yaaa transferden önceki iğnelerde ne varki subkutan onlar kendinde yaparsın acısıda yokk. offf offff transferden sonrakiler fena eşim diyorki bunlar penesilindende ağır diyor
hoşgeldin ....
inş canım ya inş dua et ne olur....
fatoşşş hanım sigaraya son ver artık ama.......
canım bitki çayı düşük sebebi adaçayı maydonozda dahil....içme fazla hepsi değilde bi kısmı
tabi vuruyolar ben negatif sonucunu aldımds 2 ayda anca geçti çürükler....elde bişeyde olsa bari.....
canım benim içtiğim diyet çayı ondanda bişey olmaz heralde :44::44::44:
korkutmak için söylğyon demi zilliiiiiiiii
penesilinden kötüsü nasıl olur ki gııııı:44::44::44:
offff varya dr bana transferden sonra 2 tane iğne verdi biri progestanın iğnesi biride kan sulandırıcıymış offf olmaz olsun ikiside birbirinden berbat biri koluma vuruluyo vurunca bir ssaaat abartısız kolumu kaldıramıyom diğeride kalçadan afedersiniz üstüne oturamaz oldum yaa. ne bu bizim çektiğimiz
hele o ğün gelsinde görürsün penesilinin kötüsünü. neyse seni korkutmayalım şimdiden canım takılma sen bunlara
cidden bitki çayları yasak tedavi süresince başlayınca içmecanım benim içtiğim diyet çayı ondanda bişey olmaz heralde :44::44::44:
korkutmak için söylğyon demi zilliiiiiiiii
ben kabızlık için içiyom uyardığın için sağol canımın içi demesen içerdim vallacidden bitki çayları yasak tedavi süresince başlayınca içme
eşim geç kalacak şimdi iğnemi kendim yapmam gerekiyor 12 dakikam kaldı
eşim geç kalacak şimdi iğnemi kendim yapmam gerekiyor 12 dakikam kaldı
yapabilirmisin fatoşum kendin ne olacak şimdi....:26:
dışarda hafiften yağmurun sesi.........
offffffffff kızlarefkar bastı valla beni
sigara içmedimbi sigara yak geçer fıstığım
bende elimde iğne komşuya çıktım kızcagız vurdu:)ben kendime yapamadım ya geçmiş olsun
sigara içmedimki hiç bi denesemmi ki
acaba:44::44::44:
başkasına yaparımda göbegi göremiom:)ahahahahanam hatun hastanede çalışıyo heralde yapar demi fatoş :44::44::44::44:
bende elimde iğne komşuya çıktım kızcagız vurdu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?