şubat ta tüp bebek:)

Kızlar bilen varsa acil cvp yaZsın nolur
Çikolata kistimden dolayı 2 aydır doğum kont hapı kullanıyodum adet olmuyodum nerdeyse 2 aydır.şimdi lucrin iğne kullanıyom 3. Gün bugün.ama lekelenme başladı.lucrin kullanırken adet olan varmı??normalmi yani?

bugün doktor kontrolümüz vardı herşey çok güzel gitti melegimi gördüm çok şükür 12+2 günlük olmuşuz doktor herşey yolunda dedi çok mutluyum çokkk rabbim herkese yaşatsın inşallah bu mutluluğu

canim adetin kacinci gunu lucrine basladin bende uzun protokol tedavisi gordum suprefact kullanmistim ve kullanirkende normal adet olmustum doktorun sana belirtmedimi adet olurmusun olmazmisin diye doktorunu ara bence bi sor kusku olmasin kafanda

Masallahhh canim 13. haftanin icindesin rabbim korusun gule gule kucaginizada alirsiniz insallahh ne guzel herseyin yolunda gitmesine cok sevindimm gecen yazmistin bisey olmus gibi hisediyorum diye bende korkdum ama sukurr bakk bebisin kocaman olmuss aminn canim rabbim cumlemize yasatsinn insallahh

canim adetin kacinci gunu lucrine basladin bende uzun protokol tedavisi gordum suprefact kullanmistim ve kullanirkende normal adet olmustum doktorun sana belirtmedimi adet olurmusun olmazmisin diye doktorunu ara bence bi sor kusku olmasin kafanda

canım benim yaklaşık 2 aydır adetim yoktu...kist için doğum kont hapı kullanıyodum adet oldurmuyodu o...pazartesi günü hapı kestik...lucrin iğneye başladık salı günü.doktorumu aradım adetin olur dedi..olsanda iğneye dewam etceksin ama adetin ikinci gün kontrole gel dedi

tamam canim ozaman sorun yapacak bisey yok sen simdi ikinci gunu kontrolune gideceksin evet bende aynen oyle adet zamaninda ve gelistirici igneleri vururkende suprefacti kullanmaya devam etmistim fakat gelistiricilere basladigimda dozu dusurmustu doktorum canini sikma hersey yolunda insallah hayirlisiyla sonuclanirda bebegini kucagina alirsin

İnş canım ya...allahım herkesi muradına kavustursun çikolata kistim şuan çok küçük 1,3 cm. ama korkutuyo beni.kendimi hep olumluya hazırlıyorum.ama olumsuz olursa naparım bilmiyorum.

İnş canım ya...allahım herkesi muradına kavustursun çikolata kistim şuan çok küçük 1,3 cm. ama korkutuyo beni.kendimi hep olumluya hazırlıyorum.ama olumsuz olursa naparım bilmiyorum.

suan olumsuzlugu dusunme ama zaten yapabilcegin bisey olmuyorki icine koskoca bi ates ve sen yerinde kavrulup duruyorsun ama bu ates zaten cocuk icin yola ciktigindan beri icinde olan bi ates sadece azicik harlaniyor zamanla diniyor merak etmee ben bebegimi kaybettigimde bu anlattiklarimi yasamistim ama suan dusunuyorumda cabuk unutmusum bu dunyada en cok istedigim sey duam gerceklesmis ve hamile kalmistim bebegim benimleydi ama rabbimin takdiri aldi benden tekrar cok yanarim diyordum ama oyle olmyor rabbim sabrini veriyorr

kusura bakma canim ya hem olumsuz dusunme diyorum hemde boyle kotu seyler anlatiyorum

Son düzenleme:

Yaşadıklarını tabi anlatcaksın canım bende kendimi her sonuca hazırlayım.

nereledesin sm34 inşallah iyisindir görünmüyorsun ne zamandır. nete girersen cevap yaz merak ediyoruz seni...

maşallah canım darısı başımıza olsun inş allahım kucağına aldığın günüde göstersin

Son düzenleme:
amin canım güzel dileklerin için çok teşekkürler.rabbim isteyen herkese en kısa zamanda tattırsın inşallah bu sevinci.

amin canım inş...
sizin bu kaçıncı denemeniz olmuştu nerde yaptırmıştınız tedaviyi:26:

nereledesin sm34 inşallah iyisindir görünmüyorsun ne zamandır. nete girersen cevap yaz merak ediyoruz seni...

Selam canım Allaha şükür iyim, senin nasıl gidiyor kaç haftalıksın ?
kızkardeşimde kaldığım için nete
Giremiyorum, çok şükür herşey yolunda lekenenmelerim vardı dr. İğne verdi gecti
Bebeğimin kalp arışları için bir kac gün sonra dr. Gidicem
Şuan 6+3 günlük hamileyim ve sabırsızım )))))) inş. Herşey
Çok güzel devam eder.
Tedavi gören tüm arkadaşlarımada Rabbım nasıp etsin dualarımdasınız

amin canım inş...
sizin bu kaçıncı denemeniz olmuştu nerde yaptırmıştınız tedaviyi:26:

canım 2. denememiz bahçelievler medicalpark latif küpelioğlunda yaptırdık .iki denememde orda oldu ve çookkkk memmnun kaldım hem hastaneden hem doktorumdan bilgin olsun:)

maşallah subhanallah. çok iyi çok iyi. afferin iyi bakıyorsun bebişe :) o dediğin test hemen belli oluyormuymuş canım? biliyorsun sen benim üstadımsın çoğu şeyi senden öğrendim :)

maşşallahh sana şekerim. merak etmiştim uzun zamandır görünmeyince. ben 8 haftanın içindeyim canım hayırlısıyla. inşallah hep böyle güzel devam eder....

maşallah subhanallah. çok iyi çok iyi. afferin iyi bakıyorsun bebişe :) o dediğin test hemen belli oluyormuymuş canım? biliyorsun sen benim üstadımsın çoğu şeyi senden öğrendim :)

yok canım 1 hafta sonra belli olacakmış doktordan haber bekliyorum anlıyacagın:))

Kızlar yumurta iğnelerine adetin kaçıncı günü başlanıyo?benim bugün 4. Günü ama sadece lucrin kullanıyom.bugün kan tahlilim vardı yine.doktorum sonucumu aldı ama şimdi ulaşamıyorum 7 den sona arıycam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…