• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şubat ta tüp bebek:)

güzelim sen tüp bebek merkezini arasana okadar emek para veriyosun sen bu ilaç işini karışık yapıyosun ben ikisini aynı anda vuruldugunu duymadım baskılayıcı iğne yarım saat önce vurulur biri sag göbekten biri sol göbekten sırayla sen karmakarışık vuruyosun bence merkezi ara yanlış uygulamadandır belki agrın bende hiç agrı yok

kız senin yumoşlar:emir_bebek::emir_bebek: ne durumda......

selamlar .. nasılsınız ..
bizde subat ayında yaptırmayı düsünüoyruz, acaba kimler nerelerde baslıyolar tedaviye ..?
bir de, fiyatlar konusunda nerede kaça yapılıyor acaba ?

bizde subat ayında yaptırmayı düsünüoyruz, acaba kimler nerelerde baslıyolar tedaviye ..?

hoşgeldin canım... allah sabır versin sanada hepimizede çok zor bu yollardan geçmek galiba 15 yıl olmuş evleneli biz 7 yıla zor sabrederken senin acın bizden 2 kat fazladır sanırım...sorun neydi canım ilk denemen mi...
ben ist acıbademde yaptırıcam....sen nereyi düşünüyon....ben acıbadem yolcusuyum :10::10::10:anlıcan:9::9:

alla alallaaaa bende hiç agrı yok ne sızı ne şişme hiç bişe hissetmiyorum herşeyim yerinde aynı duruyor ama galiba benimki 150 cc vuruyorumya en düşük doz benimki aşılamada bile daha yüksek doz kullanıyorlar...ay çok sevinsim spprem sonucuna anlamıyorum ama çokmu iyi şimdi neden dondurdular

buarada bizde seni özledik bidaha y6anlıs ilaç vurma döverim valla:)

dogrudur özellerde öyle üstüne bide milletin param var kaprisi çok haklısın bende yıllık izine çıktım hastalar kendini taşıtmaya çok meraklı şimdi okadar emek veriyorum işte canımı sıkıp boşa gitmesin dedim yıllık izine çıktım bu sene çok atama olucak diyorlar inşallah kısa zamanda atanırsın bebeginle bu haberi alırsınız inşallahhhhhhhhhhhh inşallahhhhhhhh

canım benim hormonlara adetin 2ci günü bakıldı dahada bakılmadı iğnelere başladım 4 cü iğnede gel dedi gittim normalde pkoydum ben ama normale dönmüş bayagı çok iyi dedi durumun sonra salıydı işte cuma gel dedi yarın işte kontrolüm bende pek sorun görmüyor kilom var sadece sorun olan şimdilik ama kilo vererek hastalıgı silmişsin resmen dedi çok seviyorum feza beyi şuan inofolic içiyorum bide glifor başka ilaç içme dedi ama çok zorlandı canımdoktorum karnıma çöktüre çöktüre zor buldu yumuşları 7 taneymiş bende baktım ama anlamadım yarın kaçtane olurr bilmiyorum haber veririm sana senin tedavin ne durumda

ahh canım benim ağzından bal damlıyor hazirana alım olucak bakalım nasipse özel hastaneler biraz öyle ama ne yapcan iş için katlanıyosun

hoşgeldin canım... allah sabır versin sanada hepimizede çok zor bu yollardan geçmek galiba 15 yıl olmuş evleneli biz 7 yıla zor sabrederken senin acın bizden 2 kat fazladır sanırım...sorun neydi canım ilk denemen mi...
ben ist acıbademde yaptırıcam....sen nereyi düşünüyon....ben acıbadem yolcusuyum :10::10::10:anlıcan:9::9:

