masaAllahcnm 15 taneden 10 tanesi tutmus..
bizim zamanımızda zaten olanlar azdı, dondurulcak bile embiriyomuz yokdu
karsı masada birileri tartısıyolardı, telefonad anlatıyo iste,
- yaa diyo su kadar para istiyolar dondurmak için, nasıl bulucaz, zaten bunu zor yaptırdık fln ...
-- ahh dedik esimlen.. biz kaliteliyi bulmak için canımız çıkıyor, kimisi de böyle dondurulcak embiriyonun telasına düsmüsler
offff olan anılarım yine canlandı..
allah iyiliğini versin nazlı kuzum benimmm meleğimmmmm iyi yaptın keyfine bak:)kıııııııııızlaaaaaaaaaar kociş duymasın sakın dedimki kocişe hastayım halim yok karnım acıktı o şimdi mutfakta sofra hazırlıyo.....
ama gerçekten grip başlıyo bende......
selamlar .. nasılsınız ..
bizde subat ayında yaptırmayı düsünüoyruz, acaba kimler nerelerde baslıyolar tedaviye ..?
bir de, fiyatlar konusunda nerede kaça yapılıyor acaba ?
anammmmm canımız balımız gelmiş hoşgeldinnn yavrum:))))iyimi bebişlerimiz varmı etki tepki:)canım hoşgeldin aramıza Raabim yüzünü güldürsün inşallah hiççç ummadığında anda bebeğin kapını çalacak yeterki sen Rabbime tevekkülü bırakma
parlement one var acayip hafif digerinde bir tane içecegine ondan bir paket iç ama dumanı bile çıkmıyor:)maksat alışkanlık içtinmi içtim:)ahahahhahah transferden sonra dahamı tehlikeli
anammmmm canımız balımız gelmiş hoşgeldinnn yavrum:))))iyimi bebişlerimiz varmı etki tepki:)
ben geldimmmmmmmm kızlarrr
yok canım eşim çok istedi bırakmamı artı bebiş tutunursaona yazık olur ben winstonlight içiyodum tehlikeli olur bebek için ahahah
hoşgeldin cnm nasılsın bebişler nasıl :)
inşallah bebeklerin belirtisidir bunlar canımbenimyaw varda ne olduğunu bilmiyom kasıklarım bir tuaf karnım adet olucakmış gibi arada sızlayıp geçiyor.. ya narincemin belirtileri varmı aceba?
tamam canım hemen ekliyorumkızlar benide ekleyin listeye yrn görüşmeye gidiyorum şubat 25 gibi adet olurum başlarım inşaAllahh
inşallah bebeklerin belirtisidir bunlar canımbenim
tamam canım hemen ekliyorum
ben geldimmmmmmmm kızlarrr
merak etme inşallah iyi gecer tedavin bende pkoluyum ve kiloluyum vede sigara içiyorumbnm gibi pcolu olan var mı aranızda vede erdem hastanesinde tüp yaptıran duyan gören işiten
hoşgeldin minikkuşum bebişlerin belirti veriyo bence ben hep dua ediyodum transferden sonra bu belirtiler için ama hiç olmuyodu.....
merak etme inşallah iyi gecer tedavin bende pkoluyum ve kiloluyum vede sigara içiyorumadanada yaptırıyorum ben
hoş buldukkk canım ahahhahahahah:)oh bitkiçayı çok içme alışkanlık yapmasın tedavide yasak:)ablama kısır dediler demişin ne sorunu vardıki ablanınkızlar ben geldim iki saattir yazdıklarınızı okuyom bitmedi yavv
kocamı işe gönderdim bitki çayımı yaptım keyifteyim yeni arkadaşlar var hepiniz hoşgeldiniz canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?