benden sana koca olmaz !

Yeni dogum yaptim preeklamsi nedeniyle erken dogdu bebegim haliyle gelen giden oluyor. C.tesi aksami kocam yarın arkadaslarim gelecek yemege gelicekler oglende dedi. Ben yemege gelicekleri için kizdim ama ona soylemedm. Öğle kacda 1 de degil herhalde 3 4 gibi gelirler dedim oda evet 4 gibi gelrler dedi. Neyse sabah oldu kahvalti yaptik ben yemegi koydum evi temizliyorum saat 1 oldu yemek hazirmi diye sordu bende 4 de gelcekle smdi neden hazir olsun dedim ben sana 4 de gelcekler demedm 1 de gelcekler dedm sen eve misafir istemiyorsun senin yuzunden eve kimseyi cagiramiyorum dedi ki hastadenen ciktigimdan beri arkadaslari akrabalari hep yemege geliyo tek başıma hem onlara hazrlik yapıyorum hemde bebege bakıyorum. Öyle demesi uzerine bende sen bana dub 4 de gelcekler dedm inkar ediyor. Çıktı apartman bosluguna ordan bagriyo getirme kimseyi dedim kapattim kapiyi 5 dk snra geldi uzerime yurudu tokat atti ama siyirdi suratima gelmedi ben konusurken cvp verme kes sesini diyip beni sindirmeye calisiyo. Bende susmadim hic. Sonra bana bu saatten snra bnden sana koca olmaz gittigi yere kadar gitsib 2 ayda gecse yanima yaklasma en kotu annem babam uzulur dedi yani bosanirmis bnden. Bende ayni seyler senin için de geçerli dedim gitti misafir leri getirdi onlarin ynnda askim cnm fln dedi bn hic orali olmadm yüzüm de hic gulmedi. Simdi ben kinci bi insan olnadigim icin affederm gider konusurum o ozur dilemeden diye kendimden korkuyorum . Ama konusursam yani adimi atan ben olursam attigi tokatin normal bse oldugunu sylediklerinin bi onmi olmadığını dusunur. Bana akil verin kizlar napim nasil davranim
benden de sana bu saatten sonra karı olmaz deseydin.
yeni doğum yapmış kadınada bu kadar yüklenilir mi yaa

Yeni dogum yaptim preeklamsi nedeniyle erken dogdu bebegim haliyle gelen giden oluyor

Burada doğru cümle "Erken doğum yaptığım için bebek mikrop kapmasın diye eve kimseyi kabul etmiyorum. Haliyle gelen giden olmuyor" olmalıydı... Kocanız erken doğum ne demek, preeklampsi ne demek farkında mı acaba? Bunları geçtim, loğusa ne demek onun bile farkında değil! Preeklampsi geçirmiş, hem kendi, hem de bebeği ölümün kıyısından dönmüş bir anne olarak önce size geçmiş olsun diyorum. Sonra da daha kırkı çıkmamış, üstelik te erken doğum yapmış bir anneye yemeğe gelen misafirlere Allah'tan akıl fikir, kocanıza da vicdan, merhamet ve insaniyet diliyorum!

Yeni dogum yaptim preeklamsi nedeniyle erken dogdu bebegim haliyle gelen giden oluyor. C.tesi aksami kocam yarın arkadaslarim gelecek yemege gelicekler oglende dedi. Ben yemege gelicekleri için kizdim ama ona soylemedm. Öğle kacda 1 de degil herhalde 3 4 gibi gelirler dedim oda evet 4 gibi gelrler dedi. Neyse sabah oldu kahvalti yaptik ben yemegi koydum evi temizliyorum saat 1 oldu yemek hazirmi diye sordu bende 4 de gelcekle smdi neden hazir olsun dedim ben sana 4 de gelcekler demedm 1 de gelcekler dedm sen eve misafir istemiyorsun senin yuzunden eve kimseyi cagiramiyorum dedi ki hastadenen ciktigimdan beri arkadaslari akrabalari hep yemege geliyo tek başıma hem onlara hazrlik yapıyorum hemde bebege bakıyorum. Öyle demesi uzerine bende sen bana dub 4 de gelcekler dedm inkar ediyor. Çıktı apartman bosluguna ordan bagriyo getirme kimseyi dedim kapattim kapiyi 5 dk snra geldi uzerime yurudu tokat atti ama siyirdi suratima gelmedi ben konusurken cvp verme kes sesini diyip beni sindirmeye calisiyo. Bende susmadim hic. Sonra bana bu saatten snra bnden sana koca olmaz gittigi yere kadar gitsib 2 ayda gecse yanima yaklasma en kotu annem babam uzulur dedi yani bosanirmis bnden. Bende ayni seyler senin için de geçerli dedim gitti misafir leri getirdi onlarin ynnda askim cnm fln dedi bn hic orali olmadm yüzüm de hic gulmedi. Simdi ben kinci bi insan olnadigim icin affederm gider konusurum o ozur dilemeden diye kendimden korkuyorum . Ama konusursam yani adimi atan ben olursam attigi tokatin normal bse oldugunu sylediklerinin bi onmi olmadığını dusunur. Bana akil verin kizlar napim nasil davranim
Buneyaaaa şoktayım, bu adam la ömürmü geçer