hsb saolasın ..amin hepimize insaAllah..yaşamayan bilmez. gerçekden çok zor. hele kadın olmak bunları yaşayıpta, sabır etmek daha zor ..
evt 15 buçuk yılım oldu .. bazen ben bile inanamıyorum, saka gibi geliyor ..ama gerçekle yüzyüze gelince insan alışmak zorunda kalıyor bi yerde..
yapılan tahlillerde bnde önemil birsey bulunmadığından esimde sperm sorunları dolayısıyla tüp yaptırdık ..
ilk zamanlarda 1 yıl üzerine, normal tedavi..
sonrasında 2/-3kez asılama, negatif hepsi..
ve sonrasında 3 kez tüp bebek..
ilk ikisi Anatolya Tüp bebek merkezinde idi..
3. cüsü Maya tüp bebek mekrezinde..
maalesef bunlarda olusmuz..
ilk ikisinde dktorum bekliyordu ama maalesef Rabbim nasip etmeyince olmuyor..
bunların sonraların da ise, hem maddi açıdan, verilen onca paraya için borç gibi, zamanla ödenip durdu..
ayın zamanda ben ben olmaktan çıkdım.. benim toparlanmam çok zor oluyo..
hani bütün bunlarda bayana hormon ilaçları kullanıdğımız için, bütün ruh haliyetim fena ..
smdi tekrar yapalım edelim dedim esime, cünkü 4-5aydır bu forumdayım. .
ve daldık kürlerin içine, kimi zaman iyi gelir mi, kimi zaman iyi gelmez miki deyip, tereddütte kaldıkk..velhasıl..
Rabbim nasip etmeyince hiçbirsey fayda vermiyor..
simdi iste düsüncelelerdeyiz.. yaşımızda ilerliyo, 33 bitti bu ay, ve bizdeki + larda - ye dönüsüyo..
ilk ikisi 2005 te yapılmıstı..
3. cüsü 2010 da yapıldı.. o zamandan bu zamana tam olarark dktara gidilmedi..
smdi iste tekrarında dktara gidildiğinde, tekrar yapılınca testler fln.. bakalım sonuçlar ne olur..
ve en önemliis insanın güvenipte , içinin ısınıdğı bir yer olması çok önemli..
Ankara olaraktan bikaç alternatifimiz var suan için..
Fatih Üniversitesi tüp bebek bölümü... Gazi Hastanesi tüp bebek bölümü .... Zekai Tarık Buğra tüp bebek bölümü..
smdilik bu üçünü gözden geçirdik.. ve arastırmalarımızda, gazi de Prof.Dr. Ahmet Erdem 'i çok methediyolar..
artık haftaya Ankara'da olunca belil olucak neresi olduğu..

sizler ilk mi ? sizler de sorun ne ? nerede tedavi düsünüyonuz ?

Son düzenleme:
hoşgeldin canım benim ben adanada 5 bin liraya herşey dahil yaptıraacam inşallah
ahh canım benim ağzından bal damlıyor hazirana alım olucak bakalım nasipse özel hastaneler biraz öyle ama ne yapcan iş için katlanıyosun

canım benim nasıl gidiyor belirti varmı kaç tane koymuşlardı sana idrarda deneseydin bir yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

hoşgeldin canım benim ben adanada 5 bin liraya herşey dahil yaptıraacam inşallah

canım benim nasıl gidiyor belirti varmı kaç tane koymuşlardı sana idrarda deneseydin bir yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

hsb saolasın fdmaydn...
ya birde fiyatlar her yerde niye farkediyor bu kadar..
zaten bizim gibi durumda olanlar için, psikolojik olarak zaten yıpranıyoruz, niye bu kadar para ???
ben çok kızıyorum ... doğruya doğru simdi ..
şu ruh halimizi kimse hesaba katmıyor..
Rabbim kendiliğinden verdimi parasız..
ama bizim gibi durumda olanlar için, tüp beebğe adım atsan hersey para..
hele 3. cüsünde bize..
yok gebeliği % 30 artırıcı şuvar yapalım mı, hadi yapalım, 1500 tl .. hadi verdik..
şu var yapalım mı, ne kadar şu kadar .. hadi yapalım..
hani nerde bu % 30 lar ????
onlar sadece alacakları parayı biliyorlar..
valla suan imkanım olsa gidip bunları onların yüzüne haykırmak isterdim..yani o kadar geldiler bana anlıyacağınız ..
yaa kusuruma bakmayın ne olur, böyle konusuyorum, iyice doldum artık .. :14:

