benden sana koca olmaz !

canım kocan senin kötülüğünü istemez, sinirleri bozulmuştur. tokat atmış ama sıyırmış bak dövmemiş seni demekki niyeti dövmek değildi. ne var sende biraz anlayışlı olsan.

canım kocan senin kötülüğünü istemez, sinirleri bozulmuştur. tokat atmış ama sıyırmış bak dövmemiş seni demekki niyeti dövmek değildi. ne var sende biraz anlayışlı olsan.

Cahide Sultan sen misin?

Şu topikte katılmadığım çok yorum oldu ama bu kadar aptalca ve kendinibilmezcesini ilk defa görüyorum.

Madem adam bu kadar iyi, git sen o heriften dayak ye hanım.

Şiddeti meşrulaştırmak neyin kafası anlayamıyorum cidden.

.
1 aylik bebegim bende sezeryanliym. Boyle eegildi sinirli biridir ama bana karsi biseyi yoktu . Cocuk oldugu icin ona muhtac olduğumu mu dusinuyo kimbilir

Anlayamıyorum , kırkınız bile çıkmamış. Ve daha öncesinde de yemeğe gelinmiş hep. Nasıl zalimlikliktir bu.
Lohusa kadının evine defalarca yemeğe misafir çağrıldığını ilk defa duyuyorum.
Gelenlerde çok hatalı eşinizde.
Tokat kısmı için birşeyler yazmak istemiyorum ; herkes hayatı , kriterleri ölçüsünde değerlendirir bu tip affedilmez konuları...
Ancak yemek yapmamalıydınız. Öylece bırakmalıydınız.

Kalk bi yüzünü yıka yada yat uyu.. Beyin uyuşmuş senın. Hey Allah'ım yaa,şaka gibisiniz cidden.

Cahide Sultan sen misin?

Şu topikte katılmadığım çok yorum oldu ama bu kadar aptalca ve kendinibilmezcesini ilk defa görüyorum.

Madem adam bu kadar iyi, git sen o heriften dayak ye hanım.

Şiddeti meşrulaştırmak neyin kafası anlayamıyorum cidden.
sende hakareti meşrulaştırmışsın hanım, ağzını topla istersen. yönetim gereğini yapacaktır.

hanımefendi dövse daha mı iyiydi yani, boşansın mı kadın şimdi bunun yüzünden?
Boşanmasın, boşanılır mı hiç? Konu sahibi de azıcık anlayışlı olsa idi demi?

Boşanmak için aldatılmak yada şiddete mi maruz kalmak gerekiyor? Kadın loğusa loğusa anlatabildim mi?

Aynı yaştayız sizinle, Aklım almıyor bu düşünceyi. Ne var yani, vurmuş ama tutturamamış. Bunun için boşanılır mı?

Adam gözden cikarmis sizi. Benim agzim acik kaldim öyle. cok büyük bir hadsizlik bu. Ne diyecegimi bilemiyorum. Arada ciftler tartisir ama bu sekilde anlattiginiz gibi keskinse gercekten ne yapilmasi gerekir ortada. Hani biz de yeri gelir birbirimizi yeriz söylenmeyecek laflarla sinirimizi atariz sonra sakalasir gülüsürüz. Bu da mi öyle dedim ama isin icin de ciddi bir tokat, yani siddet varsa konu ciddi. Üzüldüm gercekten. Hic hos olmamis. Bir insani esi düsünmeyecekse baska kim düsünmeli ki.. ne desem bos. yorum yapamayacak kadar saskinim hadsizligine

sende hakareti meşrulaştırmışsın hanım, ağzını topla istersen. yönetim gereğini yapacaktır.

Ben hakaret ettiğimi sanmıyorum zira şiddeti savunmak ayyy çok dövmemiş bir tanecik vurmuş demek cidden ahmaklık.

Başka bir konuda da "cnm sadece gerizekalı demiş ne olcek yaaa karısına s.tiri çeken var" dememiş miydiniz???

Yani hakareti ve dayağı siz kabul ediyorsanız o sizin ezikliğiniz, bunu binlerce insanın okuduğu bir platformda normal bir şeymiş gibi gösteremezsiniz, yumuşatamazsınız. Siz sözlü ve fiziksel şiddeti zaten kanıksamışsınız.

