şubat ta tüp bebek:)

çok erken değil mi niye hemen moralini bozuyosun ki güçlü ol bence dua et..

melek süper yazmışsın, seni tebrik ediyorum gerçekten... tamam anlıyorum insan bekleyemiyor çok zor ama bu kadar da çetrefilleştirmeye gerek yok işi... doktorumuza güvenip her dediklerini yapıcaz yapma dediklerini yapmıycaz... yok tek çizgi çift çizgi... her yerde yazar herkes bilir idrarda gebelik testinde pozitifse pozitiftir genelde yanıldığı olmaz. ama negatifse belki negatiftir belki de daha idrara geçmemiştir yeterli hcg. idrar testi negatif olup sonradan pozitif olan çok duydum.. biraz forumda okuyun bence. böyle boş mesajlarla burayı boşu boşuna meşgul ediyorsunuz. ben çok şey öğrendim bu forumdanama boş konuşan da çok...
bu arada ben bugün yine kontrole gittim. yumurtacıklar büyüyor. E2 sonucum 1800 coşmuş. yumurtalardan biri 20mm olduğu diğerlerinden önce gittği için onu feda etmemiz gerektiğini söyledi doktorum. diğer yumurtaları geliştirip o büyükten vazgeçicez. 10 küsür yumurtam var. cetrotide da başladık bu yüzden . o iğne de yumurtaların çatlamasını engelliyormuş. pazartesi tekrar bakacak. Gonal F i bırakıoruz pazartesi günü dedi doktorum. şimdi bu yumurta toplatma işlemini geçmiş arkadaşlara bir sorum var.. benim yumurta toplama ne zaman olur tahmini...
herekse kolaylıklar versin güzel Allahım.. sevgimle

tubiii herşeyiniz mi ortak olur yaw... benim yaş , eşimin sorunu hem sayı hem morfo bzizm de.. adet günümüz bile aynı ... ilaçlara başlamamız valla şok oldum hadi vardır bu işte bir hikmet... :)

Merhaba arkadaşlar bende subat ayında tupbebek denemesi yaptırıyorum.tedavimin ilk haftası.bakalım inşallah Allahım yardım eder.benim gibi tüm evlat isteyenlere de...

doktorun verdiği ilaçlardan prednol diye beyaz bir hap var midemi bulandırıyor tadı çok acı aldığım gibi ağzımda iğrenç bir tat bırakıyor ve geçmiyor

Kortizon hapi o ben yarin sonkez icicem onu cok aci agzinda dilinin deydigi yeri acitiyor onu icince tuzlu seyler pek yeme kortizon tuzla birlesince cok kilo aliyosun

ama canım gerçekten kendilerini sebebsiz yere hırpalayıp strese sokuyolar zaten doktorlarda duysa bu duruma izin vermez sanmıyorum.......
senin kaçıncı günün nerde oluyosun tedaviyi....
sanırım adetin 12. 13. günü gibi olur toplama işin doktor yumurta kapasitene göre verecektir kararını bizimde sorun erkekte ....
allah yardımcımız olsun...........
inş hepimiz çook beklemeden pozitifi görürüz....................

benim adet 31. ocaktı. ilaçların 8. günü bugün. pazartesi tekrar görecek doktor. pazartesi gonal Fi keseriz dedi. o zaman yumurta toplama bir ertesi gün olur gibi geliyor. benim için gün sorun değil ama işten izin ayarlamak problem.. edirne uzunköprüdeyiz biz. tedavi Acıbadem maslakta 2 saat falan yol sürüypr. bir de kimseye söylemedik. kendi annemin bile haberi yok. hep yalan dolanla kaçıyoruz istanbula.. inşallah o pozitifi bir görsek ... senin durum ne??

canım senin yazdıklarını bende kulllanıyorum ayrıca üstüne birde kabızlık şurubu var yani dert etme doktorumda söyledi gereken tüm tedbirlere karşı herşeyi yapalım diye yazmıştı ilaçları

