• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ve Mart da tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalımm:))

:nazar:HAYDı BAKALIMMMMMM BıSMıLLAH LA BAŞLAYALIMMM:enbuyukkk::nazar:

isim............................deneme saysısı.............Hastane Adı...........................Durum.......................................Test Tarihi

1-wintersun............................1..........................Acıbadem.......................... adet bekleniyor....................................???

2-zulalcat............................... 1 ................................ ?......................... sonuç bekliyor .............................24 şubat

3-ilyada79................................1....................smyrna tüp bebek.....................yumoşlar toplanmışş...........................
.....
4-angelofsky74.....................1..............................bahçeci kliniği.........................yumoş büyütüyorrr..........................

5-haziran15...........................4..........................Gürgan klinik...........................25 şubat yumoşlar toplanacak............

6-haskena..............................1...........................bahçeci kliniği....................yumoş büyütüyorr............

7-bafo..................................1............................Amerikan has......................sonuç bekliyor................................24 şubat

8-gelbebek26............................1.......................symrna................................adet bekleniyor

:emir_bebek::emir_bebek::CüvCüv::emir_bebek::emir_bebek:HAMıŞLERıMıZ:emir_bebek::emir_bebek::CüvCüv::emir_bebek:

1-esrasebahattin......................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: Göztepe medikalpark

gelbebek26 neseyurttas hoşgeldiniz canım eğitimciler olarak toplanmışız merak ettim dr hangi iğneleri verdi raporla mı aldınız kaç ünite ve ne kadara biraz fazla soru sordum ama merak işte:))))

bu arada 24 şubatta test yapacak arkadaşlar yarın sizden süperrrr haberler bekliyoruz haberiniz olsun en kısa sürede bilgilendirin biziii

ben kaçıyorum malum okul var yarın herkese iyi gecelerrr

Öncelikle arkadaslar herkese allahim yardim etsin.Tüm istiyenlere hayirli evlatlar versin.Wintersun benide listeye alirmisin.Ben 5 subatta 2. negatif sonucumu aldim.Simdi adet olmayi bekliyorum ve dondurulmuslarimla 3. denmem olacak.Ben bundanda umutsuzum ama yinede deneyelim dedik.Allahin ne zaman verecegi belli olmaz.Benim cinde dua edin ne olur.Ben sonucu aldiktan sonra hayal kirikligi aysadim.Cünkü hersey hamileyim gibi gidiyordu.Kendimi kac haftadir toparlamistim ama dün aksamdan beri canim cok sitkin.Bunu paylasmak istiyorum belki garip karsilarsiniz.Dün aksam bir grup arkadas parali güne basladik ve disarda yemek yiyoruz.Bazilariyla yeni tanisiyorum .7 kisiyiz ve hepsi cocuklarindan konusuyor.Ben öyle kaldim dinliyorum.Yeni tanistigim arkadastan bitanesi biraz sonra ban icimizde bir tek sen cocuksuzsun dimi dedi.Ve ben zaten doluyum gözyaslarimi o kadar zor tutuyorumki.Evet dedim yapmayi düsünmüyomusunuz vs. sorular siralandi.Ben o kadar kötü oldumki normalde cok fazla duygusalimdir kesinlikle aglardim ama öyle tuttumki kendimi aglamadim.Ve oradan kalkana kadar hep cocuklarindan konusuldu.Sakin yanlis anlamayin kiskanmadim ama benim orda yasadigim cok kötü bir duyguydu.Eve geldim ben bir patladim agla agla .Dünden beri hep düsündügüm ya hic anne olamazsam.Aklima hep bu geliyor ve agliyorum.Kusura bakmayin belki cok detayli yazdim ama bazi duygular herkesle paylasilmiyor.Her isteyen bebegini kucagina alir ins

selam arkadaşlar ben yeni üye oldum siteye iki aşılama sonucu negatif çıktı şuan lucrin kullanıyorum 9. günüm sanırım benim mart ayında olur transferim inşallah bu sefer hayırlı haberler alırız.bilgi olarak ne istiyordunuz bilmiyorum ama beni de listeye ekleyin ben doktorumun muayenehanesine gidiyorum transfer international hospital da olacak sanırım bunlar yeterli dua edin bana da