Siz dayaklı ve hakaretli hayatınıza geri dönün ama buraya bir şey yazmayın bence zira zihniyetiniz cidden hasta.

Boşanmasın, boşanılır mı hiç? Konu sahibi de azıcık anlayışlı olsa idi demi?

Boşanmak için aldatılmak yada şiddete mi maruz kalmak gerekiyor? Kadın loğusa loğusa anlatabildim mi?

Aynı yaştayız sizinle, Aklım almıyor bu düşünceyi. Ne var yani, vurmuş ama tutturamamış. Bunun için boşanılır mı?
canım karısını öldüren adamlar bile var hem konu sahibi eşinden çocuk da yaptığına göre demekki o kadarda kötü değil yani. bir kadın güvenmediği adama çocuk yapmazki. tamam adam düşüncesizlik etmiş ama herşeyede boşan denmez ki. aklın almıyor olabilir ne var bunda anlamayacak bu da benim düşüncem. karısını öldüren adamlar var yani.

Ben hakaret ettiğimi sanmıyorum zira şiddeti savunmak ayyy çok dövmemiş bir tanecik vurmuş demek cidden ahmaklık.

Başka bir konuda da "cnm sadece gerizekalı demiş ne olcek yaaa karısına s.tiri çeken var" dememiş miydiniz???

Yani hakareti ve dayağı siz kabul ediyorsanız o sizin ezikliğiniz, bunu binlerce insanın okuduğu bir platformda normal bir şeymiş gibi gösteremezsiniz, yumuşatamazsınız. Siz sözlü ve fiziksel şiddeti zaten kanıksamışsınız.

Siz dayaklı ve hakaretli hayatınıza geri dönün ama buraya bir şey yazmayın bence zira zihniyetiniz cidden hasta.
canım nereye ne yazacağımı sana soracak değilim yönetime verirsin hesabını. herkes kendi yazdığından sorumlu, o laflarıda sen kendin için söyledin, benim için değil.

canım nereye ne yazacağımı sana soracak değilim yönetime verirsin hesabını. herkes kendi yazdığından sorumlu, o laflarıda sen kendin için söyledin, benim için değil.

Öyle tabi, başka bir topikte de ev açmak isteyen üyeye cnm eve erkekleri çağırcaksan aç yazmışsınız ya ben de ona konudan alakasız ve terbiyesiz bir yorum yazıp kibledim. Karar yönetimin.

Bir üstteki yorumda o kadar da kötü değil karısını öldüren var, bu öldürmemiş ya değerini bilin yazmışsınız ya gece gece sesli güldüm. Bu ne zeka eseri, orjinal , mükemmel bir karşılaştırma!!!

canım karısını öldüren adamlar bile var hem konu sahibi eşinden çocuk da yaptığına göre demekki o kadarda kötü değil yani. bir kadın güvenmediği adama çocuk yapmazki. tamam adam düşüncesizlik etmiş ama herşeyede boşan denmez ki. aklın almıyor olabilir ne var bunda anlamayacak bu da benim düşüncem. karısını öldüren adamlar var yani.
Şu yazdıklarınız karşısında benım beynim uyuştu, pardon?

Karısını öldüren adamlar bile varken şiddete maruz kalmak affedilebilir değil mi ? Adam aldatır eve bağlamak adına çocuk yapılır, birinci yetmedi ikincide düzelir denilir. Loğusa karısına şiddet uygulayacak kadar karaktersizliği tavan yapmış adamdan çocuk yaparak iyi mi etmiş?

Lütfen bu düşüncede iken evlenmeyin, hoş bu düşüncenin de değişeceğini sanmıyorum. Geçmişler olsun!

hanımefendi dövse daha mı iyiydi yani, boşansın mı kadın şimdi bunun yüzünden?

Evet boşanılmayabilir , bu insandan insana değişir. Maalesef ki böyle bir konuyla başbaşa kalmak çok acıdır. Bir taraftan yeni bebek bir taraftan gururunu onurunu hiçe sayan bir adam. Çoğu kadın bu durumu sineye çeker evet, haklısınız böyle bir durum için boşanmamayı seçebilir ancak bir daha da o adama aynı şekilde güvenip sarmalayamaz kadın..
Bana göre ha çok dövmek ha el kaldırmak, ikiside aynı kefede.
Kıyabiliyorsa insan karısına gerisinin ne önemi var ?