hsb saolasın ..amin hepimize insaAllah..yaşamayan bilmez. gerçekden çok zor. hele kadın olmak bunları yaşayıpta, sabır etmek daha zor ..
evt 15 buçuk yılım oldu .. bazen ben bile inanamıyorum, saka gibi geliyor ..ama gerçekle yüzyüze gelince insan alışmak zorunda kalıyor bi yerde..
yapılan tahlillerde bnde önemil birsey bulunmadığından esimde sperm sorunları dolayısıyla tüp yaptırdık ..
bunların sonraların da ise, hem maddi açıdan, verilen onca paraya için borç gibi, zamanla ödenip durdu..
hani bütün bunlarda bayana hormon ilaçları kullanıdğımız için, bütün ruh haliyetim fena ..
ve daldık kürlerin içine, kimi zaman iyi gelir mi, kimi zaman iyi gelmez miki deyip, tereddütte kaldıkk..velhasıl..
simdi iste düsüncelelerdeyiz.. yaşımızda ilerliyo, 33 bitti bu ay, ve bizdeki + larda - ye dönüsüyo..
smdi iste tekrarında dktara gidildiğinde, tekrar yapılınca testler fln.. bakalım sonuçlar ne olur..
Fatih Üniversitesi tüp bebek bölümü... Gazi Hastanesi tüp bebek bölümü .... Zekai Tarık Buğra tüp bebek bölümü..
smdilik bu üçünü gözden geçirdik.. ve arastırmalarımızda, gazi de Prof.Dr. Ahmet Erdem 'i çok methediyolar..

ahh canım ya kıyamam gerçekten kadınlık çok zor benim ilk tüp bebek denemem eşim azospermi olduğu için direkt tüp bebeğe yönlendirdiler tüm işlemlerim oldu sonuç bekliyorum 5 şubat belli olucak inş bebişim bana tutunur. ben bursada tedavimi yaptırıyorum hayırlısı olsun allahım hepimizin kucaklarını doldursun........evimizi şenlendirsin umarım bu seferki denemende herşey yolunda giderde bebişlerin sana sımsıkı tutunurda ikizlerini kucağına alıverirsin inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

canım yaşadıklarının aynısını yaşıyorum....belki senin kadar uzun değil evliliğim ama inan bana bende çok yıprandım bugün hastanenin doğumservisinden geçtim mecburen...yenidoğanların ekrana fotosunu koymuşlar oracıkta ağlamamak için zor tuttum kendimi....ilk yıl tedaviyle geçti bizimde sonra ardından 4 kez başarısız tüp denemesi ve önce umutla çıkılan tüp bebek yolculuğu sonra negatifle gelen hüsran dolu gözyaşı dolu günler.....inan öyle çok yıkıldımki her deneme sonunda ve 2 yıl oldu aravereli bir negatif daha kaldıramzdım çünkü ve yapılan masrafları hiç sayma zaten.....psikolojimi anca toparladım sayılır yaşamayan bilmez bunları bide bildikleri halde sormuyolarmı çocuğun yokmu diye.....
varya kendi şehrimizde tüp bebek merkezi olmadığı için kaç yıldır ne kilometreler katettik bebeğimize kavuşabilmek için ama sonuç hep negatif.....
karda kışda yola çıktığımız oldu....kalacak yer bulamadık 5 saatlik yolu hergün gittik geldik nerdeyse...............
bizden sonra evlenenler 2. çocuğunu aldı kucağına bizim kucağımız boş hala....
offfffffffffff anlatılacak öyle çok şey var ki .......
canım biz eşime çakşır kökü suyu alıcaz sende bi bak aktarlarda varmış faydalımış erkeklere.....

Son düzenleme:
ahh canım ya kıyamam gerçekten kadınlık çok zor benim ilk tüp bebek denemem eşim azospermi olduğu için direkt tüp bebeğe yönlendirdiler tüm işlemlerim oldu sonuç bekliyorum 5 şubat belli olucak inş bebişim bana tutunur. ben bursada tedavimi yaptırıyorum hayırlısı olsun allahım hepimizin kucaklarını doldursun........evimizi şenlendirsin umarım bu seferki denemende herşey yolunda giderde bebişlerin sana sımsıkı tutunurda ikizlerini kucağına alıverirsin inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

ayy balım saolasınn.. insaAllah Rabbim nasip etsin .. artık dayancak güç kalmadı ..
hadi insaAllah bitanem, meleklerin tutunur da insaAllah bu sıkıntılarını atlatırsın güzelce..
ama iyice dinlen, istirahat çok önemli.. stres de yapmıcan, etrafındakilere söyle, olur olmaz konusanlar gelmesin yanına.. :)
evt balım.. evlerimiz çok bos.. kollarımız çok boss.. bazen tad-tuz kalmıyor evde..herseye tartıs, herseyden birsey çıkar..
hep bunlardan aldığımız yaralanmalardan oluyor bunlar ..
Rabbim insaAllah bu kez son verirde bu sıkıntılarımıza, sağ-salim doğacak yavrularımızla, yüzümüz güler :nazar:amiinn..

