keyfini çıkar bitanem boşver ya rabbim ol demezse olmazfatma aslında cok dogru soylemişşsin, stresim gecti..
bak geliyorum oraya döverim seni:))ahahhahahahahaah bırak 10 cü günü git kan ver ama idrar testine takılma çok net değil idrar testleri ve ilaçların etkileşimiyle de olması olası ayın kaçında oldu transferin
canım benimde 3denenem genetık test yaptınızmı sorun cıktımı?gaz sıkayetım benımde cokk..benımde 5.gunum hakkımızda hayırlısı..
beilnge = hayır genetik test yapılmadı..zaten rahim filmi bile çekilmedi..ikinizdede bir sorun yok diyor doktor.eşimde sorun yok.bende de adet düzensizliği var o kadar..ama rahim filmi bile çekilmeden nasıl bunu söylüyor anlamadım..zaten bu bu hastanedeki son denememiz olur eğer tutmazsa..herşey Allah tan tabi ama yinede doktoro ve hastaneyi değiştirmekte fayda olacaktır...umarım bunların hiçbirine gerek kalmazda bu defa yüzümüz güler...[/QUOTEkaçıncı tedavindi canım allah yardım etsin ama bence rahim filmi çoook önemli bizden tüp bebek yapmak için ilk bunu istemişlerdi.........
beilnge = hayır genetik test yapılmadı..zaten rahim filmi bile çekilmedi..ikinizdede bir sorun yok diyor doktor.eşimde sorun yok.bende de adet düzensizliği var o kadar..ama rahim filmi bile çekilmeden nasıl bunu söylüyor anlamadım..zaten bu bu hastanedeki son denememiz olur eğer tutmazsa..herşey Allah tan tabi ama yinede doktoro ve hastaneyi değiştirmekte fayda olacaktır...umarım bunların hiçbirine gerek kalmazda bu defa yüzümüz güler...[/QUOTEkaçıncı tedavindi canım allah yardım etsin ama bence rahim filmi çoook önemli bizden tüp bebek yapmak için ilk bunu istemişlerdi.........
hoşgeldin canım nasılsın....hiç sesin çıkmıyo bu aralar.......
dualar ne durumda okuyabiliyomusun
bende tamamladım allah kabul etsin inş.....birini bitirdim biride 700 kaldı bugün akşam halletcem
bugün misafir vardı canım yaa baya kalabalıktık hiç uğrayamadım
bende tamamladım allah kabul etsin inş.....
berru bugra ben gen art ta yaptırdım sen???
beilnge = hayır genetik test yapılmadı..zaten rahim filmi bile çekilmedi..ikinizdede bir sorun yok diyor doktor.eşimde sorun yok.bende de adet düzensizliği var o kadar..ama rahim filmi bile çekilmeden nasıl bunu söylüyor anlamadım..zaten bu bu hastanedeki son denememiz olur eğer tutmazsa..herşey Allah tan tabi ama yinede doktoro ve hastaneyi değiştirmekte fayda olacaktır...umarım bunların hiçbirine gerek kalmazda bu defa yüzümüz güler...
beilnge = hayır genetik test yapılmadı..zaten rahim filmi bile çekilmedi..ikinizdede bir sorun yok diyor doktor.eşimde sorun yok.bende de adet düzensizliği var o kadar..ama rahim filmi bile çekilmeden nasıl bunu söylüyor anlamadım..zaten bu bu hastanedeki son denememiz olur eğer tutmazsa..herşey Allah tan tabi ama yinede doktoro ve hastaneyi değiştirmekte fayda olacaktır...umarım bunların hiçbirine gerek kalmazda bu defa yüzümüz güler...
mrb herkese , dondurulmuşlarla deneyen yok mu?
ben ıkıncımı dondurulmusla yaptım ve tutmustu,cok daha kolay bı tedavı ıgne vurulmuyosun opu yok rahım yipranmıyo hem maddı hem manevi hakkında hayırlısı olsun.
canım sık idrara çıkma sebebin yumurtalıklara, çoğalan yumurtaların yaptığı baskıdan dolayı....kaçıncı günündü senin ,ne zaman olacak opun.............
evt canım sık sık idrararr çıkıysuun çok geçmiş olsun geçicek inş bu acılar. ben progestan vajinal kullanıyodum ahh beni nasıl yaktıı transverden sonra ağladım acımdan. doktorunla görüş 2gün sürdu sonra normale dönersin prednol acı evt biliyorum yapcak bişe yok içicez bebişlerimiz için
erken test yapmayın aradaşlar idrara beta hcg hormonu çok geç geçiyor benim tuttu senin tutmadı diye üzmeyin birbirinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?