Şu yazdıklarınız karşısında benım beynim uyuştu, pardon?

Karısını öldüren adamlar bile varken şiddete maruz kalmak affedilebilir değil mi ? Adam aldatır eve bağlamak adına çocuk yapılır, birinci yetmedi ikincide düzelir denilir. Loğusa karısına şiddet uygulayacak kadar karaktersizliği tavan yapmış adamdan çocuk yaparak iyi mi etmiş?

Lütfen bu düşüncede iken evlenmeyin, hoş bu düşüncenin de değişeceğini sanmıyorum. Geçmişler olsun!
ben affetsin demiyorumki okumamışsın bile canım bi sakin ol. evli olup olmadığımı bile bilmiyorsun sadece bir yoruma bakıp yargılıyorsun ya kendin bilirsin hiçde umrumda değil. o senin düşüncen, bu da benim düşüncem.

Evet boşanılmayabilir , bu insandan insana değişir. Maalesef ki böyle bir konuyla başbaşa kalmak çok acıdır. Bir taraftan yeni bebek bir taraftan gururunu onurunu hiçe sayan bir adam. Çoğu kadın bu durumu sineye çeker evet, haklısınız böyle bir durum için boşanmamayı seçebilir ancak bir daha da o adama aynı şekilde güvenip sarmalayamaz kadın..
Bana göre ha çok dövmek ha el kaldırmak, ikiside aynı kefede.
Kıyabiliyorsa insan karısına gerisinin ne önemi var ?
canım adamın yaptığı şey doğru değil ama beni burda anlamadılar, kadına kalkan eller kırılsın ama ne yazıkki ülkemizde çok fazla şiddet olayı var. sonradan anlamış hatasını ama bi daha yaparsa boşansa bile haktır yani. iki tarafında sinirleri bozukmuş diye düşündüm ben ama her zaman olmaz tabi.

Karısını öldüren adamlar böyle böyle başlıyor işte.
Once bir tokat , sonra tekme, tokat , sonra tehditler ve devamında boşanmak isteyen kadını öldürmekle son buluyor caniliğine.

Kötünün iyisini bulunca sevinmeli miyiz ?

Böyle böyle siniyoruz işte ; " alkolü yok, kumarı yok, evden işe , işten eve geliyor, özünde iyi biri ama bana hakaret edip , tekme tokat girişiyor " Ne kadar tezat cümleler değil mi ?

El kaldıran erkekçillerinin tamamının, özünde iyi olanında ! Olmayanında elleri kırılsın.

Karısını öldüren adamlar böyle böyle başlıyor işte.
Once bir tokat , sonra tekme, tokat , sonra tehditler ve devamında boşanmak isteyen kadını öldürmekle son buluyor caniliğine.

Kötünün iyisini bulunca sevinmeli miyiz ?

Böyle böyle siniyoruz işte ; " alkolü yok, kumarı yok, evden işe , işten eve geliyor, özünde iyi biri ama bana hakaret edip , tekme tokat girişiyor " Ne kadar tezat cümleler değil mi ?

El kaldıran erkekçillerinin tamamının, özünde iyi olanında ! Olmayanında elleri kırılsın.
bizim ülkemiz böyle maalesef.

canım adamın yaptığı şey doğru değil ama beni burda anlamadılar, kadına kalkan eller kırılsın ama ne yazıkki ülkemizde çok fazla şiddet olayı var. sonradan anlamış hatasını ama bi daha yaparsa boşansa bile haktır yani. iki tarafında sinirleri bozukmuş diye düşündüm ben ama her zaman olmaz tabi.

İfade ediş tarzınız çok yanlış. Çok aşağılayıcı. Bu yüzdendir herkesin tepkisini çekmeniz.

Düşünüyorum böyle bir durumla karşı karşıya kalsam (Allah korusun) yeni bir bebeğim varsa deliler gibi boşanmak istesemde o an boşanamayabilirim.. Oyle kolay karar verilemiyor maalesef haklısınız.
Ancak zaman içerisinde o bana yaptığı içimde büyüdükçe büyür.Affedemem. Zaman geçtikçe bu yol beni boşanmaya götürür buna eminim..

Güven bir kullanımlıktır.. Aşk ve sevgi ise güven ve saygıyla ayakta durabilir. Bunlardan birini zedelersen artık çift olamıyorsun ne yazık ki.

X