belirti diyorum idrar yapsana meraktan ölcemmmmmmmmmmmmm:)

kizlarr bugun bi islemi daha atlattim,yumurtalarim toplandi sanirim 12 taneymis..doktor benimle konusmus ama ben hıc bısey hatırlamıyorum anestezının etkısınden :) yarin durumlarıyle ilgili haber gelir..agrılarım var ama sonu güzel olucak insallahh:emir_bebek:

bu arada bende Ankara HRS de yaptiriyorum cok iyi doktorum ilgili gerisi nasip:nazar:

ayy balım saolasınn.. insaAllah Rabbim nasip etsin .. artık dayancak güç kalmadı ..
hadi insaAllah bitanem, meleklerin tutunur da insaAllah bu sıkıntılarını atlatırsın güzelce..
ama iyice dinlen, istirahat çok önemli.. stres de yapmıcan, etrafındakilere söyle, olur olmaz konusanlar gelmesin yanına.. :)
evt balım.. evlerimiz çok bos.. kollarımız çok boss.. bazen tad-tuz kalmıyor evde..herseye tartıs, herseyden birsey çıkar..
hep bunlardan aldığımız yaralanmalardan oluyor bunlar ..
Rabbim insaAllah bu kez son verirde bu sıkıntılarımıza, sağ-salim doğacak yavrularımızla, yüzümüz güler :nazar:amiinn..
ne diyecegimi bilemiyorum allah sabır versin hepimize teknoloji çok gelişti inşallah bu kez tutunur bebeklerin ne sorun diyorlar tam olarak

kizlarr bugun bi islemi daha atlattim,yumurtalarim toplandi sanirim 12 taneymis..doktor benimle konusmus ama ben hıc bısey hatırlamıyorum anestezının etkısınden :) yarin durumlarıyle ilgili haber gelir..agrılarım var ama sonu güzel olucak insallahh:emir_bebek:

bu arada bende Ankara HRS de yaptiriyorum cok iyi doktorum ilgili gerisi nasip:nazar:
hayırlı olsun canım benim 12 tane normal diye biliyorum ama inşallah yumurta kalitelerin iyidir bende çok korkuyorum ilk kontrolde 7 tane görüldü yarın tekrar kontrolüm vrar sigara içtiğim için hep korku var az çıkacak kalitesiz çıkacak diye:(

canım bende bursa üreme merkezinde herşey dahil 5binlira yaptırdım.

test yapmadım ya sonuç istediğim gibi çıkmazsa bu gün 7. günüm tek blastembriyo transver edildi bişey hissetmiyorum sadece çok tatlı yemek istedim bu gün gerçi ben tatlıyı çok severim ama bilmem öyle azıcık belim ağrıyor artı progestan alttan kullanmak çok zor 2 kutuya geçtim inşş bebişim tutunur bana .

canım yaşadıklarının aynısını yaşıyorum....belki senin kadar uzun depğil evliliğim ama inan bana bende çok yıprandım bugün hastanenin doğumservisinden geçtim mecburen...yenidoğanların ekrana fotosunu koymuşlar oracıkta ağlamamak için zor tuttum kendimi....ilk yıl tedaviyle geçti bizimde sonra ardından 4 kez başarısız tüp denemesi ve önce umutla çıkılan tüp bebek yolculuğu sonra negatifle gelen hüzran dolu gözyaşı dolu günler.....inan öyle çok yıkıldımki her deneme sonunda ve 2 yıl oldu aravereli bir negatif daha kaldıramzdım çünkü ve yapılan masrafları hiç sayma zaten.....psikolojimi anca toparladım sayılır yaşamayan bilmez bunları bide bildikleri halde sormuyolarmı çocuğun yokmu diye.....
varya kendi şehrimizde tüp bebek merkezi olmadığı için kaç yıldır ne kilometreler katettik bebeğimize kavuşabilmek için ama sonuç hep negatif.....
karda kışda yola çıktığımız oldu....kalacak yer bulamadık 5 saatlik yolu hergün gittik geldik nerdeyse...............
bizden sonra evlenenler 2. çocuğunu aldı kucağına bizim kucağımız boş hala....
offfffffffffff anlatılacak öyle çok şey var ki .......
canım biz eşime çakşır kökü suyu alıcaz sende bi bak aktarlarda varmış faydalımış erkeklere.....

