şubat ta tüp bebek:)

berru cnm.. Rabbim güzel haberleri bizlere getirebilmeni nasip etsin insaAllah..
masaAllah yumurtaların da iyiymis 12 tane..
benim yumurta rezervelerim de seninkinden az gibi ..
ilk ikisinde 7 tane bulabilmislerdi de.. 3 konulmustu..
3. cüsünde, bitane transfer etmislerdi.. ama bitane olmasına rağmen 6 hücreliyi oldu deyip trans. edildi.. biraz tereddütte kaldıydım..
hatta bi arkds, 8 hücreli olmadan nasıl yaptılar ki dedi..gerçi olmıycakmıs ya, konulanda eksik konuldu..
sanki nasreddin hoca hesabı, ya tutarsa ?

Ankara neresi cnm ? HRS ? doktorun kim bide ?

sigara bende kullanıyordum bendende 15 tane toplandı 10 tanesi tuttu embriyolar iyi dedi iki taneside donduruldu sigara evt kötü bir alışkanlık ama bırakmakda zor seni çok iyi anlıyorum transverden sonra içmedim ama çok zorrrrrrrrrrrrrrrrr biri uzatsa hayır diyemem korkma rabbim yüzünü güldürecek cnm bnm

cnm demin demeyi unutmusum..
nasıl hissediyorsun kendini, var mı bi sıkıntın

tamammm daaaaaaaaaaaaa yeter daaaaaaaaaaaa bir karadenüzlü gelini olarak diyorumki yeterin dall döllere kavuşcanızzzz duygusala baglamayın hadinnnnnn gülümseyin:)))

çarşambada öle diyorlar çocuklarıyı kucaklarını alıyolar uşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş dölümmmmmmmmmmmmmmmmm:)ay nekadar utanmıştım ilk duydugumda:)

ne diyecegimi bilemiyorum allah sabır versin hepimize teknoloji çok gelişti inşallah bu kez tutunur bebeklerin ne sorun diyorlar tam olarak

amin cnm hepimize insaAllah Rabbim sabır versin, dayanma gücü versin..
teknoloji çok gelisti de, hani niye bilemiyolar, bizlere neyin iyi geleceğini, onca para veriliyor, sonrasında bunun hesabını kimse soramıyor

ah be kuzumk, şu sigarnayı niye içiyorsun, bak ne güzel tedavin yapılıyor , yapma bunu bebeğine n'olur
yarın birgün ahirette hesap sorar sna meleğin, annem beni zehirledi diye

amin canım inş bigün güler yüzümüz canım neyle içilmeyecekmiş çakşır benimki sigara içiyo daha ters etki yaparmı ki.....

yani nebilim, bu kürler için deniliyor ya, bunlardan birini yaparken, aynı anda bi baskada yapmayın diye ?
o yüzden dedim.. ama esim birde damar açıcı ilaç ta içmis, bilmem biseyde içmis benim haberim yok..
durumu farkedince dedim içme şunu ..

bired kızlar hayıt suyu var bayanlar için.. geçen ay bunu içtim ben, ve bu kk da da bunu içipte yorum yapanları okuyunca, aldım içtim bir sise..yani sisenin dibini buldum anlıyacağınız.. biri yazmıs , sisenin yarısı olud ve hamile olduğumu öğrendim..
dedim sen söyleysen, ben sisenin dibini bulurum..buldum da, henüz birsey yok, esimden dolayı olduğu için..
sigaradan birsey olur mu bilmiyom cnm .

AMİN..................................
ayy meleklerin dedin ayy ikiz olsa deli olurum ben onlara cansın can rabbim hepimizin kollarını doldursun tek embriyo transver edildi bana allah ol desin neler olmuyorki umudumuz hiç kesmiycez canım bnm inş hepimizin kucakları dolacak ................ben ailemle bile paylaşmadım zaten onlar çok uzaktalar sıkıntı yok bol bol yatıyorum diyemem çok hareketli bir yapım var kendimi hep frenliyorum.....

Son düzenleme:
aranıza yeni katıldım bu gün tüp bebek tedavisine başladım ilk iğnemi oldum kimselere bişey diyemedim çok heyacanlıyım sizinle paylaşmak istedim rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin......................

ah be kuzumk, şu sigarnayı niye içiyorsun, bak ne güzel tedavin yapılıyor , yapma bunu bebeğine n'olur
yarın birgün ahirette hesap sorar sna meleğin, annem beni zehirledi diye
elimde değil içmesem kuduruyorum bunca yıl benn kimseye derdimi anlatmadım kimse bilmedi acımı herkez gülen yüzümü gördü ben bu yıllar boyunca sigarayla kurtuldum ona sıgındım belki nsaçma ama yetti bana onun dostlugu bagımlıyım ben bırakamıyorum çok istiyorum bebegim için sonra ama oda yokkki gelmediki hiç kime sıgınsaydım ben sigarayı terciih ettim bu yüzden olmazsada bilmiyorum ama bırakamıyorum bırakmakta tam olarak istemiyorum

kız güldürdün beni...allahda seni güldürsün....

bende duydum canım hayıt suyunu ama almadım daha....

masaAllah cnm 15 taneden 10 tanesi tutmus..
bizim zamanımızda zaten olanlar azdı, dondurulcak bile embiriyomuz yokdu
karsı masada birileri tartısıyolardı, telefonad anlatıyo iste,
- yaa diyo su kadar para istiyolar dondurmak için, nasıl bulucaz, zaten bunu zor yaptırdık fln ...

-- ahh dedik esimlen.. biz kaliteliyi bulmak için canımız çıkıyor, kimisi de böyle dondurulcak embiriyonun telasına düsmüsler

offff olan anılarım yine canlandı..

hoşgeldin hayırlı olsunnn bize anlat biz herkezden daha iyi anlarız seni canım:)

listeyede eklenmesi gerekenler yaburdan yada özelden bana listeye ekle yazsın lütfen gelenleri ben yazıyorum sonra ugramıyorlar olmuyor:)

kızlar kayınvaldeler geldi benim çıkmam lazım sonra görüsürüz, memnun oldum tanıstığma, iyi aksamlar

kıııııııııızlaaaaaaaaaar kociş duymasın sakın dedimki kocişe hastayım halim yok karnım acıktı o şimdi mutfakta sofra hazırlıyo.....
ama gerçekten grip başlıyo bende......

Son düzenleme:
bekliyorum ben heyecandan yapmıyorum ya negatif çıkarsa eşimde yok zaten iş nedeniyle şehir dışında onsuzda yapmak istemiyorum.
parlement one var acayip hafif digerinde bir tane içecegine ondan bir paket iç ama dumanı bile çıkmıyor:)maksat alışkanlık içtinmi içtim:)ahahahhahah transferden sonra dahamı tehlikeli

canım hoşgeldin aramıza Raabim yüzünü güldürsün inşallah hiççç ummadığında anda bebeğin kapını çalacak yeterki sen Rabbime tevekkülü bırakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…