şubat ta tüp bebek:)

kız sen daha sigara içiyonmu???????
he içiyorum napimmmm gelmeyin üstüme daha da çok içesim geliyor ben ölsem bırakamam galiba napim elimde deillllllllllllllllllllllllllllllllll:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

hoş buldukkk canım ahahhahahahah:)oh bitkiçayı çok içme alışkanlık yapmasın tedavide yasak:)ablama kısır dediler demişin ne sorunu vardıki ablanın

ablamın yumurtalıkları çoook yavaş çalışıyodu 2 3 ayda bi adet olurdu oda hapla

bitki çayını anlamadım gıı niyekine

hoş buldukkk canım ahahhahahahah:)oh bitkiçayı çok içme alışkanlık yapmasın tedavide yasak:)ablama kısır dediler demişin ne sorunu vardıki ablanın

kızzz fatoooooo seni ben varya gelir o adanaya alemin içinde rezil ederim içmeeee şu zııkkkıımııııııııııııııı

öyle dediğime bakma anam bende bırakamam heralde paket aldım kocacım saolsun bu ara psikopata bağladım die izin veriyomuş kuzum bilmiyoki hiç bırakmadım

kızzz fatoooooo seni ben varya gelir o adanaya alemin içinde rezil ederim içmeeee şu zııkkkıımııııııııııııııı
hanımaga kükredi yine uuuuuuuuuu korkuttun kız beni:))elimden geldikçe tutuyorum balım kendimi

öyle dediğime bakma anam bende bırakamam heralde paket aldım kocacım saolsun bu ara psikopata bağladım die izin veriyomuş kuzum bilmiyoki hiç bırakmadım

kızlar içmeyin yaaa bak onca emek veriyoruz ne zorluklar çekiyoruz içmeyiverin şunu işinz kolaylasın bebeğinz daha sağlıklı olsunn

bnde 2 ayda oluyorm ama hç bi doktor bana sen kısırsın demedi.ablana nie öle demişlerki yumurtası mı yokmuş hç
ne bilim her gittiği doktor aynısını dediydi telaş yapma ablamın 3 tane canavar var

yanıldılar

kızlar içmeyin yaaa bak onca emek veriyoruz ne zorluklar çekiyoruz içmeyiverin şunu işinz kolaylasın bebeğinz daha sağlıklı olsunn

benim tedavi 1 ay ertelendi zaten güzelim mart tüpçüsüyüm ben

kocişe dedim bugün şu gün tedaviye başlıyoruz de hemen bırakıyım die

vijdan azabı çekiyorum cidden ama benim ayakta durmam içinde ona ihtiyacım var bagımlılık kimsenin anlayamayacagı kadar zor bir durum ölüm döşeginde bırakamayanlar var en kısa zamanda bırakacam canım benim

offff varya dr bana transferden sonra 2 tane iğne verdi biri progestanın iğnesi biride kan sulandırıcıymış offf olmaz olsun ikiside birbirinden berbat biri koluma vuruluyo vurunca bir ssaaat abartısız kolumu kaldıramıyom diğeride kalçadan afedersiniz üstüne oturamaz oldum yaa. ne bu bizim çektiğimiz

oy canım oy kıyamam sana elege döndün iyice bizede vururlar heralde bu arada benim iğnemi kim yapacak kalçadan transfer yapılınca hergün dışarı iğne yaptırmayamı gidecem offf yaaaaaaa

anaaaaammmm transferden sonradamı iğne veriyolar bun bilmiyodum ne yav bu

oy canım oy kıyamam sana elege döndün iyice bizede vururlar heralde bu arada benim iğnemi kim yapacak kalçadan transfer yapılınca hergün dışarı iğne yaptırmayamı gidecem offf yaaaaaaa

he ya yine benim aşkım yapıyor yine iğnemi sende kendine uygun bir saat ayarlarsın tatlım yeterki tutsunda bebişler yapyırırsın iğneleri

HAYIRLI BEBEKLER NASİP ETSİN RABBİM

1. MNG2010--------TRANSFERİ YAPILDI-------DUALARIMIZ SENİNLE

2. fdmaydn---------TEDAVİSİ BAŞLADI-------

3. melek181 -------az kaldı:)başlayacak:)-----

4. mehlikaerva -------TEDAVİSİ BAŞLADI-------

5. destina38--------az kaldı:)başlayacak:)------

6. seybil -----------az kaldı:)başlayacak:)-------

7. gokcebuket ------az kaldı:)başlayacak:)-------

8. narinecem--------TRANSFERİ YAPILDI :)------DUALARIMIZ SENİNLE

9. sm34 -----------az kaldı:)başlayacak:)--------

10._cirkin_ ---------az kaldı:)başlayacak:)--------

11.umutluyum_ben-----TEDAVİSİ BAŞLADI:)------

12.tubaaa82----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)--------

13.mutlu3838---------TRANSFERİ YAPILDI--------birdahaki sefere inşallah

14.gzde87------------TRANSFERİ YAPILDI--------DUALARIMIZ SENİNLE

15.gubi08----------az kaldı:)başlayacak:)--------

16.ayseözlem------az kaldı:)başlayacak:)--------

17.sveh-----------az kaldı:)başlayacak:)--------

kızlar ben geldim iki saattir yazdıklarınızı okuyom bitmedi yavv

kocamı işe gönderdim bitki çayımı yaptım keyifteyim yeni arkadaşlar var hepiniz hoşgeldiniz canlar
hoşgeldin ....
canını yerim ben senin az kaldı bak o bebişler seni öle bir rahatsız edicekki yeter dayanamıyorummm diye haykıracan burdan inşallah
inş canım ya inş dua et ne olur....
fatoşşş hanım sigaraya son ver artık ama.......

ablamın yumurtalıkları çoook yavaş çalışıyodu 2 3 ayda bi adet olurdu oda hapla

bitki çayını anlamadım gıı niyekine
canım bitki çayı düşük sebebi adaçayı maydonozda dahil....içme fazla hepsi değilde bi kısmı
anaaaaammmm transferden sonradamı iğne veriyolar bun bilmiyodum ne yav bu

tabi vuruyolar ben negatif sonucunu aldımds 2 ayda anca geçti çürükler....elde bişeyde olsa bari.....

yaaa transferden önceki iğnelerde ne varki subkutan onlar kendinde yaparsın acısıda yokk. offf offff transferden sonrakiler fena eşim diyorki bunlar penesilindende ağır diyor

penesilinden kötüsü nasıl olur ki gııııı:44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…