şubat ta tüp bebek:)

iyi akşamlar arkadaşlar hayırlı sağlıklı bir evlat sahibi olmam için 70bin ya varis çektiriyorum....35 bin eksiğim var çekebilecek arkadaşlar bana yazarmısınız ne kadar çekeceğinizi

Canım merhaba seni tanımıyorum ama yazdığını görünce bende almak istedim
2000 tane alabilirim eğer istersen

kızlar dondurulmuşlarla hamileyim 2 tane 5. gün embriyosu transfer edilmişti 8. gün kan testi sonucum 125 fakat belim çok ağrıyor değişik ağrılar var kasıklarımda oyuyorlarmış gibi hakkımızda hayırlısı. Allah isteyen herkese nasip etsin inş. hamile olup benim gibi beli çok ağrıyan var mı acaba?

canım tebrik ederim allah tamamına erdirsin inşallah

evt cnm bnm bende progestanı bırakıcam diye ağladım bende ama bebişim tutunca doktor devam dedi devam ediyorum ne yapalım cnm bebişlerimize kavuşunca herşey unutucaz sabır
ama sen 2 gün sonra daha iyi olucaksın o sık idrara çıkma damla damla oluyordu. bende yaşadım herşey yoluna girecek

fadime ne güzel yazmışsın ne güzel anlatmışsın cnm çok haklısın

kızlarrrr canlarrr yumoşlarrr büyüyooo şu anda 5 yumoşumm varrr son 3 iğnemmm perşembeee aşılama günüüü...fdmaydn çok güzel olmuşşş buuuu <3teşekkürlerrrrr muckk...

Son düzenleme:

bende bahçelievler medical parkta tedavi oluyorum sormamda bir mahsur yoksa eğer dr un kim bana sadece iğne verdiler başka birşey yok inşallah pztsi de opum olacak sen hangi aşamadasın şimdi inşallah sonuç güzel olur.............:)

rabbim yumoslarini sana bagislasin, benimde ins haftaya dondurulmuş transferim olacak tek embriyo ile cozulurken bisicikler olmaz yumoslarima allahim korusun...
sizin kacinci denemeniz,hangi ilaclari aldiniz bu donemde ?

Topiginizi yeni gördüm aslında başka topikteyim ama cok gelen kalmadı oraya hamileleri ayri br topik kurdu tedavi bekleyenlerde arada bir geliyor bir kaç arkadas yazisiyoruz iyi arkadaslarım var orada sagolsunlar.
Sizin topigi bu gün gördüm bende Ocak sonu Şubat basında tedaviye baslayanlardanim bu 2.denemem opum yapıldı transfer için gün bekliyorum ALLAH hepimizin yüzüne gülsün inşallah.....

hoşgeldin canımmmmm aramıza rabbim hayırlısıyla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…