüm. smdı askm gıtmıs benden habersız onlarla barısms. (bız bırbrmzden habersz hıcbıse yamayız ama aynısını ben yapsam c kötü olrdu)ben demıstmkı onlar bana iftira attı onlara barısırsan benı ezp gecmıs olrsun dedım. o da onlar bnm kardesım gelip özr dıledıler 1 kere affedılmeyı hakedıolar fln filan dedı. (ama ona kötü konusan arkdsmla ben barısam affetsem olsun o bnm kardesım desem o hem benım azıma eder hemde bırakr gderı nyse madem benı ezp gectn onları affeettn ne onlarn ewıne gdeblrsın nede onlarla dsarı cıkabılrsın dedm. bana 'sen karısamazsın dedı:'((( size normal gelıcwk belkı ama bzm ılskmz farklı. yanı o bnm kmnle nereye gdp gıdemıyceıme karısıodu kız arkdslarmdan bıle onun ıstemedkleryle görüşmüodm. neyse askım bana sen karısamazsn dıınce ben coook üzüldm snırle 'öylemi hadi hoscakal o zaman' dedm. 1 gün aramadı benı snra iyimisn diye aradı bn çok kötydm hastanelk olstm psikoljk rahatslklarmda var bunaımdan yenı cıkmstm neyse snra bu sınava gırcekmıs benm kötü oldugumu duynca sınawdan fln cıkms displine gitmiş fln. snra bn braz kendme gelnce aradm onu bn dısarı cıkıorm dedm. kmnle dedı tek basıma dedm. hava da kararmıstı kızdı çıkamazsın dedı çkıcm dedm .git tamam çık istediiğin yere benıde bdaha aama deyp suratıma kapattı ama bn tek cıktım da ona dıyemedm snde gel otrp knusalm dıye onun demesını bekledm aramaktakı amacm oydu o da gelsn dıye snra msj attm arama dedn bana ararsam allah belamı versn dıye. tlfnda bana bağırınca aradıgıma pısman etme demıstm. na sirlenmıs arama lan o zaman sakn arama bdaha dıye msj attı:'(( söylediim gbi raatszm da ben bunalıma gırdım gene sürekli ağlıorm kusuorm yardım edın ablalarm ne yapıyım benbırden unutamyrm da onca sey yasadık:'( ben haksz oldgumda hep yüzlerce kez özr dılerım yalvarırım gerekrse ama o suclu deılmı sucunu kabllenmıo bıde arama dıo ne yapyım nolr bıse söleyın en son konusmamız bgn oldu
Son düzenleyen: Moderatör: