• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şubat ta tüp bebek:)

belkide fazla narkoz verdiler birde zaten çok korkuyodum korka korka içeri girdim benim sorunum iki tüpte tıkalı eşimin spermleri iyi ama bakalım 19 yumurta iyi ama acaba spermlerle tutucakmı gerçi eşim doktorla uzun uzun konuşmuş doktor gayet iyi demiş elimizden geleni yapacam demiş kısmet artık herşey daha ilk denemem ondan oldu belki
inş ilk denemende pozitifi alırsın arkadaşım...........:emir_bebek:
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
5. günde bile idrarda çıkıyosa kanda daha net çıkar ozaman doğru değilmi yoksa olmuyomu

bende yaptım negatif çıktı, benim 5. gun embriyosuydu, ama cok net negatif cıktııı...çok uzgunummm ama sen sevinnn

kızlar ya allah aşkına saçma düşüncelerle kendinizi hırpalamayın....
günü gelince kanda test yaptırın .....inş pozitiftir sonuçlarınız....
çift çizgi çıkmadı falan diye üzmeyin kendinizi.....
bu topiklerden birinde okumuştum bir bayan tüp bebek yaptırmış....günü gelince test yaptırmış....değeri düşük çıkmış....doktor yinede 21 gün sonra tekrarlamasını söylemiş...ve bayan nasıl olsa olmadı diye umursamamış vebirkaçgün geçince tekrar vermiş kan test sonucunda hamile çıkmış o yüzden takmayın kafanıza o gün gelinceye kadar.....
bide arkadaşımla birlikte aynı zamanlarda tüp bebek yaptıran bir bayan transferden birkaç gün sonra kanaması olmuş ve nasıl olsa olmdı diye umursamamış ve test günü geldiğinde tahlil yaptırmamış aradan birkaç ay geçmiş adetleride düzensizmiş yeni bir tedaviye başlamak için doktora gittiğinde doktoru kendisinin hamile olduğunda şüphe etmiş ve test istemiş ve test sonucunda meğer 2 aylık hamile çıkmış ve kadın buna kendiside inanamamış ve o zaman kanamam var dediğinde aslında bebeği tutmuş.................

o yüzden kendinizi stresesokmayın olduydu olmadıydı diye..........
inş olmuştur bebekleriniz tutmuştur...............

merhaba benide listeye ekleyebilirsiniz.bizde sorun eşimdeydi.yaşım 31 ilk denemem olacak..transferim büyük ihtimalle yarın yani 4. günde yapılacak..perşembe günü 15 tane yumurta toplandı benden. 13 tanesi döllenecek olgunluktaymış.13 döllenen yumurtadan 12 tanesi yaşıyormuş.bugünde tlf açtılar 12 embriyonun 6 tanesi iyi kalite diğer 6 sı orta kalite dediler.yarın 4.gün transferim olacak inşallah hayırlısı olur..ama acayip çok ilaç içiyorum.günde toplam 12 ilaç birde progestoran jel kullanıyorum.midem düzenim allak bullak oldu..umuarım hepimiz için hayırlısı olur.

kizlar bencede daha cok erken benıde bi ara supheye soktunuz yapsammiki diye ama daha hormon ıgnelerın etkısı bıle olabılır az daha bekleyın.ıdrarda cıkmıyo dıye nasl uzulursun canım cok daha erken bı bes gun sonra tekrar dene :)

merhaba benide listeye ekleyebilirsiniz.bizde sorun eşimdeydi.yaşım 31 ilk denemem olacak..transferim büyük ihtimalle yarın yani 4. günde yapılacak..perşembe günü 15 tane yumurta toplandı benden. 13 tanesi döllenecek olgunluktaymış.13 döllenen yumurtadan 12 tanesi yaşıyormuş.bugünde tlf açtılar 12 embriyonun 6 tanesi iyi kalite diğer 6 sı orta kalite dediler.yarın 4.gün transferim olacak inşallah hayırlısı olur..ama acayip çok ilaç içiyorum.günde toplam 12 ilaç birde progestoran jel kullanıyorum.midem düzenim allak bullak oldu..umuarım hepimiz için hayırlısı olur.

NEDEN O KADAR COK HAP ? BEN SADECE IKI VITAMIN KULLANIYORUM..ve ayrıyetten kan sulandııcı ıgneyle coraspırın kan pıhtılsaması ıcın oda..

merhaba, bizimde 3.tüp bebek denememiz,,2 tane orta kalite embriyo yerleştirildi.bugün 6.gün.ilk günden beri ağrı ve gaz şikayetlerim var.ama bugün iyice azaldı.arada batma gibi oluyor o kadar.12.günü heyecanla bekliyoruz...Allah dualarımızı kabul etsin inşallah..

