Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aşılama sonrası kaçıncı günün peki canım?benim ayın 14 ünde belli olucak fakat benim göğüslerim o kadar şiş ve acıyoki damarlarım çıkmış hep anlamadım yani çok ağrıyolar sizdede böyle şeyler varmı :/
hiç sıkıntı yok canım içini ferah tutbide benim eşimin morfoloji 10 çıktı hareketleride yıkama öncesi /70 yıkama sonrası %100 çıkmıştı bu şekilde tutarmı acaba doktor sıkıntı yok demişti ama ben yinede çok umutlu değilim :/
inşallah canım inşallah 10. gün bugün çok heyecanlıyım ama bilemiyprumda bazılarında böyle olup yanıltadabiliyomuş inşallah öyle olmaz birde gece idrara çıkmaktan bunaldım yani yarım saatte biraşılama sonrası kaçıncı günün peki canım?
söyledikerin gebelik belirtisi inşallah tutmuştur.
hiç sıkıntı yok canım içini ferah tut
Canım negatif benim belli oldu 2. aşılamaya başlıcaz yarın doktorumla görüşmeye gideceğim.canım senin ne zman belli oluak herhangi bi değişiklik varmı vucudunda :/
içini ferah tut inşallah bu sefer olur. peki ilkinde vucudnda hiç değişklk oldumu göğüslerinde falanCanım negatif benim belli oldu 2. aşılamaya başlıcaz yarın doktorumla görüşmeye gideceğim.
Yok tek değişiklik şöyle benim yumurtlamam da adet düzenimde sıkıntı olmadığı için fazla yumurta uyarılıyor iğnelerle o sıkıntı yapıyor gaz şişkinlik hissettim hep kasık ağrısı ve adetim baya yogun geçiyor şuaniçini ferah tut inşallah bu sefer olur. peki ilkinde vucudnda hiç değişklk oldumu göğüslerinde falan
Mesela ben çok düşük doz iğne olmama rağmen 5 gün için de 6 tane yumurtam olmuştu iğnelerle ve adetin 11. günü aşılamam yapıldı erken gelişiyor. 28 günde 1 adet gördüğüm için.Bu sefer rahim istenilen kalınlığa gelmiyor onun için ilaç kullanmıştım 3 4 gün sabah akşam.Bakalım 2. aşılama nasıl geçecekYok tek değişiklik şöyle benim yumurtlamam da adet düzenimde sıkıntı olmadığı için fazla yumurta uyarılıyor iğnelerle o sıkıntı yapıyor gaz şişkinlik hissettim hep kasık ağrısı ve adetim baya yogun geçiyor şuan
anladım canım çok geçmil olsun inşallah hayırlı haberlerini alırızMesela ben çok düşük doz iğne olmama rağmen 5 gün için de 6 tane yumurtam olmuştu iğnelerle ve adetin 11. günü aşılamam yapıldı erken gelişiyor. 28 günde 1 adet gördüğüm için.Bu sefer rahim istenilen kalınlığa gelmiyor onun için ilaç kullanmıştım 3 4 gün sabah akşam.Bakalım 2. aşılama nasıl geçecek
evet kilo aldırıyo gerçkten bi şişkinlik yapıyo kaç çıktı değerleriniz ya bizim moroloji 10 yıkma öncesi hareket %70 yıkama sonrası %100 oldu ama emin olaamadım tabi benbizim sperm sorunumuz var spermimiz var şükü haraketlilik te sıkıntı vardı şimdi biraz yükselmeye başladı bakalım 2. olur inşallah Allah ol demeden olmaz bu işler dua ve sabır yalnız ben iğnelerden ve kullandığım ilaçlardan kilo aldım ya :)
şimdi bunu takıyorum kafaya