• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ve Mart da tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalımm:))

Kizlar tedaviye basladiktan iki gün sonraki kontrolde kac yumosunuz olusmustu doktorum net bir bilgi vermedi hatta cok olumsuz konustu iste büyümezse yeterli olmazsa tedaviye son veririrz daha yüksek dozdan baslayabiliriz v.s. ay benim morele ihtiyacim var :çok üzgünüm:

canım nolduki kaçıncı iğnen senn kaç ünite vuruluyosun arttırdı mı üniteyi

yok yok iioldu canımanadolu öğretmen lisesi ingilizce mezunuyum ama üni olmadı ben de ortak alandan işitme engelliler öğretmenliğini sectim çok da memnunum tercihimden..
diyarbakır doğu hizmeti ama sewdim burayı kalabilirim bi kaç sene daha:)))
ben tüp bebek için tıp fakültesinden alınan heyet raporundan bahsediyorum canım

bencede çook daha güsel bi branş çok daha ihtiyaç olan ve faydası çok önemli olan bi branş diyarbakırda mutlu olmanada çok sevindim:)

tmm doğru anlamışım ben rapor işini o raporu almak için 3 yıllık evli olmak gerekio tatlım onun içinde benim 14 ayım var daha zaten yumurta rezervi biraz az sanırım kısa protokol uygulanıo daha fazla beklemek istemedim anlıycağın verces artık mecbur o parayı tek olsun da yeterki..

tüp bebek için koşullarda 3 yıllık evli olmak yada yaşın 23 yada 25 ten büyüyk olmak gerekiyor bizden gecm,s olsa bile buraya gelip bilgi almak isteyenlere ışık tutalım:)))

tüp bebek için koşullarda 3 yıllık evli olmak yada yaşın 23 yada 25 ten büyüyk olmak gerekiyor bizden gecm,s olsa bile buraya gelip bilgi almak isteyenlere ışık tutalım:)))

ben onu hiç bilmiodum güselim yaşım 28 3 yılı duyunca hiç araştırmadık bile bile sanırım 2 kez aşılama yapılması gerekiomuş devlet hastanesinde o rapor için burda ege ünivrsitesi var gidilebilcek orasıda çok kalabalık ve kimle konuşsam hiç bulaşma dedii o yüzden direk smyrnaya gittk

nazar:HAYDı BAKALIMMMMMM BıSMıLLAH LA BAŞLAYALIMMM:enbuyukkk::nazar:

isim............................deneme saysısı.............Hastane Adı...........................Durum.......................................Test Tarihi

1-wintersun............................1..........................Acıbadem.......................... adet bekleniyor....................................???

2-zulalcat............................... 1 ................................ ?......................... sonuç bekliyor .............................24 şubat

3-ilyada79................................1....................smyrna tüp bebek.....................yumoşlar toplanmışş...........................
.....
4-angelofsky74.....................1..............................bahçeci kliniği.........................yumoş büyütüyorrr..........................

5-haziran15...........................4..........................Gürgan klinik...........................25 şubat yumoşlar toplanacak............

6-haskena..............................1...........................bahçeci kliniği....................yumoş büyütüyorr............

7-bafo..................................1............................Amerikan has......................sonuç bekliyor................................24 şubat

8-gelbebek26............................1.......................symrna................................adet bekleniyor

9-bungee................................3..............................yurtdısı.............................adet bekleniyor-dondurulmuşlarla denenecek

10-essema.................................1......................international hospital...........................lucrin kullanıyor...............................
[/COLOR]

:emir_bebek::emir_bebek::CüvCüv::emir_bebek::emir_bebek:HAMıŞLERıMıZ:emir_bebek::emir_bebek::CüvCüv::emir_bebek:

1-esrasebahattin......................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: Göztepe medikalpark

Son düzenleme:
Wintersun beni listeye eklemek istemedin galiba.Bende yazmistim ve duygularimi paylasmistim.Canin sagolsun

canım yapmaya çalışıyodum olur mu öyle şey birlikte ilerliyecez bu yolda...
kıslar bu ara az bana vakit tanıyın kayınvalidemler burda öyle her istediğimde giremiyorum idare edin beni ama girince de bakıyorum 2-3 kişi olmuş hemen düzenlememizi yapıyorum

bungeee öptüm canım kısmaaaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ben onu hiç bilmiodum güselim yaşım 28 3 yılı duyunca hiç araştırmadık bile bile sanırım 2 kez aşılama yapılması gerekiomuş devlet hastanesinde o rapor için burda ege ünivrsitesi var gidilebilcek orasıda çok kalabalık ve kimle konuşsam hiç bulaşma dedii o yüzden direk smyrnaya gittk

ege üniversitesini iyi bilirim canım doğru sölüyolar nese inşallah tutarda rapora bi daha hiçççç ihtiyac duymassınnn

kızlar adım irem bu arada wintersun yazmakla uğraşmayın istersenizzz...:::))):):)

kıslarrrrrrrrr biraz casusluk yaparak öğrendim çok merak etmiştim napayımmmmm

bafomuz hamişşşşşş 2. hamişimiz de geldiiiiiiiii
o yokken halayımızı cekelim biz bariiii ya da o gelsin :))))