Bir erkek durduk yere boşanma konusunu açmaz
daha önce bunu tekrarladıysa evliliğinizi gözden geçirin

aynen,
ben bebek kutlamaya bile gitmeye cekiniyorum 1 aylik bebegi olan arkadasa.
birak yemegi.
ne dusuncesiz insanlar var.
Katılıyorum sana düşüncesizlik bu. Bizde çocuklu insana giderken börek çörek yapılır ki ev sahibi ikramla uğraşmasın diye millet kendine birde sofra kurduruyor. İlginç valla ne diyim.

Yeni doğum yapmışsın ki bi kadına el kaldırmak nedir ya !! sana çok yüklenmiş canım buna rağmen ne ukalaca söylemiş benden sana koca olmaz bu kadar kolaymı valla o yemigi yapmazdım gitsin ne hali varsa görsün muhattab olma

Dediği şey bir anlık öfkeyle söylenen bir şey tamam ama tokat atmak nedir ya? :KK57:

Burda bikaç arkadas var her konuya boşan yazıyor. Bekarım ama Anlayamıyorum bısanmak nasıl bukadar kolay oluyo. Kadın dememişki her öğün 3 posta dayak yiyorum ilk hata da evlilikler bitseydi ortada evli cift kalmazdı. Bu kadar basit olmamalı bence, cünkü ilerde o cocukların hayatı cok zor oluyor. Bu arada bısanmış anne baba cocuğuyum.

Yemekli misafir konusuna gelince erkeklerden bukadar ince düşünce beklemek sizi mutsuz eder. Konu sahibi eşine acıklasaydı yapamıcağını eşi yinede cağırmıs olsaydı hata adamdaydı. Ama konu sahibi yeneği kaçta hazır edeyim demiş bide üstüne. Tokatı asla savunmuyorum ama. Birazda güçlüyüm, doğumda yaparım, misafrde ağırlarım modundan cıksanız keske nazlanma zamanınız sizin.

Canım ben senin yerinde olsam içimde ne var ne yok ortaya döken durumu güzelce izzah eden aynı buraya yazdığın gibi güzel bi Mektup yazardım eşime. Ise giderken çantasına ya da ne biliyim işte kolayca görebilecegi bi yere koyardim. Inan bu çok faydalı oluyor. Ben ne zaman annemle ciddi tartissam ve o beni anlamasa ona mektup yazar yatağının üstüne koyarım. Okur okumaz gelir öper Özür diler. Sen de yaz ben neden misafir istemiyim istemesem kalkar hazırlık temizlik yapmaya başlar miyim. Ne zaman seni mahçup ettim bi misafire karşı felan. Ama yeni doğum yaptım benim ağrım sizim bebeğin yükü biraz benim de dinlenmeye ihtiyacım var her işi tek başıma yapıyorum seni çok seviyorum yaptığın beni çok ama çok kırdı vs vs vs yaz bi şeyler işte anlat güzelce duygularını. Emin ol yüz yüze eee tamam uzatma konuşma diyorlar yada konuşurken 2. Bi kavga çıkıyor ama mektup çok faydalı. Denemelisin.

