kızlar günaydın bugün 5. günüm ve ben meraktan gebelik testi yaptım çok silik 2. çizgiyi gördüm sizce sevinmelimiyim
bende yaptım negatif çıktı, benim 5. gun embriyosuydu, ama cok net negatif cıktııı...çok uzgunummm ama sen sevinnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar günaydın bugün 5. günüm ve ben meraktan gebelik testi yaptım çok silik 2. çizgiyi gördüm sizce sevinmelimiyim
inş ilk denemende pozitifi alırsın arkadaşım...........belkide fazla narkoz verdiler birde zaten çok korkuyodum korka korka içeri girdim benim sorunum iki tüpte tıkalı eşimin spermleri iyi ama bakalım 19 yumurta iyi ama acaba spermlerle tutucakmı gerçi eşim doktorla uzun uzun konuşmuş doktor gayet iyi demiş elimizden geleni yapacam demiş kısmet artık herşey daha ilk denemem ondan oldu belki
5. günde bile idrarda çıkıyosa kanda daha net çıkar ozaman doğru değilmi yoksa olmuyomu
bende yaptım negatif çıktı, benim 5. gun embriyosuydu, ama cok net negatif cıktııı...çok uzgunummm ama sen sevinnn
merhaba benide listeye ekleyebilirsiniz.bizde sorun eşimdeydi.yaşım 31 ilk denemem olacak..transferim büyük ihtimalle yarın yani 4. günde yapılacak..perşembe günü 15 tane yumurta toplandı benden. 13 tanesi döllenecek olgunluktaymış.13 döllenen yumurtadan 12 tanesi yaşıyormuş.bugünde tlf açtılar 12 embriyonun 6 tanesi iyi kalite diğer 6 sı orta kalite dediler.yarın 4.gün transferim olacak inşallah hayırlısı olur..ama acayip çok ilaç içiyorum.günde toplam 12 ilaç birde progestoran jel kullanıyorum.midem düzenim allak bullak oldu..umuarım hepimiz için hayırlısı olur.
NEDEN O KADAR COK HAP ? BEN SADECE IKI VITAMIN KULLANIYORUM..ve ayrıyetten kan sulandııcı ıgneyle coraspırın kan pıhtılsaması ıcın oda..
merhaba, bizimde 3.tüp bebek denememiz,,2 tane orta kalite embriyo yerleştirildi.bugün 6.gün.ilk günden beri ağrı ve gaz şikayetlerim var.ama bugün iyice azaldı.arada batma gibi oluyor o kadar.12.günü heyecanla bekliyoruz...Allah dualarımızı kabul etsin inşallah..
merhaba,bilmiyorum toplam 5 ilaç ama bazı ilaçdan günde 4 adet içmem gerekiyor bazısından 3 adet içiyorum bir diğerinden 2 adet içiyorum toplamda 12 adetibuluyorum jelide saymıyorum..açıkcası reçetelerine bakmama rağmen ben ne için olduklarını anlayamadım..isimleri:tetra,prednol,cyclo-progynova,glukofen,folbiol(folik asit) kullandıklarım bunlar bide jel var işte..ben bahçelievler medicalparkta tedavi görüyorum yarın transferim olcak.sizin?
jel bende kullanıyorum canım,bende tanımıyorum ama onlarda vıtamındır herhalde.bende ankara cankayada ozel hastanede.3.denemem sizin ?
Bu arada yaşım 29.
Eşimde sperm sayısı 15 milyon civarıydı.
Morfolojisi düşüktü, %2.
4.5 senelik evliyiz ama 2 senedir bebek istediğimiz halde olmamıştı.
Ben kaynaklı bir sorun yok ama Allah bilir, o isterse verir, o ne derse o olur..
İnşallah emeklerimiz boşa çıkmaz..
35 yaş altı için ilk 2 denemede sadece 1 embiryo transfer ediyorlar.
Benim doktorum da bu konuda kararalı. Yasal olduğu için ısrar işe yaramıyor..
Aranıza yeni katıldım zaten :) Evet biz hiç aşılama denemek istemedik.
Direk tüp bebek deneylim dedik. 1 Şubatta başladık tedaviye. 11 Şubatta yumurta toplanacak.
Transfer de 3. veya 5. günde olur sanırım. Allahım yardımcımız olsun..