Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
wintersun öncelikle hayırl olsun tedavin ve tabikide herkesin..
beni de listeye eklermisin??
uzun protokol, 1. deneme, Bahçeci kliniği, 26 şubat yumoşlar toplanacak(tarih daha erken olabilir) sorun bende pco+dış gebelikten tüpler yok (
teşekkürler.........
wintersun öncelikle hayırl olsun tedavin ve tabikide herkesin..
beni de listeye eklermisin??
uzun protokol, 1. deneme, Bahçeci kliniği, 26 şubat yumoşlar toplanacak(tarih daha erken olabilir) sorun bende pco+dış gebelikten tüpler yok (
teşekkürler.........
wintersuncanım hayırlı olsun tedavın guzel haberlerını almayı cok ıstıyorum hastane konusunda ıcıne cok sınmesıne dıkkat et canım sonra üzülebılıyor ınsan keskelerle
ayy çok tatlı yazmışsın yumoş büyütüyor diye :))))))))))
ben fazla yazdım lazım olur diye canım ne demek
ay listede görünce birden çok heyecanlandım bee
teşekkürler tekrar.......
:))))
büyüyen yumoşun var mı canım son kontrol ne zmandı bi kaç mm olmuşşlar?
beni de eklermisin listene 11 şubat transfer 23 şubat test tarihim yani yarın yani bugün delikafadulden delikafadulden delikafadulden
medikalpark göztepe :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
ilk denemem olcak inş son olur bebişlerime kavuşurum sabah 9 da gidicez kan tahlili için yarın 13. günüm delikafadulden delikafadulden delikafadulden
aayy hadi hayırlısı inşallah pozitif sonuçlar alırsın da listemizin ilk hamişi sen olursun :
beni de eklermisin listene 11 şubat transfer 23 şubat test tarihim yani yarın yani bugün delikafadulden delikafadulden delikafadulden
medikalpark göztepe :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
ilk denemem olcak inş son olur bebişlerime kavuşurum sabah 9 da gidicez kan tahlili için yarın 13. günüm delikafadulden delikafadulden delikafadulden