Selam canım bşdahakş aya mı kaldı bende yarın öbür gün adet olup başlıycam nasipse ne zamandır istiyodun senbenim tedavim iptal kızlar kist oluşmuş
2014 doğumlu bir oğlum var canım 1.5 sene uğraştıktan sonra olmuştu.Selam canım bşdahakş aya mı kaldı bende yarın öbür gün adet olup başlıycam nasipse ne zamandır istiyodun sen
Allah bağışlasın oğlunu canım inşallah bi kardeş gelir2014 doğumlu bir oğlum var canım 1.5 sene uğraştıktan sonra olmuştu.
şimdi 2. için uğraşıyoruz. 2 kez klomen kullandım olmadı.
2 aydır deniyoruz yani
sağol canım. inaşallah hayırlısıyla Rabbim hepimizin gönlündekini verir.Allah bağışlasın oğlunu canım inşallah bi kardeş gelir
Hadi bakalım inşallah olumlu sonuç alırsınızMerhaba aranıza yeni katıldım bende bu ay aşılama olacağım merakla bekliyorum
İnşallah benim bir sorunum yok lakin eşimde morfoloji sıkıntısı var bu sebeple aşılamayı tavsiye etti doktorumuz bakalım yaşayıp göreceğizHadi bakalım inşallah olumlu sonuç alırsınız
Merak çok fazla oluyor günler geçmek bilmiyor
Spermler işlemden geçirildiği için daha etkili oluyorİnşallah benim bir sorunum yok lakin eşimde morfoloji sıkıntısı var bu sebeple aşılamayı tavsiye etti doktorumuz bakalım yaşayıp göreceğiz
hadi hayırlısı güzel haberler alırsın inşallahbende başladım bakalım
Arkadaşlar merhaba zorlu bir süreçten geçtim ve hala daha geçiyorum öncelikle rabbim isteyen herkese nasip etsin o duyguyu yaşatsın inşallah sağ salim kavuşuruz hayırlınında hayırlısı olsunMerhaba arkadaşlar. Şubat ayında aşılama yaptıracak arkadaşlarım gelin sürecimizi beraber atlatalım ve inşallah bebeklerimize kavuşalım
Merhaba arkadaşlar. Şubat ayında aşılama yaptıracak arkadaşlarım gelin sürecimizi beraber atlatalım ve inşallah bebeklerimize kavuşalım[/QUO
arkadaşlar merhaba öncelikle hepimize çok geçmiş olsun inşallah hayırlınında hayırlısı bir haber alırız annelik duygusunu yaşarız .2 sene önce kendiliğimden hamile kaldım fakat 7.haftada kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım .kürtajı yapan doktor hemen deneyebilceğimizi ara vermemize gerk olmadığını söyledi fakat ben piskoljk olarak 3 ay istemedim sonrasında klomen tedavisiyle 3 ay denedik yine sonuç negatif birde üstüne doktorun kürtaj sırasında yaptığı bir hatayla ve o kadar gidip gelmeme rağmen gözden kaçırdığı 5cm lik çikolata kistine merhaba dedim .hemen doktor değişikliği yaptım o doktorla uğraşmak istemedim canımın derdine düşmüştüm çünkü.bu sefer kistten dolayı ağrılarım çoğaldı çekilmez bir hal aldı ve 6 ay hiçbir şekilde gebelik yok.adetler hormonlar herşey düzenli tabi.fix olarak rahim filmi istendi ve onuda çektirdim işte o zamn kürtajdaki yapılan yanlışlık ortaya çıkmıştı.3 ay doğum kontrol hapı kullandım kist küçülmedi ve en son doktorun daha ultrasonda kist nerdeydi demesi üzerine onuda bıraktım. sonuç başka bir doktorda ameliyatla kistim alındı ve kistin çok fazla yapışılık yaptığı ama doktorumun yapışıklığı açtığı söylendi.sonra 2 ay kadar kendiliğinden gebelik olmadı ve şuan 3. ayımda tekrar klomen ve çatlatma iğnesiyleyim 2 aydır sonuç negatif geçen hafta tekrar rahim filmi çekildim sonuç temiz ne eşimde ne bende bir sıkıntı var doktorum aşılamaya gerek yok birkere hamile kalmışsın ve ilaçsızda yumurtalrın oluşup çatlıyo dedi .fakat bugün yumurtalarıma bakılıcaktı ve çatlatma iğnesi yapılıcaktı başta gerk yok aşılamaya diyen doktorum daha bakar bakmaz aşılama yapalım dedi ve benim o kadar kafam karışkki yarın aşılamam yapılıcak hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun ama vakti zamanı olmadan anladımki ne kadar çabalasakta çok zor umarım hep birlikte sevinir bebeklerimizi kucağımıza alırız çünkü artık ben piskolojk olarak çok yorgunum
çok sağol canım benim evt herşeyde bir hayır vardır diyorum ama doktorumun her ay çok güzel çok iyi diyip sonu hüsranla bitmesi beni çok yordu .ama demekki vakti zmanı değill inşallah bende snin gibi o mutluluğu yaşarımB Burcinak canım çok çok geçmiş olsun öncelikle.
yaşanacak varsa ne yaparsan yap yaşanıyor maalesef. ama hepsi geçecek emin ol.
doktorun aşılama yapalım demesinin sebebi güzel bir yumurta görmüştür.
aşılama ile şansınızı arttıracaktır. belki de hemen gebe kalacaksın vardır bir hayır emin ol.
ben de 2 seneye yakın uğraştım il gebeliğimde ve aşılama ile gebe kaldım canım.
yaşarsın yaşayacaksın bak emin ol.çok sağol canım benim evt herşeyde bir hayır vardır diyorum ama doktorumun her ay çok güzel çok iyi diyip sonu hüsranla bitmesi beni çok yordu .ama demekki vakti zmanı değill inşallah bende snin gibi o mutluluğu yaşarım
inşallah o güzel dileklerin için çok sağol canım benim rabbim isteye herkese nasip etsin .herhangi bir ağrı falan oluyormu yapılırken :/yaşarsın yaşayacaksın bak emin ol.
Ocean demişti dersin :)
ben de 2. için uğraşıyorum çok yakın zamanda olacak inşallah
hep olumlu düşünüyorum.
yok canım olmuyor.inşallah o güzel dileklerin için çok sağol canım benim rabbim isteye herkese nasip etsin .herhangi bir ağrı falan oluyormu yapılırken :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?