ŞUBATTA TRANSFER OLCAKLAR SONUCU BİRLİKTE BEKLEYELİM ❤️

Soekulum dan hic hoslanmiyorum cok hsg cektirdim smear ler filan senelerdir ama yapacak bir sey yok. İdrara sıkısık olmakla birlikte spekulum acisini kotarabilir miyim onu dert ettim kendime herkes idrardan dert yaniyor transferde
Benim doktorum idrara sıkışık olmadan transfer yapıyor bence o anki Duygu durumundan acıyı hissetmezsin giib geliyor

Soekulum dan hic hoslanmiyorum cok hsg cektirdim smear ler filan senelerdir ama yapacak bir sey yok. İdrara sıkısık olmakla birlikte spekulum acisini kotarabilir miyim onu dert ettim kendime herkes idrardan dert yaniyor transferde
Bende sevmiyorum spekulum yaa yüzüm sapsarıydı eve giderken asansörde baktım eşim söylememiş geldiğimden beri öyleymişim ahhahaahhah tamamen o demir şey korkusu ama atlattım geçti şükür idrarda hiç zorlanmadım ben ya inş sende zorlanmazsın

İnsallah canim benim de kolay gecer o gunler gelsin de bir hele insan ister istemez heyecan gerginlik korku hepsini bir hissediyor yuzun ondan oyle olmustur cok normal :)

Bence de ya ondan oldu zaten ameliyathanede olması başlı başına gerici
Ben ikinci opumda narkoza tam teslim olamadim bu sefer midem bulaniyo basim donuyo dedim nabzim yukseldi ekran otmeye basladi basima hemsireler doktor usustu daha da panik oldum cok trajikomikti zannettiler ki operasyondan gerildim halbuki tam bayilamamaktan oyle oldum anlatamadim derdimi neyse sonra doz artirildi heralde uyandigimda odamdaydim

Merhabalar hepinizin süreci hayırlı olsun pozitif sonuçlar alırız inşallah hep birlikte tüm isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin Rabbim
Ben birşey soracam martta tedaviye başlayan var mı ramazanda bu sürece başlayacak olan var mı

Ayy hayatta en korktuğum şey biliyor musun nadir olan bir şey bu ama arkadaşım hastanede çalışıyor orda bi arkadaşı burun ameliyatında uyanmış acısını tarif bile edemiyormuş çok kötü ya allah kimsenin başına vermesin…
Neden uyumamışsın peki gerekçesi neymiş ki

Ben aralıkta başladım mart daha gelmedi ama istersen ayrı konu aç

Ben 4 şubatta oldum ama beni o masada çok yatırmadılar transfer edip 2 dk sedyeyle alıp odaya geçirdiler 40 dk orda dinlendim sadece

Ben 4 şubatta oldum ama beni o masada çok yatırmadılar transfer edip 2 dk sedyeyle alıp odaya geçirdiler 40 dk orda dinlendim sadece
Yaaaa ay bende daha şey diyodum odada 30 dk sonra tuvalete çık dediler daha tutabilirim eğer faydası olur derseniz dedim beni hiç kıpırdatmadılar bile hep kendileri koydu ayağa kalkmadım herkesin yöntemi farklı demekki peki şey size de yüz üstü yatma dediler mi .s bu biraz garip geldi bana çok severim öyle uyumayı

Yoo demediler kız ben yüz üstü yatmazsam uyuyamam hahaha herkesin yöntemi aynen farklı inşallah sağlıklı tutunur sağlıklı bebeklerimiz olur bu sene herkes hamile kalsın inşallah

Yoo demediler kız ben yüz üstü yatmazsam uyuyamam hahaha herkesin yöntemi aynen farklı inşallah sağlıklı tutunur sağlıklı bebeklerimiz olur bu sene herkes hamile kalsın inşallah
Yaaa bende uyuyamam işte sorun o
Amin inşallah Allah bu sene isteyen herkese nasip etsin amiiin sağlıkla inşallah

Bence az verdiler narkozu mesela daha once iki kez ameliyat olmuslugum bir opu daha olmuslugum da var hic yasamadim tak gidiyodum ahahaha bunda aksilik ya iste beni buldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…