Kortizon hapi o ben yarin sonkez icicem onu cok aci agzinda dilinin deydigi yeri acitiyor onu icince tuzlu seyler pek yeme kortizon tuzla birlesince cok kilo aliyosun

hadi ya kortizonmuymuş kız kilodan çok korkuyorum hele hamile kalıp fazla fazla kilo alırsam fena iyiki söyledin kız tuzu anında kesiyorum

narincem nasılsın sana bişey sorcam tecrübeli sensin aramızda tedaviye başladığında heleki yumurta toplamada sonra sık idrar çıkıyormuydum ben bukanudan çekiyorum sıkıldım artık valla hayatımda ilk defa bukadar sık idrar çıkıyorum :26:

canım bende 5.tedavimi olucam acıbadem kadıköy de yaptırıcaz nasipse ama biraz daha bahara doğru başlıcaz inş...
sen yine iyisin bize istanbul 5 saat uzaklıkta....
ve bu 5. tedavim olacak ama bizde sizin gibiyiz tek fark ailelerimiz biliyo ama geri kalan hiç bir tanıdığımız bilmiyo tüp bebek tedavisi gördüğümüzü ve bu yüzden zor oluyo konu komşu birkaç gün ortalarda bizi görmeyince meraktan çatlayacak hale geliyolar.......
hep bir şekilde geçiştiriyoruz bakalım bu sefer nasıl atlatıcaz...
bir kere komşum kendi yüzüme dedi beni göremeyince bir süre eşimle aramızın kötü olduğunu ve o yüzden benim evden gittiğimi ima etti bilmeden atıp tutuyolar yani.........
kimse kimsenin ne yaşadığını bilmiyo ki ben neyin derdindeyim millet neyin derdinde anlıcan............

canım sık idrara çıkma sebebin yumurtalıklara, çoğalan yumurtaların yaptığı baskıdan dolayı....kaçıncı günündü senin ,ne zaman olacak opun.............

Son düzenleme:

evt canım sık sık idrararr çıkıysuun çok geçmiş olsun geçicek inş bu acılar. ben progestan vajinal kullanıyodum ahh beni nasıl yaktıı transverden sonra ağladım acımdan. doktorunla görüş 2gün sürdu sonra normale dönersin prednol acı evt biliyorum yapcak bişe yok içicez bebişlerimiz için

erken test yapmayın aradaşlar idrara beta hcg hormonu çok geç geçiyor benim tuttu senin tutmadı diye üzmeyin birbirinizi

çok haklısın birilerine gore yonlenıyor hayatımız maalesef..

canlar erken belirtilere takılmayın ne o 5 ci gün yapılan testle olumsuzlugamı kapılır yapmayın öle keyfini çıkarın tuttu tutmadı değil şuan transferi olan herkez tıbben hamile keyfinize bakın olursa tutarsa dünyalar bizim olur tutmazsa minicikte olsa bu anı tadmaya yaşamaya bakın napalım zamanı vardır herşeyin durmak yok elimizden geleni yapacagız topragın altına girene kadar bu yolda hep beraber yürüyecegiz bu bir savaş sayın zafer bizim olacak bu olmasın yine başlayacagız biliyorum hepimiz için maddi yıpranma ama olsun bir hayırlı evladımız olsun napalım kısarız harcamalarımızdan o yüzden üzülmeyin takılmayın bizi bizden başka kimse anlamaz yazın buraya bagırın haykırın boşaltın içinizi ama pc yi kapayınca güçlü anne adayları olarak dimdik durun

kızlar acaba çatlatma iğnesindenmi ben silik 2. çizgiyi gördüm
bak geliyorum oraya döverim seni:))ahahhahahahahaah bırak 10 cü günü git kan ver ama idrar testine takılma çok net değil idrar testleri ve ilaçların etkileşimiyle de olması olası ayın kaçında oldu transferin

fatma aslında cok dogru soylemişşsin, stresim gecti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…