• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Şubat'ta Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yok canım olmuyor.
sadece spekulum takılırken bir gerilme gibi bir şey hissediyorsun.
işlem sonrası 15-20 dakika yatıyorsun bu kadar.
yattığım süre boyunca bildiğim tüm duaları okumuştum :)
banada dua et lütfen :( inşallah inşallah hayırlı haberler alıp sonrasında doğum haberlerimizide birbirimize veririz:dua::KK200:

dün aşılamam yapıldı fakat çok ciddi ağrım var kasıklarımda dünden beri ve gazım var nedn böyle oldu ara ara belim ağrıyo aherekt etiikçe kasıklarım ağrıyo özlelkle sol kasığım bu ay yumurtlarm hep o tarftaydı :KK43:(((

dün aşılamam yapıldı fakat çok ciddi ağrım var kasıklarımda dünden beri ve gazım var nedn böyle oldu ara ara belim ağrıyo aherekt etiikçe kasıklarım ağrıyo özlelkle sol kasığım bu ay yumurtlarm hep o tarftaydı :KK43:(((
çatlatma iğnesi ne zaman olmuştu canım?
iğne ağrı yapabiliyor yumurtan da çatlıyor olabilir.
bu akşam da ilişki olsun. sonra 1 gün dinlenin sonraki gün yine yapın

merhaba kızlar bende bu ay regli olduğumda aşılama yaptırıcam. bizimde 2 sene oldu hiç bir problemimiz yok çok şükür ama yinede olmuyor :(

kızlar merhaba bende geçtiğimiz çarşamba 3. aşılamamı yaptırdım bu sefer tutar inşallah

iğne dün değil önceki gün yapıldı bişey yoktu aşılamadan sonra başladı ağrılarım şimdi daha iyiyim tabi

bide aşılama olduğumuz gün ilişki olmadı sorun olurmu :/

merhaba kızlar bende bu ay regli olduğumda aşılama yaptırıcam. bizimde 2 sene oldu hiç bir problemimiz yok çok şükür ama yinede olmuyor :KK43:
kesinlikle stresten canım
biraz kafandan attığın zaman oluyor
ama aşılama deneyin tabii şansınız biraz daha artar

kızlar merhaba bende geçtiğimiz çarşamba 3. aşılamamı yaptırdım bu sefer tutar inşallah
hadi hayırlısı canım bende oğlumda 3. aşılamada gebe kalmıştım inşallah olur sağlıklı bi şekilde:anneadayı:

benim de kistim iyice küçülmüş.
ve pko kaybolmuş :KK57: çok şaşırdım
regli bekliyorum kendiliğimden olmuyorum pko olduğu için dedim doktora
yoo pko yok dedi kendin olabilirsin dedi.
ama olmazsam tarlusal ile söktürüp gidicem

yok canım zaten aşılama ile iyice ileriye gitti spremler.
zaten 3 güne kadar canlı kalıyormuş hiç sorun değil.
inşallah öyledir şuan rahatladım çok üzülmüştüm çok sağol çok teşekkür ederim inşallah çok güzel habeerler alırız :)

yinede aramızda aşılama yaptırıp tutanlar olursa lütfen yazın kızlar bize umut olur en azından :emir_bebek:

Back