• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şubat ta tüp bebek:)

masaAllah :nazar: cnm 15 taneden 10 tanesi tutmus..
bizim zamanımızda zaten olanlar azdı, dondurulcak bile embiriyomuz yokdu :5:
karsı masada birileri tartısıyolardı, telefonad anlatıyo iste,
- yaa diyo su kadar para istiyolar dondurmak için, nasıl bulucaz, zaten bunu zor yaptırdık fln ...

-- ahh dedik esimlen.. biz kaliteliyi bulmak için canımız çıkıyor, kimisi de böyle dondurulcak embiriyonun telasına düsmüsler :31:

offff olan anılarım yine canlandı..:5:

çok saol cnm bnm bende bir problem yok ama eşim sperm saysı düşük sadece ticerete dökmüşler bazı yerler bu işi ama umutcan üzülme olmuyor anıları siliyoruz ve
çok güzel şeyler olucak inş hepimiz için bebişlerimiz olucak hepimizin inş :)

kıııııııııızlaaaaaaaaaar kociş duymasın sakın dedimki kocişe hastayım halim yok karnım acıktı o şimdi mutfakta sofra hazırlıyo:1::1::1:.....
ama gerçekten grip başlıyo bende......
allah iyiliğini versin nazlı kuzum benimmm meleğimmmmm iyi yaptın keyfine bak:)

canım hoşgeldin aramıza Raabim yüzünü güldürsün inşallah hiççç ummadığında anda bebeğin kapını çalacak yeterki sen Rabbime tevekkülü bırakma
anammmmm canımız balımız gelmiş hoşgeldinnn yavrum:))))iyimi bebişlerimiz varmı etki tepki:)

parlement one var acayip hafif digerinde bir tane içecegine ondan bir paket iç ama dumanı bile çıkmıyor:)maksat alışkanlık içtinmi içtim:)ahahahhahah transferden sonra dahamı tehlikeli

yok canım eşim çok istedi bırakmamı artı bebiş tutunursaona yazık olur ben winstonlight içiyodum tehlikeli olur bebek için ahahah

kızlar benide ekleyin listeye yrn görüşmeye gidiyorum şubat 25 gibi adet olurum başlarım inşaAllahh:31:

yaw varda ne olduğunu bilmiyom kasıklarım bir tuaf karnım adet olucakmış gibi arada sızlayıp geçiyor.. ya narincemin belirtileri varmı aceba?
inşallah bebeklerin belirtisidir bunlar canımbenim

kızlar benide ekleyin listeye yrn görüşmeye gidiyorum şubat 25 gibi adet olurum başlarım inşaAllahh:31:
tamam canım hemen ekliyorum

HAYIRLI BEBEKLER NASİP ETSİN RABBİM

1. MNG2010--------TRANSFERİ YAPILDI-------:nazar:DUALARIMIZ SENİNLE

2. fdmaydn---------TEDAVİSİ BAŞLADI-------:nazar:

3. melek181 -------az kaldı:)başlayacak:)-------:nazar:

4. mehlikaerva -------TEDAVİSİ BAŞLADI--------:nazar:

5. destina38--------az kaldı:)başlayacak:)-------:nazar:

6. seybil -----------az kaldı:)başlayacak:)--------:nazar:

7. gokcebuket ------az kaldı:)başlayacak:)-------:nazar:

8. narinecem--------TRANSFERİ YAPILDI :)------:nazar:DUALARIMIZ SENİNLE

9. sm34 -----------az kaldı:)başlayacak:)--------:nazar:

10._cirkin_ ---------az kaldı:)başlayacak:)--------:nazar:

11.umutluyum_ben-----TEDAVİSİ BAŞLADI:)------:nazar:

12.tubaaa82----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)--------:nazar:

13.mutlu3838---------TRANSFERİ YAPILDI--------:nazar:birdahaki sefere inşallah

14.gzde87------------TRANSFERİ YAPILDI--------:nazar:DUALARIMIZ SENİNLE

15.gubi08----------az kaldı:)başlayacak:)--------:nazar:

16.ayseözlem------az kaldı:)başlayacak:)--------:nazar:

17.sveh-----------az kaldı:)başlayacak:)--------:nazar:

kızlar ben geldim iki saattir yazdıklarınızı okuyom bitmedi yavv

kocamı işe gönderdim bitki çayımı yaptım keyifteyim yeni arkadaşlar var hepiniz hoşgeldiniz canlar :27::27::27::27:

hoşgeldin minikkuşum bebişlerin belirti veriyo bence ben hep dua ediyodum transferden sonra bu belirtiler için ama hiç olmuyodu.....:49:

canını yerim ben senin az kaldı bak o bebişler seni öle bir rahatsız edicekki yeter dayanamıyorummm diye haykıracan burdan inşallah

kızlar ben geldim iki saattir yazdıklarınızı okuyom bitmedi yavv

kocamı işe gönderdim bitki çayımı yaptım keyifteyim yeni arkadaşlar var hepiniz hoşgeldiniz canlar :27::27::27::27:
hoş buldukkk canım ahahhahahahah:)oh bitkiçayı çok içme alışkanlık yapmasın tedavide yasak:)ablama kısır dediler demişin ne sorunu vardıki ablanın

Back