NEDEN O KADAR COK HAP ? BEN SADECE IKI VITAMIN KULLANIYORUM..ve ayrıyetten kan sulandııcı ıgneyle coraspırın kan pıhtılsaması ıcın oda..

merhaba,bilmiyorum toplam 5 ilaç ama bazı ilaçdan günde 4 adet içmem gerekiyor bazısından 3 adet içiyorum bir diğerinden 2 adet içiyorum toplamda 12 adetibuluyorum jelide saymıyorum..açıkcası reçetelerine bakmama rağmen ben ne için olduklarını anlayamadım..isimleri:tetra,prednol,cyclo-progynova,glukofen,folbiol(folik asit) kullandıklarım bunlar bide jel var işte..ben bahçelievler medicalparkta tedavi görüyorum yarın transferim olcak.sizin?

merhaba, bizimde 3.tüp bebek denememiz,,2 tane orta kalite embriyo yerleştirildi.bugün 6.gün.ilk günden beri ağrı ve gaz şikayetlerim var.ama bugün iyice azaldı.arada batma gibi oluyor o kadar.12.günü heyecanla bekliyoruz...Allah dualarımızı kabul etsin inşallah..

canım benimde 3denenem genetık test yaptınızmı sorun cıktımı?gaz sıkayetım benımde cokk..benımde 5.gunum hakkımızda hayırlısı..

merhaba,bilmiyorum toplam 5 ilaç ama bazı ilaçdan günde 4 adet içmem gerekiyor bazısından 3 adet içiyorum bir diğerinden 2 adet içiyorum toplamda 12 adetibuluyorum jelide saymıyorum..açıkcası reçetelerine bakmama rağmen ben ne için olduklarını anlayamadım..isimleri:tetra,prednol,cyclo-progynova,glukofen,folbiol(folik asit) kullandıklarım bunlar bide jel var işte..ben bahçelievler medicalparkta tedavi görüyorum yarın transferim olcak.sizin?

jel bende kullanıyorum canım,bende tanımıyorum ama onlarda vıtamındır herhalde.bende ankara cankayada ozel hastanede.3.denemem sizin ?

Merhaba kızlar,
Bu sürece başlamadan evvel, uzun uzun okudum yazdıklarınızı. Ve yaşadıklarımızın ortak olması, ancak sizin beni benim sizi anlayacağımı doğruluyor.
Ben 31 Ocakta regl oldum. 1 Şubatta Gonal F - günlük 150 üniteye başladım ve 8 gün sürdü. 4 gündür sabahları da Citrone iğne oluyorum.
Bugün son kez doktoruma gözüktüm. Herşey iyi gözüküyor dedi. Yumurtalar 20 mm ye kadar büyümüş. Kimisi 17, kimisi 19...
Akşam çatlatma iğnemi oluyorum. Pazartesi sabahı da anestezi ile yumurtalarım toplanacak...

Doktorum Ayşe Aytoz. Çok bilgili ve soğuk kanlı biri. Doktorum Sedat Varol önerdi, Anka dan. Ama işlemlerim Memorial da olacak.
Dilerim hepimiz, içinde bende olmak üzere, tez zamanda yavrularımıza kavuşuruz...

Hepinizi çook öpüyorum,
Gelişmelerden haberdar ederim, sevgiler..http://www.kadinlarkulubu.com/images/icons/heart.gif

Bu arada yaşım 29.
Eşimde sperm sayısı 15 milyon civarıydı.
Morfolojisi düşüktü, %2.
4.5 senelik evliyiz ama 2 senedir bebek istediğimiz halde olmamıştı.
Ben kaynaklı bir sorun yok ama Allah bilir, o isterse verir, o ne derse o olur..
İnşallah emeklerimiz boşa çıkmaz..

arkadaşlar sizlere kaç embrıyo transfer edildi..ben 2 tane transfer edilsin istiyorum ama doktorum yanaşmıyor.tek embriyoda kararlı..

35 yaş altı için ilk 2 denemede sadece 1 embiryo transfer ediyorlar.
Benim doktorum da bu konuda kararalı. Yasal olduğu için ısrar işe yaramıyor..

Bu arada yaşım 29.
Eşimde sperm sayısı 15 milyon civarıydı.
Morfolojisi düşüktü, %2.
4.5 senelik evliyiz ama 2 senedir bebek istediğimiz halde olmamıştı.
Ben kaynaklı bir sorun yok ama Allah bilir, o isterse verir, o ne derse o olur..
İnşallah emeklerimiz boşa çıkmaz..

merhaba siz tedavi görüyormusunuz.bence bir an önce başlayaın normal yoldan beklemeyin.çünkü doğal yoldan yeterli değil hamile kalmanız çok çok düşük ihtimal.aşılama için en az 20 milyon olması lazım diyorlar.ilk önce aşılama deneyin..

Aranıza yeni katıldım zaten :) Evet biz hiç aşılama denemek istemedik.
Direk tüp bebek deneylim dedik. 1 Şubatta başladık tedaviye. 11 Şubatta yumurta toplanacak.
Transfer de 3. veya 5. günde olur sanırım. Allahım yardımcımız olsun..

Aranıza yeni katıldım zaten :) Evet biz hiç aşılama denemek istemedik.
Direk tüp bebek deneylim dedik. 1 Şubatta başladık tedaviye. 11 Şubatta yumurta toplanacak.
Transfer de 3. veya 5. günde olur sanırım. Allahım yardımcımız olsun..

Amin Allah yardımcımız olsun..ben 28 ocakta başladım tedaviye..7 şubat perşembede 15 tane yumurta toplandı benden..yarın 4.günüm transfer olacakmış.6 sı iyi kalite diğer 6sıda orta kalite embriyom varmış..

Back
X