Son düzenleme:
selam arkadaşlar ben yeni üye oldum siteye iki aşılama sonucu negatif çıktı şuan lucrin kullanıyorum 9. günüm sanırım benim mart ayında olur transferim inşallah bu sefer hayırlı haberler alırız.bilgi olarak ne istiyordunuz bilmiyorum ama beni de listeye ekleyin ben doktorumun muayenehanesine gidiyorum transfer international hospital de olacak sanırım bunlar yeterli dua edin bana da

merhaba canım benimde transferlerim ınternnatıonaol hospıtal de olmuştu . doktorun kim canım....

selamlarrrrrrrrrrrrrr benide eklermisiniz listeye benim transferim nasip olursa martta olacak uzun protokol uyguluyoruz bugün lucrinde 7. günüm tarihler belirdikçe haber veririm olmazmı

gidelim gaffır bizi kimse sevmemiş bööööööööööööööööööösempatiksalakcinni

doktorum hastanede çalışmıyor sadece transfer işlemlerini orada yapıyor özelden söylerim ismini sana mesajla senin nasıl oldu peki yani sonuç neydi bebeğin var mı şuan ben çok tuhafım hem umutsuz hem umutlu karışığım yani

benim doktorun muayenehanesi nişantaşında transferler ve yumurta toplama işlemleri hastane de oldu. ben ilk denemem geçen sene mart ayında oldu. hamile kaldım ama maalesef düştü. ikinci denemeyi dondurulmuşlarla denedik temmuz ayında oda maalesef sonuç negatifti..... daha sonra sağlık problemlerim başladı ara verdim şimdi tekrar başlıycam Allah nasip ederse eşimi bekliyorum doktora gitmek için. kısmetse 3. start diycez. duygularını çok iyi anlıyorum aynı şeyleri ben ve burdaki bütün arkadaşlarımız yaşadı canım........ bol bol dua et....... olumsuz düşünme. ben ilk tedavimde hiç heyecan yapmammıştım..... ikincide çok heyecan yapmıştım... 3. daha heyecan basıyo sankiş......

olumsuz düşünmemeye çalışıyorum herşeyin hayırlısı... bu arada lucrinin dokuzuncu günündeyim demiştim bugün adet oldum iki gün sonra bekliyordum ama erken oldu birazdan doktorumu arıyacağım bakalım süreç nasıl devam edecek...

gelbebek26 neseyurttas hoşgeldiniz canım eğitimciler olarak toplanmışız merak ettim dr hangi iğneleri verdi raporla mı aldınız kaç ünite ve ne kadara biraz fazla soru sordum ama merak işte:))))

hoşbulduk tatlım ben şu an iğneleri yazamıorum çünkü regl olunca söliceklermiş o yüzden hiç bilmiorum kaç ünite falan..bu arada raporsuzum ben çünkü 2 yıllık evliyim fyatıda toplam olarak sölemişlerdi bütün işlemlerin toplamı oradaki ilaç kalemi ne kadardı tam hatırlamıorum ama 1350 gibi bi rakamdı sanırım dediğim gibi çok emin değilim üzgünüm yardımcı olamadım ama istesen merkeze tekrar gittiğimde tekrar öğrenip sana söylerim

gelbebek canım neden rapor alamadn yaşın kaç senn??

3 yıllık evli olmak gerekiomuş ya tatlım raporda yani öyle bilgi verilmişti bana ben daha 2 yıllık evliyim o yüzden devlet ödemiormuş bu arada aynı rapordan mı bahsedioruz ki kuzucum bizz:)

bu arada branşın ne wintersun içimden ingilizce geçti benim merak ettim:) doğu görevi için mi diyarbakırdasın aslen nerelisinn amannn çok soru sordum kusura bakma arada başka şeyler konuşup kafa dağıtalım istedim..

Kizlar tedaviye basladiktan iki gün sonraki kontrolde kac yumosunuz olusmustu doktorum net bir bilgi vermedi hatta cok olumsuz konustu iste büyümezse yeterli olmazsa tedaviye son veririrz daha yüksek dozdan baslayabiliriz v.s. ay benim morele ihtiyacim var :çok üzgünüm:

yok yok iioldu canımanadolu öğretmen lisesi ingilizce mezunuyum ama üni olmadı ben de ortak alandan işitme engelliler öğretmenliğini sectim çok da memnunum tercihimden..
diyarbakır doğu hizmeti ama sewdim burayı kalabilirim bi kaç sene daha:)))
ben tüp bebek için tıp fakültesinden alınan heyet raporundan bahsediyorum canım

Back