Ya ni diyecrk hic birsey bulamiyorun ekekleri bu hale getirip sonra ne yapayim diye soruyorsunuz ne demek ya konusmaktan korkuyorum hem seni dovuyor hakaret ediyor ustelik lausasin yani hala konismaktan korkuyorum diyosin gurur yoksunu goruyorum
artik bn

tatlım sen napıyosun bide onun misafirlerini mi ağırladın o lafları ona bir bir yedirmek lazım sana koca olmam diyen adamdan sen kocalık erkeklik falan mı bekleyeceksi.? çocuğuna babalık yapacak olgunluk varmı sence eşinde? ay nasıl sinirlendim ya bu tokat ilkse ikinciside olacaktır bak bu işi normalleştirmeyin ona bunun hesabını ödetmelisin ya evi terket boşa falan gibi tavsiyeler vermeyeceğim kocanla tartışsanda seni dövüp hakaretler etsede seviyorum çocuğumun babası diyebilirsin yada başka sebeplerden vazgeçemeyebilirsin fakat ona ne yap et bunun hesabını ödet, bunu yapmayı normalleştirmesin tekrarlamasın. konu hakkında son durum paylaşımlarını takip edicem:KK20:

Hepinizin yorumlarini okudum kizlar teşekkür ederim hepinize. Gelisme yok dun aksam geldi hic konusmadim yuzune bile bakmadim yemekde yapmamstm gitti kendine hazirladi biseler yedi. Ona tabiki tokatin bedelini odeticem. Dun onun yanindayken cok samimi oldugum arkadaşım aradi gelicez diye bende bu aramusait degilim hem bbebek hem ev isi yemek yetiştiremiyorum k.bakma baska zaman gelrsn kendimide dusunmem lazmdedm kapattm tlfnu. Snra arkdsma bi msjla durumu anlattm ama laf yerine gitti. Bidaha onun misafirlerini kabul etmicm

Hepinizin yorumlarini okudum kizlar teşekkür ederim hepinize. Gelisme yok dun aksam geldi hic konusmadim yuzune bile bakmadim yemekde yapmamstm gitti kendine hazirladi biseler yedi. Ona tabiki tokatin bedelini odeticem. Dun onun yanindayken cok samimi oldugum arkadaşım aradi gelicez diye bende bu aramusait degilim hem bbebek hem ev isi yemek yetiştiremiyorum k.bakma baska zaman gelrsn kendimide dusunmem lazmdedm kapattm tlfnu. Snra arkdsma bi msjla durumu anlattm ama laf yerine gitti. Bidaha onun misafirlerini kabul etmicm

terbiyesiz adam.
dusuncesiz.
1 aylik sezeryan olmus karisina yaptiklarina bak.

otursun kendi pisirsin.
sanki kadibnlar erkeklere hizmetci diye yaratilmis.
ey Rabbim yaa.

canım seni üzmek istemem ama sennn bu adamdan çekeceğin var. anlayış sıfır kocanda. bebeği mi kıskanıyor acaba? olmaz deme benm eşim bi ara acayip kıskandı bebeği. olmadık kaprisler yaptı ki bebeği benden çok seviyor. kocan çok zor adam. hayat zor sana

Alıntı yapmaktan vazgeçtim ama kaydetmiş,özür dilerim.Lohusalık sendromunu sizin yaşamanız gerekirken eşiniz yaşıyor anlaşılan,tabi asıl karakteri bu değilse.Kime neyin havasını atıyormuş,lohusa halinizle elinizden geldiği kadar ağırlamaya çalışıyorsunuz gelenleri, ama her gün yemeğe gelmek neyin nesiymiş.Çayın yanında bir börek,poaça kurabiye nelerine yetmiyormuş.Bebek görmeye mi geliyorlarmış,karın doyurmaya mı geliyorlarmış...Eşinizin tavrı zaten başlı başına klinik vaka...yoksa boşanmaya çoook önceden karar vermiş de bahane mi arıyormuş.Ağzından çıkan saati kulağı duymuyorsa bir yere kaydetsin.Kendi haline bırakın,anasının evine gitsin özel misafirlerini de anasının evinde ağırlasın.Saygısız, çapsız,hadsiz yol verin gitsin...................................

X