banada dua et lütfenyok canım olmuyor.
sadece spekulum takılırken bir gerilme gibi bir şey hissediyorsun.
işlem sonrası 15-20 dakika yatıyorsun bu kadar.
yattığım süre boyunca bildiğim tüm duaları okumuştum :)
Dualarımız seninle Rabbim hepimize güzel sonuçlar versin inşallah. Benimde aşılamanın 4. günü beklemedeyim :)banada dua et lütfeninşallah inşallah hayırlı haberler alıp sonrasında doğum haberlerimizide birbirimize veririz
Dualarımız seninle Rabbim hepimize güzel sonuçlar versin inşallah. Benimde aşılamanın 4. günü beklemedeyim :)
Rabbim isteyen herkese nasip etsinbanada dua et lütfeninşallah inşallah hayırlı haberler alıp sonrasında doğum haberlerimizide birbirimize veririz
çatlatma iğnesi ne zaman olmuştu canım?dün aşılamam yapıldı fakat çok ciddi ağrım var kasıklarımda dünden beri ve gazım var nedn böyle oldu ara ara belim ağrıyo aherekt etiikçe kasıklarım ağrıyo özlelkle sol kasığım bu ay yumurtlarm hep o tarftaydı(((
iğne dün değil önceki gün yapıldı bişey yoktu aşılamadan sonra başladı ağrılarım şimdi daha iyiyim tabiçatlatma iğnesi ne zaman olmuştu canım?
iğne ağrı yapabiliyor yumurtan da çatlıyor olabilir.
bu akşam da ilişki olsun. sonra 1 gün dinlenin sonraki gün yine yapın
bide aşılama olduğumuz gün ilişki olmadı sorun olurmu :/çatlatma iğnesi ne zaman olmuştu canım?
iğne ağrı yapabiliyor yumurtan da çatlıyor olabilir.
bu akşam da ilişki olsun. sonra 1 gün dinlenin sonraki gün yine yapın
yok canım zaten aşılama ile iyice ileriye gitti spremler.bide aşılama olduğumuz gün ilişki olmadı sorun olurmu :/
kesinlikle stresten canımmerhaba kızlar bende bu ay regli olduğumda aşılama yaptırıcam. bizimde 2 sene oldu hiç bir problemimiz yok çok şükür ama yinede olmuyor
hadi hayırlısı canım bende oğlumda 3. aşılamada gebe kalmıştım inşallah olur sağlıklı bi şekildekızlar merhaba bende geçtiğimiz çarşamba 3. aşılamamı yaptırdım bu sefer tutar inşallah
inşallah öyledir şuan rahatladım çok üzülmüştüm çok sağol çok teşekkür ederim inşallah çok güzel habeerler alırız :)yok canım zaten aşılama ile iyice ileriye gitti spremler.
zaten 3 güne kadar canlı kalıyormuş hiç sorun değil.
amin inşallahinşallah yakın zamanda bebeklerimize kavuşuruz.
canım senin ne zaman belli olacak?inşallah öyledir şuan rahatladım çok üzülmüştüm çok sağol çok teşekkür ederim inşallah çok güzel habeerler alırız :)
benim ayın 14 ünde belli olucak fakat benim göğüslerim o kadar şiş ve acıyoki damarlarım çıkmış hep anlamadım yani çok ağrıyolar sizdede böyle şeyler varmı :/canım senin ne zaman belli olacak?
canım senin ne zman belli oluak herhangi bi değişiklik varmı vucudunda :/Dualarımız seninle Rabbim hepimize güzel sonuçlar versin inşallah. Benimde aşılamanın 4. günü beklemedeyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?