ahh kuzum benim.. okurken ağlammak için tuttum kendimi biliyo musun.. Rabbim güç versin, dayanma gücü versin insaAllah.. zorun ötesinde zor ...
aynı kuzum .. bizde ne yollar katettik..milletin ağzının durmaması cabası zaten .. kimse de cesaret edip erkeğe soramıyolar, hep bayana..
ne kadar gereksiz kisiler varsa hepis bana sordular.. bense geçistirmek için, neler demedim ki..bazen diyorum, böyle konusacak olanların Rabbim sen ağızları dahi açmalarına izin verme..kimi söylenilenlerden esimin haberi bile yok..
biraz da kader mi deseekk.. şans mı deseekk.. bilemedim valla..

cnm, geçenlered bnde çok daldım bu suların, kürlerin içine de, çaksırı geçen ay bnde aldım esime..ama hiç ummadığımız bi sorun çıkdı..ve ben çok üzüldüm..
hiç üzülmüyomuşum gibi.. smdi burada demiyeyim..belki de bska birseyle denk geldi de öyle oldu, onu bilemiyorum.. dedim içme şunu..
yinede siz deneyin, ama bska birsey içmesin onu içerken..

birde nohut kürü var, saraçoğlu destekli.. bunu yapıyor simdik esim..
keçiboynuzu zaten biliniyor, onu kaynatıp içiyosun da..
ahh kurban olduğum Allahım, ne halimiz var sen görüyorsun, gönder şu meleklerimizi sağlıklan, bi kendimize gelelim yüzümüz gülsün yarabbimmm.. :5:

canım bende bursa üreme merkezinde herşey dahil 5binlira yaptırdım.

test yapmadım ya sonuç istediğim gibi çıkmazsa bu gün 7. günüm tek blastembriyo transver edildi bişey hissetmiyorum sadece çok tatlı yemek istedim bu gün gerçi ben tatlıyı çok severim ama bilmem öyle azıcık belim ağrıyor artı progestan alttan kullanmak çok zor 2 kutuya geçtim inşş bebişim tutunur bana .
çatladım meraktan yaaaaaaaaaaaaa ilk bana haber verrr ölürüm meraktan:)ben hepinizden daha bi meraklı sabırsızım söylemesi ayıp 7 aylığımda bak ben bukadar merak ediyorum ilk benim ögrenmem lazım :)ahahahhahah

ahh kuzum benim.. okurken ağlammak için tuttum kendimi biliyo musun.. Rabbim güç versin, dayanma gücü versin insaAllah.. zorun ötesinde zor ...
aynı kuzum .. bizde ne yollar katettik..milletin ağzının durmaması cabası zaten .. kimse de cesaret edip erkeğe soramıyolar, hep bayana..
ne kadar gereksiz kisiler varsa hepis bana sordular.. bense geçistirmek için, neler demedim ki..bazen diyorum, böyle konusacak olanların Rabbim sen ağızları dahi açmalarına izin verme..kimi söylenilenlerden esimin haberi bile yok..
biraz da kader mi deseekk.. şans mı deseekk.. bilemedim valla..

cnm, geçenlered bnde çok daldım bu suların, kürlerin içine de, çaksırı geçen ay bnde aldım esime..ama hiç ummadığımız bi sorun çıkdı..ve ben çok üzüldüm..
hiç üzülmüyomuşum gibi.. smdi burada demiyeyim..belki de bska birseyle denk geldi de öyle oldu, onu bilemiyorum.. dedim içme şunu..
yinede siz deneyin, ama bska birsey içmesin onu içerken..

birde nohut kürü var, saraçoğlu destekli.. bunu yapıyor simdik esim..
keçiboynuzu zaten biliniyor, onu kaynatıp içiyosun da..
ahh kurban olduğum Allahım, ne halimiz var sen görüyorsun, gönder şu meleklerimizi sağlıklan, bi kendimize gelelim yüzümüz gülsün yarabbimmm.. :5:

amin canım inş bigün güler yüzümüz canım neyle içilmeyecekmiş çakşır benimki sigara içiyo daha ters etki yaparmı ki.....

Back