Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beni de eklermisin listene 11 şubat transfer 23 şubat test tarihim yani yarın yani bugün delikafadulden delikafadulden delikafadulden
medikalpark göztepe :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
ilk denemem olcak inş son olur bebişlerime kavuşurum sabah 9 da gidicez kan tahlili için yarın 13. günüm delikafadulden delikafadulden delikafadulden
kıs kanım negatifte ondan
canım naptın verdin mi kanı ne zman sonuc alacaksın haber ver mutlaka bize...
ilk hamişimizzzz gelmişşşşşşş kıslarrrrrr esra süper canım sağlıkla kucağına almak da nasip olsun inşallahahhhhhhhh
HAYDİ BAKALIMMMMMM BİSMİLLAH LA BAŞLAYALIMMM:enbuyukkk:
isim............................deneme saysısı.............Hastane Adı...........................Durum.......................................Test Tarihi
1-wintersun............................1..........................Acıbadem.......................... adet bekleniyor....................................???
2-zulalcat............................... 1 ................................ ?......................... sonuç bekliyor .............................24 şubat
3-ilyada79................................1....................smyrna tüp bebek.....................yumoşlar toplanmışş...........................
.....
4-angelofsky74.....................1..............................bahçeci kliniği.........................yumoş büyütüyorrr..........................
5-haziran15....................4..........................Gürgan klinik...........................25 şubat yumoşlar toplanacak............
6-haskena........................1...........................bahçeci kliniği....................yumoş büyütüyorr............
:CüvCüv:HAMİŞLERİMİZ:CüvCüv:
1-esrasebahattin......................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
esra yaşadıkolarını deneyemlerini bizimle de paylaş canım meark ettim şahsenn:)))
eşim varikoselden ameliyat oldu cnm tüp bebek merkeziyle görüşmeye gittiğimizde bize spermde 3 önemli şey var üçündede sorun var dedi şekil hareketlilik sayı
tabi o an dünya yıkılmıştı başımıza sanki ama tam bunları duyalı 1 yıl oldu ve ben hamileyimmmmmmmmmm
hiçbir zaman umudunuzu kaybetmeyin her zaman inannın .allahım sağlıcakla da kucağımıza almayı nasip etsin
bu arada da bende pkos var sağ yumurtalığım hiç çalışmıo soldanda sadece 3 yumurta topladılar allahıma şükürler olsunki 3 üde döllendi
bu konuda druma da haksızlık edemem 187.5 gonal f yaptım.yükseltmedi drum 3 tane olsun kaliteli olsun dedi öle de oldu
GÖZTEPE MEDİKALPARK TÜM ÇALIŞANLARINA ÖZELLİKLE DE ZEHRA HANIMA BELGİN HEMŞİREYE VE DOKTORUM SERDAR BEYE SONSUZ TEŞEKKÜRLER........... :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
benide ekleyin kızlar yarın transferim var hayırlısıyla atlatırım inşallah