hsb saolasın ..amin hepimize insaAllah..yaşamayan bilmez. gerçekden çok zor. hele kadın olmak bunları yaşayıpta, sabır etmek daha zor ..
evt 15 buçuk yılım oldu .. bazen ben bile inanamıyorum, saka gibi geliyor ..ama gerçekle yüzyüze gelince insan alışmak zorunda kalıyor bi yerde..
yapılan tahlillerde bnde önemil birsey bulunmadığından esimde sperm sorunları dolayısıyla tüp yaptırdık ..
ilk zamanlarda 1 yıl üzerine, normal tedavi..
sonrasında 2/-3kez asılama, negatif hepsi..
ve sonrasında 3 kez tüp bebek..
ilk ikisi Anatolya Tüp bebek merkezinde idi..
3. cüsü Maya tüp bebek mekrezinde..
maalesef bunlarda olusmuz..
ilk ikisinde dktorum bekliyordu ama maalesef Rabbim nasip etmeyince olmuyor..
bunların sonraların da ise, hem maddi açıdan, verilen onca paraya için borç gibi, zamanla ödenip durdu..
ayın zamanda ben ben olmaktan çıkdım.. benim toparlanmam çok zor oluyo..
hani bütün bunlarda bayana hormon ilaçları kullanıdğımız için, bütün ruh haliyetim fena ..
smdi tekrar yapalım edelim dedim esime, cünkü 4-5aydır bu forumdayım. .
ve daldık kürlerin içine, kimi zaman iyi gelir mi, kimi zaman iyi gelmez miki deyip, tereddütte kaldıkk..velhasıl..
Rabbim nasip etmeyince hiçbirsey fayda vermiyor..
simdi iste düsüncelelerdeyiz.. yaşımızda ilerliyo, 33 bitti bu ay, ve bizdeki + larda - ye dönüsüyo..
ilk ikisi 2005 te yapılmıstı..
3. cüsü 2010 da yapıldı.. o zamandan bu zamana tam olarark dktara gidilmedi..
smdi iste tekrarında dktara gidildiğinde, tekrar yapılınca testler fln.. bakalım sonuçlar ne olur..
ve en önemliis insanın güvenipte , içinin ısınıdğı bir yer olması çok önemli..
Ankara olaraktan bikaç alternatifimiz var suan için..
Fatih Üniversitesi tüp bebek bölümü... Gazi Hastanesi tüp bebek bölümü .... Zekai Tarık Buğra tüp bebek bölümü..
smdilik bu üçünü gözden geçirdik.. ve arastırmalarımızda, gazi de Prof.Dr. Ahmet Erdem 'i çok methediyolar..
artık haftaya Ankara'da olunca belil olucak neresi olduğu..
sizler ilk mi ? sizler de sorun ne ? nerede tedavi düsünüyonuz ?