şubat ta tüp bebek:)

günaydınlar herkese nasılsınız

kızlar günaydın bugün 5. günüm ve ben meraktan gebelik testi yaptım çok silik 2. çizgiyi gördüm sizce sevinmelimiyim

kızlar günaydın bugün 5. günüm ve ben meraktan gebelik testi yaptım çok silik 2. çizgiyi gördüm sizce sevinmelimiyim

nasıl cesaret ettin ya bravo valla....bence şimdiden kaptırma kendini inş pozitif çıkar ama ya bide negatif olursa çook üzülürsün canım ama sen bilirsin...
hiç ben o testlerde çift çizgi görmedim için bilemiyorum.....

Son düzenleme:

bende hayatımda ilk defa silikte olsa gördümya bunada şükür bakalım gün geçtikçe çizgi koyulaşcakmı

millet nasılsınız benim yumoşlar dün toplandı ama çok zor geçti sabah 10 30da narkoz verip başladılar ben saat 4te kendime keldim benden sonra giren 3 kişi uyandığı halde ben uyanamamışım uyandığımda başımda doktor ve 4 hemşire vardı beni uyandırmaya çlışıyolardı sonra yavaş yavaş kendime geldim 5 6 gibi ancak eve geldik ilaç verdiler ve tekrar uyumuşum uyandığımda saat gece 1 falanndı yani çok korkuyodum ve galiba çok stres yaptım diye başıma geldi diyorum bu arada 19 yumoş toplamışlar bakalım artık transfer gününü sabırsızlıkla bekliyorum :26:

geçmiş olsun canım....aama normalde bu kadar sürmemesi gerek uyanmanın acaba sana fazlamı narkoz verdiler ...
bu arada yumurta sayın çook iyi...sorun neydi senin.........:26:
:26:

geçmiş olsun canım....aama normalde bu kadar sürmemesi gerek uyanmanın acaba sana fazlamı narkoz verdiler ...
bu arada yumurta sayın çook iyi...sorun neydi senin.........:26:
:26:

belkide fazla narkoz verdiler birde zaten çok korkuyodum korka korka içeri girdim benim sorunum iki tüpte tıkalı eşimin spermleri iyi ama bakalım 19 yumurta iyi ama acaba spermlerle tutucakmı gerçi eşim doktorla uzun uzun konuşmuş doktor gayet iyi demiş elimizden geleni yapacam demiş kısmet artık herşey daha ilk denemem ondan oldu belki

Ya dolabın kapagını actım parfum varmıstı yere dusunce yuregım hopladı bısey olmusmudur? merak ettımm korktumm..:26:
kasılmalarımda hala var sen nasılsın MUCIZE, NARINCE sende olmusmuydu kasılma?

bende kasık agrısı var ..az az oluyo aama baya derinden hıssediyorum..tam adet sancısı degıl gıbı

kızlar az önce hastaneden aradılar dün alınan 19 yumoşun 10 tanesi iyi kaliteymiş ve 10taneden 8i tutmuş p.tesi günü tekrar aracaz bilgi verecez dedi sizce bu iyi bişeymi p.tesiye kadar 8 taneden aşagıya inermi acaba bilenler yazsın lütfen

Ya dolabın kapagını actım parfum varmıstı yere dusunce yuregım hopladı bısey olmusmudur? merak ettımm korktumm..:26:
kasılmalarımda hala var sen nasılsın MUCIZE, NARINCE sende olmusmuydu kasılma?

ben cok rahat davranıyorum, yemek vs yapıyorum..biraz dikkat ediyorum o kadar..sadece bı korkmayla bişe olacak olsa, o bebek bi şekilde düşer..o yuzden rahat ol.. bu arada ben umudumu kaybettim. aslında tarnsfer esnasında psikolojım bozuldu, dısardan sonda ile su takviyesi yaptılar, karnım şişerken acı çektım, kutuk gıbı oldum, sonrasında 25 dakıka yatırıp kalk dediler.. orda ben zaten negatıf dedim .. bugun 5. gun idrar test yaptım..negatif net sekılde cıktı..offf

hayırlısı olsun tatlım

çok sık idrara çıkıyorum artık bu durumdan sıkıldım herkestemi öyle acaba günün yarısı tuvalette geçiyor yaaaaa

hayırlısı olsunnn

doktorun verdiği ilaçlardan prednol diye beyaz bir hap var midemi bulandırıyor tadı çok acı aldığım gibi ağzımda iğrenç bir tat bırakıyor ve geçmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…