şubat ta tüp bebek:)

Yaş 36 kısa protokol uygulandı gonal f 150cc vuruldum benim yumurtalar çabuk olgunlaştığı için düşük doz kullanılıyor histereskopi olmadım hiç bizdeki sorun sperm sayısının az ve morfolojinin bozuk olması özelden yazamıyorum mesaj sayım az

canım bugün 5. gün evde 20 tane gebelik testi var öylesine yapayım dedim 2. çizgi silik çıktı bende şaşırdım ama hayatımda ilk defa silikte olsa 2. çizgiyi gördümya ölsemde gam yemem bu arada aramızda 1 gün var canım

canım benimde 3denenem genetık test yaptınızmı sorun cıktımı?gaz sıkayetım benımde cokk..benımde 5.gunum hakkımızda hayırlısı..

beilnge = hayır genetik test yapılmadı..zaten rahim filmi bile çekilmedi..ikinizdede bir sorun yok diyor doktor.eşimde sorun yok.bende de adet düzensizliği var o kadar..ama rahim filmi bile çekilmeden nasıl bunu söylüyor anlamadım..zaten bu bu hastanedeki son denememiz olur eğer tutmazsa..herşey Allah tan tabi ama yinede doktoro ve hastaneyi değiştirmekte fayda olacaktır...umarım bunların hiçbirine gerek kalmazda bu defa yüzümüz güler...

hoşgeldin canım nasılsın....hiç sesin çıkmıyo bu aralar.......
dualar ne durumda okuyabiliyomusun

Son düzenleme:

eşine spermiyogram yapıldımı tatlım ??????
biraz baştan salma yapmışlarda hayırlısı canım yaaaaaaaaaa

mrb herkese , dondurulmuşlarla deneyen yok mu?

Nasıl bır sorun yok dıyebılırkı 3denemenızmıs ıkıncı olumsuzdan sonra muhakkak genetık ve bazı testler yapmak Zorunda,kan pıhtılasması olabılıyo spermle yumurta bırlesınce tutmayabılıyo,tabıkı hersey Allahtan canım ama onlemımızı almalıyız.

ben ıkıncımı dondurulmusla yaptım ve tutmustu,cok daha kolay bı tedavı ıgne vurulmuyosun opu yok rahım yipranmıyo hem maddı hem manevi hakkında hayırlısı olsun.

teşekkür ederim rabbim herkese hayirlisiyla nasip etsin ins yurtdisinda denioruz kk yi okudukça tr de daha farkli olduğunu goruyorum.su an dr um hic bir iğne hap vermedi acaba siz ilaç aldiniz mi bu süreç de?

evet yaaa progestan benide yakıyor hatta acaba kullanmasammı diye düşünmüyor değilim transfer ya pazartesi yada çarşamba olacak insallah geçer upodan sonra yürüyünce kasıklarım sanki içimden çıkıcak çok canım yanıyor ne zor işlermiş bunlar ama her şeye rağmen sonuç güzel olsunda gerisini unuturuz

iyi akşamlar arkadaşlar hayırlı sağlıklı bir evlat sahibi olmam için 70bin ya varis çektiriyorum....35 bin eksiğim var çekebilecek arkadaşlar bana yazarmısınız ne kadar çekeceğinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…