Aşılama Şubat'ta Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Ocean

Nirvana
Pro Üye
Anneler Kulübü
10 Mayıs 2007
8.283
1.849
723
39
Merhaba arkadaşlar. Şubat ayında aşılama yaptıracak arkadaşlarım gelin sürecimizi beraber atlatalım ve inşallah bebeklerimize kavuşalım

Ben bugün regl oldum yarın için randevu aldım hemen.
inşallah son tedavim olur ve gebe kalırım
zor ve yıpratıcı süreçler bunlar.

benim tedavim iptal kızlar kist oluşmuş

Selam canım bşdahakş aya mı kaldı bende yarın öbür gün adet olup başlıycam nasipse ne zamandır istiyodun sen
2014 doğumlu bir oğlum var canım 1.5 sene uğraştıktan sonra olmuştu.
şimdi 2. için uğraşıyoruz. 2 kez klomen kullandım olmadı.
2 aydır deniyoruz yani

Merhaba aranıza yeni katıldım bende bu ay aşılama olacağım merakla bekliyorum

Hadi bakalım inşallah olumlu sonuç alırsınız
Merak çok fazla oluyor günler geçmek bilmiyor
İnşallah benim bir sorunum yok lakin eşimde morfoloji sıkıntısı var bu sebeple aşılamayı tavsiye etti doktorumuz bakalım yaşayıp göreceğiz

İnşallah benim bir sorunum yok lakin eşimde morfoloji sıkıntısı var bu sebeple aşılamayı tavsiye etti doktorumuz bakalım yaşayıp göreceğiz
Spermler işlemden geçirildiği için daha etkili oluyor
İnşallah hayırlısıyla gelir bebiş

Merhaba arkadaşlar. Şubat ayında aşılama yaptıracak arkadaşlarım gelin sürecimizi beraber atlatalım ve inşallah bebeklerimize kavuşalım
Arkadaşlar merhaba zorlu bir süreçten geçtim ve hala daha geçiyorum öncelikle rabbim isteyen herkese nasip etsin o duyguyu yaşatsın inşallah sağ salim kavuşuruz hayırlınında hayırlısı olsun

B Burcinak canım çok çok geçmiş olsun öncelikle.
yaşanacak varsa ne yaparsan yap yaşanıyor maalesef. ama hepsi geçecek emin ol.
doktorun aşılama yapalım demesinin sebebi güzel bir yumurta görmüştür.
aşılama ile şansınızı arttıracaktır. belki de hemen gebe kalacaksın vardır bir hayır emin ol.
ben de 2 seneye yakın uğraştım il gebeliğimde ve aşılama ile gebe kaldım canım.

çok sağol canım benim evt herşeyde bir hayır vardır diyorum ama doktorumun her ay çok güzel çok iyi diyip sonu hüsranla bitmesi beni çok yordu .ama demekki vakti zmanı değill inşallah bende snin gibi o mutluluğu yaşarım

yaşarsın yaşayacaksın bak emin ol.
Ocean demişti dersin :)
ben de 2. için uğraşıyorum çok yakın zamanda olacak inşallah
hep olumlu düşünüyorum.

yaşarsın yaşayacaksın bak emin ol.
Ocean demişti dersin :)
ben de 2. için uğraşıyorum çok yakın zamanda olacak inşallah
hep olumlu düşünüyorum.
inşallah o güzel dileklerin için çok sağol canım benim rabbim isteye herkese nasip etsin .herhangi bir ağrı falan oluyormu yapılırken :/

inşallah o güzel dileklerin için çok sağol canım benim rabbim isteye herkese nasip etsin .herhangi bir ağrı falan oluyormu yapılırken :/
yok canım olmuyor.
sadece spekulum takılırken bir gerilme gibi bir şey hissediyorsun.
işlem sonrası 15-20 dakika yatıyorsun bu kadar.
yattığım süre boyunca bildiğim tüm duaları okumuştum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…