benden sana koca olmaz !

Millette ne manyaklar var yaa. Hic dogum yapmis kadinin evine yemege gidilir mi? Caya bile gidilmez. Edepsizler! Bizim is yerinde en samimi arkadaslarimiz bile dogum yapinca bi sure hayirli olsuna gitmiyoruz kadin toparlansin diye. Sonra 5 6 aylik olunca gidip altini takiyoruz ve erkekler gelmiyor kadin rahat emziremez diye. Bu ne gorgusuzluk.

İfade ediş tarzınız çok yanlış. Çok aşağılayıcı. Bu yüzdendir herkesin tepkisini çekmeniz.

Düşünüyorum böyle bir durumla karşı karşıya kalsam (Allah korusun) yeni bir bebeğim varsa deliler gibi boşanmak istesemde o an boşanamayabilirim.. Oyle kolay karar verilemiyor maalesef haklısınız.
Ancak zaman içerisinde o bana yaptığı içimde büyüdükçe büyür.Affedemem. Zaman geçtikçe bu yol beni boşanmaya götürür buna eminim..

Güven bir kullanımlıktır.. Aşk ve sevgi ise güven ve saygıyla ayakta durabilir. Bunlardan birini zedelersen artık çift olamıyorsun ne yazık ki.
canım onların tepkisini herşey çekiyor, başka konuya yazdığım şeyi bile burda ısıtıp önüme koydu ki ne alaka o başka bu başka. benimde ifade ediş tarzım bu, kimin ne düşündüğü kendine ve umrumdada değil benim ama tabiki genel anlamda şiddeti desteklemiyoruz. isteyende desteklediğimi düşünsün, herkesin kendi fikri. ben yuvaları dağılmasın diye öyle bişey yazdım tabi onun takdiri bizde değil. insanlarda bişeyler birikiyor birikiyor sonra boşanmaya kadar gidiyor o iş. haklısın.

canım onların tepkisini herşey çekiyor, başka konuya yazdığım şeyi bile burda ısıtıp önüme koydu ki ne alaka o başka bu başka. benimde ifade ediş tarzım bu, kimin ne düşündüğü kendine ve umrumdada değil benim ama tabiki genel anlamda şiddeti desteklemiyoruz. isteyende desteklediğimi düşünsün, herkesin kendi fikri. ben yuvaları dağılmasın diye öyle bişey yazdım tabi onun takdiri bizde değil. insanlarda bişeyler birikiyor birikiyor sonra boşanmaya kadar gidiyor o iş. haklısın.

Genele yazılıyorsa sadece kişiyi bağlamaz yorumlar , bunun altını çizmek lazım.
Yazdıklarımızdan mesulüzdür; okuyan bir çok insanı etkileyebilir.

canım kocan senin kötülüğünü istemez, sinirleri bozulmuştur. tokat atmış ama sıyırmış bak dövmemiş seni demekki niyeti dövmek değildi. ne var sende biraz anlayışlı olsan.

Siyirsa ne olur ki ?? siyirmayabilirdi de ve evet bu dövmektir ayrica dovmemis ne demek. Niyeti belli malesef. Anlayisli davranmis zaten yeterince konu sahibi. Kavgayi baslatan da yine esi. neye anlayış gösterecek pardon? ? Esi niye sinirlensin ki kendi suclu.Konu sahibi daha çok sinirlenmistir hakli ne de olsa patlatsaydi o zaman bi tokat.. o zaman da adam hakli derdiniz kesin.
Her cümleniz birbirinden fena.

canım karısını öldüren adamlar bile var hem konu sahibi eşinden çocuk da yaptığına göre demekki o kadarda kötü değil yani. bir kadın güvenmediği adama çocuk yapmazki. tamam adam düşüncesizlik etmiş ama herşeyede boşan denmez ki. aklın almıyor olabilir ne var bunda anlamayacak bu da benim düşüncem. karısını öldüren adamlar var yani.

En azindan oldurmedi diyosunuz !! Buna da sukretsin yani.. yesin dayagini otursun aman öldürülmesin de sorun degil.

bizim ülkemiz böyle maalesef.

Lütfen erkekleri suclamayalim artik arkadaslar çünkü onlar yüzünden değil bu tarz düşünen bayanlar ?! yuzunden bu haldeyiz. Once bayanların zihniyeti bi degissin sonra ogullarini ona gore yetistirsinler. Bizim görmemiz imkansiz ama bi 70 80 yil sonra falan belki biseyler değişir.

canım kocan senin kötülüğünü istemez, sinirleri bozulmuştur. tokat atmış ama sıyırmış bak dövmemiş seni demekki niyeti dövmek değildi. ne var sende biraz anlayışlı olsan.

Sen foruma milletin sinir katsayısını yükseltmek için özellikle gelmişsin kanımca...
Dalga geçiyorsun insanlarla.

"Canım, manım" diye hitap etmezsen sevinirim.

Siyirsa ne olur ki ?? siyirmayabilirdi de ve evet bu dövmektir ayrica dovmemis ne demek. Niyeti belli malesef. Anlayisli davranmis zaten yeterince konu sahibi. Kavgayi baslatan da yine esi. neye anlayış gösterecek pardon? ? Esi niye sinirlensin ki kendi suclu.Konu sahibi daha çok sinirlenmistir hakli ne de olsa patlatsaydi o zaman bi tokat.. o zaman da adam hakli derdiniz kesin.
Her cümleniz birbirinden fena.

