iyi akşamlar arkadaşlar hayırlı sağlıklı bir evlat sahibi olmam için 70bin ya varis çektiriyorum....35 bin eksiğim var çekebilecek arkadaşlar bana yazarmısınız ne kadar çekeceğinizi
allah razı olsun canım çoook teşekkür ederim.........alabilirsin tabi.....Canım merhaba seni tanımıyorum ama yazdığını görünce bende almak istedim
2000 tane alabilirim eğer istersen
allah razı olsun canım çoook teşekkür ederim.........alabilirsin tabi.....
Bende HRS de yaptırdım cok memnunum.
bende tamamladım allah kabul etsin inş.....
kızlar dondurulmuşlarla hamileyim2 tane 5. gün embriyosu transfer edilmişti 8. gün kan testi sonucum 125 fakat belim çok ağrıyor değişik ağrılar var kasıklarımda oyuyorlarmış gibi hakkımızda hayırlısı. Allah isteyen herkese nasip etsin inş. hamile olup benim gibi beli çok ağrıyan var mı acaba?
canım tebrik ederim allah tamamına erdirsin inşallah
ilaçlar haric ne kadar odedin?
evet yaaa progestan benide yakıyor hatta acaba kullanmasammı diye düşünmüyor değilim transfer ya pazartesi yada çarşamba olacak insallah geçer upodan sonra yürüyünce kasıklarım sanki içimden çıkıcak çok canım yanıyor ne zor işlermiş bunlar ama her şeye rağmen sonuç güzel olsunda gerisini unuturuz
Canım peki ne zamana kadar okumam lazım sana arkadaşlı isteği yollayayımda
haber veririm bitirnce inşallah
ne duası kızlar bunlar? ben de okuyayaım :)
canlar erken belirtilere takılmayın ne o 5 ci gün yapılan testle olumsuzlugamı kapılır yapmayın öle keyfini çıkarın tuttu tutmadı değil şuan transferi olan herkez tıbben hamile keyfinize bakın olursa tutarsa dünyalar bizim olur tutmazsa minicikte olsa bu anı tadmaya yaşamaya bakın napalım zamanı vardır herşeyin durmak yok elimizden geleni yapacagız topragın altına girene kadar bu yolda hep beraber yürüyecegiz bu bir savaş sayın zafer bizim olacak bu olmasın yine başlayacagız biliyorum hepimiz için maddi yıpranma ama olsun bir hayırlı evladımız olsun napalım kısarız harcamalarımızdan o yüzden üzülmeyin takılmayın bizi bizden başka kimse anlamaz yazın buraya bagırın haykırın boşaltın içinizi ama pc yi kapayınca güçlü anne adayları olarak dimdik durun
Kızlar diger topic topiclikten çıktı biraz burdan devam edelim tedavimize hepimiz başlamak üzereyiz bir kısmımız başladı bile burdan tedavi sürecimizi paylaşmaya devam edelim
HAYIRLI BEBEKLER NASİP ETSİN RABBİM
1. MNG2010--------TRANSFERİ YAPILDI---------Bir dahaki sefere inşallah
2. fdmaydn---------TRANSFERİ YAPILDI---------
3. melek181 -------az kaldı:)başlayacak:)-------
4. mehlikaerva -------TEDAVİSİ BAŞLADI---------
5. destina38--------az kaldı:)başlayacak:)-------
6. seybil -----------az kaldı:)başlayacak:)-------
7. gokcebuket ------az kaldı:)başlayacak:)------
8. narinecem--------TRANSFERİ YAPILDI :)-------hamileeeeeeeeee
9. sm34 -----------az kaldı:)başlayacak:)--------
10._cirkin_ ---------az kaldı:)başlayacak:)--------
11.umutluyum_ben-----TEDAVİSİ BAŞLADI:)-------
12.tubaaa82----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)---------
13.mutlu3838---------TRANSFERİ YAPILDI--------birdahaki sefere inşallah
14.gzde87------------TRANSFERİ YAPILDI---------bir dahaki sefere inşallah
15.gubi08----------az kaldı:)başlayacak:)---------
16.ayseözlem------az kaldı:)başlayacak:)---------
17.sveh-----------az kaldı:)başlayacak:)----------
18.dicleem----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)----------
19.aslandefne------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------
20.derin35----------TRANSFERİ YAPILDI-----------DUALARIMIZ SENİNLE
21.umut81----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)----------
22.umut81----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------
23.mucize06--------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------
24.nevermindd-------TEDAVİSİ BAŞLADI:)----------
25.selinakarca-------TEDAVİSİ BAŞLADI:)----------
26.berru_bugra------TEDAVİSİ BAŞLADI:)----------
27.YUMAKY--------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------
28.mlklr -----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------
29.melek_1984-----TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------
30.Dody-----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------
31.bartek---------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------
32.yeneresin-------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------
33.alfabe-----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------
34.NEDESE---------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------
35.EsEs50---------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------
36.fman234 -------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------
merhaba,bilmiyorum toplam 5 ilaç ama bazı ilaçdan günde 4 adet içmem gerekiyor bazısından 3 adet içiyorum bir diğerinden 2 adet içiyorum toplamda 12 adetibuluyorum jelide saymıyorum..açıkcası reçetelerine bakmama rağmen ben ne için olduklarını anlayamadım..isimleri:tetra,prednol,cyclo-progynova,glukofen,folbiol(folik asit) kullandıklarım bunlar bide jel var işte..ben bahçelievler medicalparkta tedavi görüyorum yarın transferim olcak.sizin?
kızlar dondurulmuşlarla hamileyim2 tane 5. gün embriyosu transfer edilmişti 8. gün kan testi sonucum 125 fakat belim çok ağrıyor değişik ağrılar var kasıklarımda oyuyorlarmış gibi hakkımızda hayırlısı. Allah isteyen herkese nasip etsin inş. hamile olup benim gibi beli çok ağrıyan var mı acaba?
hoşgeldin canımmmmm aramıza rabbim hayırlısıyla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsinTopiginizi yeni gördüm aslında başka topikteyim ama cok gelen kalmadı oraya hamileleri ayri br topik kurdu tedavi bekleyenlerde arada bir geliyor bir kaç arkadas yazisiyoruz iyi arkadaslarım var orada sagolsunlar.
Sizin topigi bu gün gördüm bende Ocak sonu Şubat basında tedaviye baslayanlardanim bu 2.denemem opum yapıldı transfer için gün bekliyorum ALLAH hepimizin yüzüne gülsün inşallah.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?