• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şubat ta tüp bebek:)

yaaa transferden önceki iğnelerde ne varki subkutan onlar kendinde yaparsın acısıda yokk. offf offff transferden sonrakiler fena eşim diyorki bunlar penesilindende ağır diyor

bnde opudan fln korkmuyorum ama şu göbekten yapılanlardan çok korkuyorum Rabbim yardımcımz olsun zor gerçektennn.. pıhtılaşmamı var sende

hoşgeldin ....:37:
:37::37:
inş canım ya inş dua et ne olur....

fatoşşş hanım sigaraya son ver artık ama.......
:ssz:
:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:
canım bitki çayı düşük sebebi adaçayı maydonozda dahil....içme fazla hepsi değilde bi kısmı

tabi vuruyolar ben negatif sonucunu aldımds 2 ayda anca geçti çürükler....elde bişeyde olsa bari.....:14::14:

canım benim içtiğim diyet çayı ondanda bişey olmaz heralde :44::44::44:

korkutmak için söylğyon demi zilliiiiiiiii:36::36::36::36::36:

offff varya dr bana transferden sonra 2 tane iğne verdi biri progestanın iğnesi biride kan sulandırıcıymış offf olmaz olsun ikiside birbirinden berbat biri koluma vuruluyo vurunca bir ssaaat abartısız kolumu kaldıramıyom diğeride kalçadan afedersiniz üstüne oturamaz oldum yaa. ne bu bizim çektiğimiz

ah canım bnm bende yedim bana bir tane verdi prolutondepot evt biraz acı verici ama ne yapalım idare edicez progestana vajinal devam ediyorum yasen

hele o ğün gelsinde görürsün penesilinin kötüsünü. neyse seni korkutmayalım şimdiden canım takılma sen bunlara

valla bana söylemeyin böyle şeyler
gonalf i ilk vurduğumda ağlaya zırlaya doktora küfürler yağdırarak yaptıydım kızzzzzz bunda naparım bilmem :18::18::18::18:

eşim geç kalacak şimdi iğnemi kendim yapmam gerekiyor 12 dakikam kaldı

dışarda hafiften yağmurun sesi:24::24:.........
offffffffff kızlar:37: efkar bastı valla beni:52::52::52:
:43::43::43::43::43::43::43:

Back