allah yardım etsin tatlım ama korkma basit bir işlem çıkınca yaz bize sonuçları....
kızlar o kadar uğraşıyosunuz bence riske atmayın duş almak normal hamile bir bayan için bile yasak diyo kimi doktorlar ne biliyim bence dikkat edin....
günaaaaaaaydın canım nasıl oldun biraz iyileştinmi.....
günaaaaaaaydın canım nasıl oldun biraz iyileştinmi.....
sanada günaydın tatlım.....günaydınlar herkese nasılsınız
yat canım bence de....yatıyorum canım ama iyiyim biraz
kızlar günaydın bugün 5. günüm ve ben meraktan gebelik testi yaptım çok silik 2. çizgiyi gördüm sizce sevinmelimiyim
nasıl cesaret ettin ya bravo valla....bence şimdiden kaptırma kendini inş pozitif çıkar ama ya bide negatif olursa çook üzülürsün canım ama sen bilirsin...
hiç ben o testlerde çift çizgi görmedim için bilemiyorum.....
bende hayatımda ilk defa silikte olsa gördümya bunada şükür bakalım gün geçtikçe çizgi koyulaşcakmı
evet canım sana dedimmmm :) inş. inş. Rabbim ikiz nasipp eder sen de çok mutlu mutlu olursun...
geçmiş olsun canım....aama normalde bu kadar sürmemesi gerek uyanmanın acaba sana fazlamı narkoz verdiler ...millet nasılsınız benim yumoşlar dün toplandı ama çok zor geçti sabah 10 30da narkoz verip başladılar ben saat 4te kendime keldim benden sonra giren 3 kişi uyandığı halde ben uyanamamışım uyandığımda başımda doktor ve 4 hemşire vardı beni uyandırmaya çlışıyolardı sonra yavaş yavaş kendime geldim 5 6 gibi ancak eve geldik ilaç verdiler ve tekrar uyumuşum uyandığımda saat gece 1 falanndı yani çok korkuyodum ve galiba çok stres yaptım diye başıma geldi diyorum bu arada 19 yumoş toplamışlar bakalım artık transfer gününü sabırsızlıkla bekliyorum :26:
geçmiş olsun canım....aama normalde bu kadar sürmemesi gerek uyanmanın acaba sana fazlamı narkoz verdiler ...
bu arada yumurta sayın çook iyi...sorun neydi senin.........:26:
:26:
Ya dolabın kapagını actım parfum varmıstı yere dusunce yuregım hopladı bısey olmusmudur? merak ettımm korktumm..:26:
kasılmalarımda hala var sen nasılsın MUCIZE, NARINCE sende olmusmuydu kasılma?
kızlar günaydın bugün 5. günüm ve ben meraktan gebelik testi yaptım çok silik 2. çizgiyi gördüm sizce sevinmelimiyim
Ya dolabın kapagını actım parfum varmıstı yere dusunce yuregım hopladı bısey olmusmudur? merak ettımm korktumm..:26:
kasılmalarımda hala var sen nasılsın MUCIZE, NARINCE sende olmusmuydu kasılma?
bence sevin cunku ben de yaptım negatif cıktı benimde 5. gun... hamilesin bence
belkide fazla narkoz verdiler birde zaten çok korkuyodum korka korka içeri girdim benim sorunum iki tüpte tıkalı eşimin spermleri iyi ama bakalım 19 yumurta iyi ama acaba spermlerle tutucakmı gerçi eşim doktorla uzun uzun konuşmuş doktor gayet iyi demiş elimizden geleni yapacam demiş kısmet artık herşey daha ilk denemem ondan oldu belki
belkide fazla narkoz verdiler birde zaten çok korkuyodum korka korka içeri girdim benim sorunum iki tüpte tıkalı eşimin spermleri iyi ama bakalım 19 yumurta iyi ama acaba spermlerle tutucakmı gerçi eşim doktorla uzun uzun konuşmuş doktor gayet iyi demiş elimizden geleni yapacam demiş kısmet artık herşey daha ilk denemem ondan oldu belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?