En azindan oldurmedi diyosunuz !! Buna da sukretsin yani.. yesin dayagini otursun aman öldürülmesin de sorun degil.

Lütfen erkekleri suclamayalim artik arkadaslar çünkü onlar yüzünden değil bu tarz düşünen bayanlar ?! yuzunden bu haldeyiz. Once bayanların zihniyeti bi degissin sonra ogullarini ona gore yetistirsinler. Bizim görmemiz imkansiz ama bi 70 80 yil sonra falan belki biseyler değişir.
evet canım haklısın onların anneleri yüzünden erkekler böyle. umarım değişir çocuk yetiştirme zihniyeti.

Sen foruma milletin sinir katsayısını yükseltmek için özellikle gelmişsin kanımca...
Dalga geçiyorsun insanlarla.

"Canım, manım" diye hitap etmezsen sevinirim.
tatlım dalga geçmiyorum ne münasebet, bende kendi düşüncemi yazıyorum ne var bu kadar sinirlenecek. katılmıyorsan katılmazsın aynı düşünmek zorunda değiliz.

evet canım haklısın onların anneleri yüzünden erkekler böyle. umarım değişir çocuk yetiştirme zihniyeti.

Tuhafsiniz gerçekten.
Diğer konularin coguna da yorumlariniz garip. Kadın başına gibi laflar falan. erkekleri bu kadar masum gösterme de ilginc ! Kocandir dover de sever de modundasiniz resmen.

Tuhafsiniz gerçekten.
Diğer konularin coguna da yorumlariniz garip. Kadın başına gibi laflar falan. erkekleri bu kadar masum gösterme de ilginc ! Kocandir dover de sever de modundasiniz resmen.
Bütün gece onu seyrettim durdum, anlamıyorum neyin kafası bu gerçekten. Bir de bu benim fikrim deyip sıyrılması...

Hem yeni doğum yapmışsın hem teksin hem de yemekli misafr kocana da misafirlere de pes diyorum bi çay bi kola neye yetmiyor acaba kocan da çok ayip etmis senin yoğunluğunu bile bile üstüne gelmesi saati inkar etmesi hic hoş değil ağırlığını koy mesafe koy bence burnu surtsun pişman olsun bu yaptığına ki bidaha yapamasin

Yeni doğum yapmış kadının evinde öle yemeğe gidilmez ne kadar düşüncesizmiş gelenlerde çağıranda...baştan kabuş etmen hata cnm en baştan gelmelerini istemiyorsan direk söyle eşine ben daha yeni doğum yaptım kimseyi yemeğe çağırma kimseye hizmet edicek durumda değilim de.buarada bu yaşadıgın şey içinde bence şuan için konuşma hiçbirşey söyleme konuşmayı başlatan sen olma ...bırak yaptıgı hatayı düşünsün ve hatalarını söyle sen bana böyle yaptın bende bu yuzden senin biraz düşünmeni istiyorum senden bana koca olmazsa bendende olmaz herşey karşılıklı ben bu halimle bile hayır demiyorum gelmelerine ama sen sabrımı sınıyorsun de...iyice düşünsün hatasını anlasın

eşiniz zamaninda sölememiş hemen sölemiş bu işe sende yapmak istemezsin tabi o konuda haklısın. 2-3 gün önce deseydi yani eşine haber vermeden arkadaşlarina misafir etmek çok yanlış.. insan bi önce eşine danişir der ki karıcım ben arkadaşlarimi çagircam sen yemek yaparbilirsini desin yani eşi buna razi olmadiktan sora çagirayamaz yani şu ki eşi sadece çay içmeye gelsin derse koca gidip alışverişine gider biskuvi gofretli bişeyler alir. sende koyarsin tabagina. ama şu konu sahibinin eşi eşine danişmadan arkadaşlarim yemegime gelicek demiş kadında sinirlenmiş tabi kadına haklı buluyorum. ilk danişmaniz lazim razı olmadiktan sora bişey yapamazsin ne kocalar var hemen pas diye çagirmak da çok yanlış bide tokat atmiş. iyi bişey degil.

Son düzenleyen: Moderatör:
..ok yesinler,ne isleri var logusa kadinin evinde yemekte.ben hamileyim kimse yorulmiyayim diye gelmek istemiyor

''Canim'' sen gerçek misin? İyi o zaman adam alsın silahı vursun yaralansın kadın ayyy zaten öldürmek için atmamış o kurşunu değil mi?

Konu sahibi çok taviz vermişsiniz. Şunu bilin ki hiçkimse sizi sizden daha iyi düşünmez evet buna koca da dahil. Lohusa halinizi kocanız anlayamaz siz anlatacaksınız istemediğiniz durumu söyleyeceksiniz. Öküzümsü(affedin) kocanız size vurmakla büyük suç işlemiş heleki lohusa halinizle bin kat daha suçlu. Bunu sindirmeyin boşanın vs beni ilgilendirmez fakat bu tokadı ve o sözleri sindirmeyin.

X