Sizde durum nasıl?

Maalesef uzaklığın bedeli bu şekerim
Uzun yıllar uzak mesafeli ilişki yaşamış biri olarak sana verebileceğim en en büyük tavsiye; hayatını yaşa!
Seni sevmiyordur diyemem ama araya mesafeler girince erkekler ilgiyi taze tutamıyorlar ve biz kadınlar her daim bir sıcaklık arıyoruz.Bu sefer ilişki kapana kısılıyor, erkek rahatçe hayatını yaşarken kadın "neden öyle neden böyle" diye beynini kemirip hayatı zindan ediyor kendine. Halbuki gerçekten bir şey olduğu yoktur sadece göz görmeyince gönülde soğuyor biraz. Yanyana gelseniz gene aynı tatlı muhabbetiniz olur. Bende çok kendimi yemişimdir ağlayıp sızlamışımdır. Şimdi geçmişe dönüyorum ve "ne malmışsın kızım" diyorum. Keşke bende hayatımı yaşayıp arkadaşlarmla gezip tozup eğlenseydim de ilgilenmeseydim hiç sevgilimle. Eminim daha değerli olurdum ve hayatımda güzel olurdu.

Eğer aynı şehirde olma imkanınız yakın bir tarihe kadar yoksa, çok aşık değilsen, evlenmeyi yakında düşünmüyorsanız, ayrıl gitsin. Adam mı yok?

Ben senin beklentini ve ne istediğini çok iyi anladım. Sen ergenler gibi mesajlaşalım demiyosun, ama birbrimzin hayatındaysak birbirimizden haberdar olalım diyosun. Ki çok haklısın. Anlattığın ilişki bi kere çok yavan, ve bunun kılıbıklıkla alakası yok. Sen yapsan aynı şeyi hoşuna gider mi, gitmez tabi. Ama işinr gelmez bu açıdan bakmak.

Yani ben sevgilimle günde iki kere konuşcaksam ne anlamı var ya, bi kere ne yapıyo kimle ne ediyo bilicem, gün içinde yoğunsa en azndan akşam bi konuşulur ya insan öZler bi kere o ne öyle. Aklına gelmezmi insanın. Hiç benlik değil bunların aksi, ilgi yok zaten keserim kendimi :KK70:

Esimde biz sevgiliyken cok yogun calisirdi ama ben onun sknti icinde oldugunu ne sekilde calistigini falan bilmesemde elimden geldigince yaninda olurdum.adam kafasini dagitmak icin cikmistir cok yogun calisiyordur calismak kolay degil aslinda.lutfwn biraz anlayis gosterin iliskinize yazik olacak :KK66:

eşimle sevgiliyken gün içinde hiç msjlaşmazdık sadece akşamları konuşurduk o da duruma göre en fazla 1 saat en az 10 dk şimdi evliyiz sadece eve gelirken ne lazım diye sorar o kadar :)

eşimle sevgiliyken gün içinde hiç msjlaşmazdık sadece akşamları konuşurduk o da duruma göre en fazla 1 saat en az 10 dk şimdi evliyiz sadece eve gelirken ne lazım diye sorar o kadar :)
Evli insanlar bile akşam aynı evde buluşacağı halde gün içinde bi iki kere konuşuyorlardr biz şimdiden böyleysek ileriyi düşünemiyorum

Esimde biz sevgiliyken cok yogun calisirdi ama ben onun sknti icinde oldugunu ne sekilde calistigini falan bilmesemde elimden geldigince yaninda olurdum.adam kafasini dagitmak icin cikmistir cok yogun calisiyordur calismak kolay degil aslinda.lutfwn biraz anlayis gosterin iliskinize yazik olacak :KK66:
Anlayış gösteriyorum ki zaten gitme gezme demiyorum iletişim kuramiyoruz gittikçe soğuklk giriyor araya ama o bunun farkında değil

Evli insanlar bile akşam aynı evde buluşacağı halde gün içinde bi iki kere konuşuyorlardr biz şimdiden böyleysek ileriyi düşünemiyorum
biz evliyiz konuşmuyoruz ondan bahsettim. sevgiliyken de nişanlıykende aramızda 800km yol vardı ona rağmen sadece akşamları konuşurduk mesajlaşmazdık

Ben onu çok kısıtlayan biri değilim ama o farklı düşünüyor galiba

Anlayış gösteriyorum ki zaten gitme gezme demiyorum iletişim kuramiyoruz gittikçe soğuklk giriyor araya ama o bunun farkında değil

İşte bunlar benim gözümde ayrılma sebebi.Evli değilsin Allahtan

Hic ilgilenmeyin yoksa kendisini birsey sanmaya baslayacak. Siz kendi hayatinizi yasayin. Arkadaslarinizla disari cikin, planlar programlar yapin. O sizi merak edip ustunuze dussun.

Kiyas yapmak gerekirse sevgilin benim kahrini cekecegim biri degil. Alt tarafi haber verecek neyin tribi yani bu. Ama senin de hatan var, arayana kadar arama. Sen de gez dolas. Dusme pesine.

Esime gelince, sevgiliyken beraber calisiyorduk. Ben ayrildim o ofis icinde devam etti devamli whatsapptan konusuyorduk, su an ofis disinda araba kullanıyor vs sadece telefonlasiyoruz. Gun icinde birbirimizden haber alamadigimiz saat 2yi gecmez. Bu kismi bilerek yazdim cunku ben zorda kalmadikca isteyken disardayken falan kesinlikle aramam. Bu "hiiih o arasin!!!"cilik degil. Arkadaslariyla mi, takilsin. Isi bitince beni arayacak zaten. Ya da 8de gelicem dedi ama gelmedi. 8 bucuk gibi whatsapptan yazarim "gelmedin, gelirken ara yemegi isitayim" gibi. Sevgiliyken bu sansin yok muhtemelen. En temizi donecegi saati bastan sormak.

X