Kizlar tedaviye basladiktan iki gün sonraki kontrolde kac yumosunuz olusmustu doktorum net bir bilgi vermedi hatta cok olumsuz konustu iste büyümezse yeterli olmazsa tedaviye son veririrz daha yüksek dozdan baslayabiliriz v.s. ay benim morele ihtiyacim var :çok üzgünüm:
yok yok iioldu canımanadolu öğretmen lisesi ingilizce mezunuyum ama üni olmadı ben de ortak alandan işitme engelliler öğretmenliğini sectim çok da memnunum tercihimden..
diyarbakır doğu hizmeti ama sewdim burayı kalabilirim bi kaç sene daha:)))
ben tüp bebek için tıp fakültesinden alınan heyet raporundan bahsediyorum canım
tüp bebek için koşullarda 3 yıllık evli olmak yada yaşın 23 yada 25 ten büyüyk olmak gerekiyor bizden gecm,s olsa bile buraya gelip bilgi almak isteyenlere ışık tutalım:)))
Wintersun beni listeye eklemek istemedin galiba.Bende yazmistim ve duygularimi paylasmistim.Canin sagolsun
ben onu hiç bilmiodum güselim yaşım 28 3 yılı duyunca hiç araştırmadık bile bile sanırım 2 kez aşılama yapılması gerekiomuş devlet hastanesinde o rapor için burda ege ünivrsitesi var gidilebilcek orasıda çok kalabalık ve kimle konuşsam hiç bulaşma dedii o yüzden direk smyrnaya gittk
canım nolduki kaçıncı iğnen senn kaç ünite vuruluyosun arttırdı mı üniteyi
Canim bugün 3.ignem ve doktorum niyeyse cok ketum cikti diyorki bana yumoslar büyümezse yada yeterince cogalmazsa bu ay tedaviyi iptal edip daha sonra dozu artirarak tekar baslariz o zaman yüksek dozdan baslasaydin ya bosami yaptik o hormon testlerini degilmi ama yurtdisindayim burada böyle iste
canim ya ben en yuksek dozla oldum tedavimi ama olmayinca olmuyor bence doktorun hakli cunki her ay degisebiliyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?