gayet iyi bence inşallah sonu da iyi olur..ben de başladım tedaviye bi dünya ilaç kullandım ama sadece 1 yumurta gelişti ve ona tutunmak zorundayım çünkü bi daha hiç olmayabilir dedi doktorum sonra çocuğunuzun olmaması hayatın sonu değil dedi kendini her zaman en kötüye hazırla iyi olursa mutlu olursun da dedi..
bazen küçücük şeyler bile batıyo insana etrafımda hamile görmek istemiyorum mesela halbuki milletin ne suçu var..
kızlar bu yola başladık birkere dönüşü yok teknoloji gelişiyor rabbimde layık görürse elbet bir gün bizde o mutlulugu tadacagız evet maddi olarak zorluyor ama napalım bir ayda 5 bin lira az para değil geçen gün eşimle konuşurken bu ay bayagı etkilenecez dedi tüp bebek oldugu için çok kızdım içten içe suratta astım haklı ama ben 6 yıllık evliyim bu ugurda elimden geleni yapmak benim hakkım sonra agladım tabi duygusalız bu ara söledim ben olana kadar yaptırmak istiyorum diye bana dediki aşkım bak biz 28 yaşındayız ve kendi imkanımızla yardımsız ev aldık ödüyoruz çokmu sıkıştık 150 200 binliralık evde oturacagımıza gider 100 milyarlık ev alır onda oturururz dedi işte ozaman içim rahatladı rabbim inşallah bize evlatszlıkla daha fazla sınamaz bu ugurda herşey feda yeterki bebgimiz geldin hayırlı saglıklı evladımız olsun
canlarım ben geldim..
kıvrana kıvrana yazıyorum size... gonal f in dozunu 200 e çıkarmıştı doktorum decapeptyly de vurulunca ıkısı aynı anda mı ağır geldi bilmem çok kötü oldum...
cok afedersiniz ishal de oldum.. bu kadar ağrı normal mi yaabaşka topiklerde baktım yumurtalarn geliştiğine işaretmiş iyidir diyolar ama bu kadarı da fazla mı ne?
ınanın yerimde duramıyorum agrıdan, bisey yiyemiyorum...dua edin yaaaa normal mi ki buuu. . .bunu yaşayan yokmu aranızda?
benimde hiç agrım yok bende yarım saat arayla vuruyorumbiraz ben de de sancı oluyordu, ama 2 iğne arasını ben yarım saat ara tutuodum, doktor aynı anda vur dediysede:)
umut kaybetme zamanı degıl sakın ha..zaten gereklı olan 1 yumurta 1 sperm degıl mı?? bol dua ediyoruz, sonu olumlu oluyor..ayrıca her doktar ayrı konusur?? hengı sehırdesin? ankara civarı ise sana bi doktor onercem..gör bak nası pozitif elektrik alıp, psikolojın duzelio..:)
biraz ben de de sancı oluyordu, ama 2 iğne arasını ben yarım saat ara tutuodum, doktor aynı anda vur dediysede:)
yakın değilim ankaraya doktorum istanbulda transfer için gideceğim oraya da yumurta takibim memleketimde yapılıyor.
ayy öyle mi dersinn. . bende öyle mi yapsam ki yaaa
tıpın her dediğine inanmamak lazım güzelim
ablamada kısır diyolardı 3 tane doğurdu bu işler hiç bellei olmaz rabbim isteyince olmuycak yok........
evet canım hep aynı bakışlar bizdede var bugün biri yine sordu senin yok mu diye...
bidaha dicem benim ki okula gitti.....hahhhaaa
tamma canım, aklında bulunsun bu doktor, insanlar zonguldak vs heryerden gelior..ben herseyden korkarken beni o kadar rahatlatıo ki bebişlerim su anda toplandı ama karnımda gıbı hissettirio:)
sağol bu ay gitcez mecbur istanbula ama sonuç alamazsam söylediğin doktora da gitmek isterim.buradan ulaşırım sana.
napacan kocişi felan anana babana doy:)baba ocağındayımm.. kocişim beni bırakıp işleri için gittizor geldi ayrılmak... ooy oyyy
napacan kocişi felan anana babana doy:)
güzelim sen tüp bebek merkezini arasana okadar emek para veriyosun sen bu ilaç işini karışık yapıyosun ben ikisini aynı anda vuruldugunu duymadım baskılayıcı iğne yarım saat önce vurulur biri sag göbekten biri sol göbekten sırayla sen karmakarışık vuruyosun bence merkezi ara yanlış uygulamadandır belki agrın bende hiç agrı yoköyle yapıom zaten deee... ösledim işte kızımmm :) uff ağrı başladı ben kaçtımm... aeo
canım sen nerde oluyon tedaviyi....korkma sakın 1 yumurtada yeter olacaksa eğer.....sağol bu ay gitcez mecbur istanbula ama sonuç alamazsam söylediğin doktora da gitmek isterim.buradan ulaşırım sana.
evet canım bazen dalga geçiyim diyorum soranlarla...aslında arada dakga iyi gelir:) okula gıttı ikizlerim falan desen..
kız biz bi doğuralımda o zaman görsün onlar bebek nasıl olurmuş bizimkinler uzak yoldan gelecek onların kine 5 basar valla hahhhhaaaaaaaaaaaaaaaynısı banada oluyo küçük çoçuk görmek istemiyorum çok dokunuyo
işte hepsi geçer bizlerde doğururuz inşallahta yapılan söylenenler unutulmuyo
güzelim bunlar yuoşlarının çoğaldığının işareti sabret işte.... kolaymı bebişe kavuşmak.....canlarım ben geldim..
kıvrana kıvrana yazıyorum size... gonal f in dozunu 200 e çıkarmıştı doktorum decapeptyly de vurulunca ıkısı aynı anda mı ağır geldi bilmem çok kötü oldum...
cok afedersiniz ishal de oldum.. bu kadar ağrı normal mi yaabaşka topiklerde baktım yumurtalarn geliştiğine işaretmiş iyidir diyolar ama bu kadarı da fazla mı ne?
ınanın yerimde duramıyorum agrıdan, bisey yiyemiyorum...dua edin yaaaa normal mi ki buuu. . .bunu yaşayan yokmu aranızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?