:nazar:HAYDı BAKALIMMMMMM BıSMıLLAH LA BAŞLAYALIMMM:enbuyukkk::nazar:

isim............................deneme saysısı.............Hastane Adı...........................Durum.......................................Test Tarihi

1-wintersun............................1..........................Acıbadem.......................... adet bekleniyor....................................???

2-zulalcat............................... 1 ................................ ?......................... sonuç bekliyor .............................24 şubat

3-ilyada79................................1....................smyrna tüp bebek.....................yumoşlar toplanmışş...........................
.....
4-angelofsky74.....................1..............................bahçeci kliniği.........................yumoş büyütüyorrr..........................

5-haziran15...........................4..........................Gürgan klinik...........................25 şubat yumoşlar toplanacak............

6-haskena..............................1...........................bahçeci kliniği....................yumoş büyütüyorr............

7-bafo..................................1............................Amerikan has......................sonuç bekliyor................................24 şubat--HAMıŞŞŞ

8-gelbebek26............................1.......................smryna................................adet bekleniyor

9-bungee................................3..............................yurtdısı.............................adet bekleniyor-dondurulmuşlarla denenecek

10-essema.................................1......................international hospital...........................lucrin kullanıyor...............................
[/COLOR]

11-nikahsekeri................................5...........................ankara anatolia....................yumoş büyütüyorr.....................

12-tok..............................................3...................................gürgan klinik...................................beklemedeyiz.............................
:emir_bebek::emir_bebek::CüvCüv::emir_bebek::emir_bebek:HAMıŞLERıMıZ:emir_bebek::emir_bebek::CüvCüv::emir_bebek:

1-esrasebahattin......................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: Göztepe medikalpark

2-bafo..............:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Son düzenleme:
canım nolduki kaçıncı iğnen senn kaç ünite vuruluyosun arttırdı mı üniteyi

Canim bugün 3.ignem ve doktorum niyeyse cok ketum cikti diyorki bana yumoslar büyümezse yada yeterince cogalmazsa bu ay tedaviyi iptal edip daha sonra dozu artirarak tekar baslariz o zaman yüksek dozdan baslasaydin ya bosami yaptik o hormon testlerini degilmi ama yurtdisindayim burada böyle iste

canim ya ben en yuksek dozla oldum tedavimi ama olmayinca olmuyor bence doktorun hakli cunki her ay degisebiliyormus

Canim ben merional 150 ünite vuruldum günde 1 defa hakkimda hayirlisi sonunda üzülmektense basta üzülmek daha iyi Mevlam neylerse güzel eyler Rabbim kadermi yazmistir insallah gönlümdekini kaderimde yoksa elden ne gelir neyse bakalim cuma günü ne olacak dua edin kizlar

Ben 600 luk vuruldum 12 gun ama olmayinca olmuyor iste. Dualarim seninle canim insallah hersey guzel gider . Allah yazdiysa zaten olacaktir .

Canim bugün 3.ignem ve doktorum niyeyse cok ketum cikti diyorki bana yumoslar büyümezse yada yeterince cogalmazsa bu ay tedaviyi iptal edip daha sonra dozu artirarak tekar baslariz o zaman yüksek dozdan baslasaydin ya bosami yaptik o hormon testlerini degilmi ama yurtdisindayim burada böyle iste

canım benm anlamadığım şimdi neden dozu arttırmıyo daha yeni başlamış kanun mu var yooo benm ilk aşılamamda Allahım vuruluyorum iğneyi 5 gün oldu yok 10 gün oldu yok doz arttırdık yok 25 gün sonunda istenilene ulaşıldı ama dozlarla dr oynamayacakta kim oynayacak anlamadım bu işi nese sen stres yapma bazen yumoşlar ani büyüme de gösterebiliyo rahat ol bakalım belki doz da arttırır ama bi daha ki gidişine sor neden arttırmadığını bende merak ettim

canim ya ben en yuksek dozla oldum tedavimi ama olmayinca olmuyor bence doktorun hakli cunki her ay degisebiliyormus

he bak ben bunu bilmiyom işteee

Back