şubat ta tüp bebek:)

canım çok şaşırdım. yumurta geliştirici iğnelerden bahsediyorsun sanırım hani yumurta toplamadan önceki. eğer öyleyse 2. ya da 3. günü başlanıyor. sen mutlaka ara doktoru adetini hatırlat, lucrin neydi onu da bilmiyorum geliştirici mi yoksa? ben progestan kullanmıştım. çok merak ettim haberdar et bizi...

canım çikolata kistim vardı benim...lucrin iğne hem kisti baskılıyo hemde yumurtanın erken çatlamasını önlüyomuş...dün aradı doktorum adetimden haberdar...kan tahlilim vardı onun sonucunu almış gayet gzl sonuçlar dedi kistte küçücükk kalmış dedi..yarın adetimin 6.günü doktora gitcem iğnelere başlıcak...ama korktum şimdi:18:geç başladığımız için tedavi olumsuz olurmuki

fatoşum kuzum nasılsın iyiymisin hastaneden çıktınmı bebşimiz nasıl kuzum ya

iyiyim kuzucum saol hastane araştırıyom artık başlıycaz inşallah benim iş iyice yılan hikayesine döndü hayırlısı

sen nasılsın canım

iyiyimmm canım benim....bebişimi kaybettim...iyiyimm çok şükür şimdi....yavaş yavaş fiziksel ve psikolojik olarak toparlanıyorum iş de....HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN CANIM...ÖNCELİKLE BUNU İSTE RABBİMDEN....HAYIRLI ZAMANDA HAYIRLISINI NASİP ETSİN RABBİM....EMEKLERİNN MUTLU SONLA BİTSİN RABBİMİN İZNİYLE...

canım benim çok üzüldüm nasıl oldu ya sevinmiştik hamilesin die ne zaman oldu kuzum yaa :26::26::26:

Rabbim tez zamanda göndersin bebişini inşallah kuzum benim
allahım güzel gönlüne göre versin

canım benim çok üzüldüm nasıl oldu ya sevinmiştik hamilesin die ne zaman oldu kuzum yaa :26::26::26:

Rabbim tez zamanda göndersin bebişini inşallah kuzum benim
allahım güzel gönlüne göre versin

nasip böyleymişş canım benim....cmts kanamam başladı pazar günü de kendiliğinden düştü iş de...zaten sağlıklı ilerlemeyen br hamilelikti...hazırdım bu sona...RABBİMİN TAKDİRİ...CANIM BENİM....SEN GÜZEL HABERLER VER BİZE İNŞ....SENİN İÇİN DUA EDİCEMMM...

canım yaaa cok uzuldumm.. Rabbim sabır versin...

canım merhaba..Tedavi hayırlı olsun..bende de çikolata kisti varmış...nasıl küçülmüş..ayrıca bitkisel kullanıyor musunuz..
hangi doktora gidiyorsunu...

selam kızlar nasılsınız ..

ne zamandır giremedim buraya, herkes iyidir umarım..

melek_1984.. cnm çok geçmis olsun.. Rabbim sabır ve bir sonra ki hamilelik haberini aldığında sağlıklı ilerleyen günler nasip eylesin ins.

sedef.. hadi hayırlısıyla ins devam eder hersey de, bizlere de güzel haberler verebilirsin cnm

destinam.. nasılsın kuzumm ..Rabbim sana iyi gelicek hastaneye yönlendirsin seni ins ..

mehlikaerva.. masaAllah ..epey olmuşsunuz... :)

naturell.. nasıl gidiyor.. seninle aynı tedavi zamanımız vardı.. ama ben maalesef olumsuz oldu hersey
Rabbim sana o güzelliği yaşatsın ins

-------
yaa kızlar bisey sorcam..
uzun protokol tüp uygulamasında, ilk ay hani yasmin le başlanıyor ya..
benimde öyle olmusdu..
geçen ay zaten yumurtalarım yokken nasıl adet gördüm bilmiyorum .. yani transfer islemim iptal olduktan hemen hemen bi hafta, 10gün üstüne adet gördüm..nisanın 7sinin aksamı kahverengi lekelenme ve 8i olan pzrtesi tam geldi kanamam.. ve o hafta boyunca sürdü..ve bitti derken yine 2gün khverngi leke az az bitti yani ayın 16 sında..
17 den itibaren sayıyorum, bugün 23. günüm halen adetim gelmedi..
normalde 20 gün üstüne olurdum..
sizlerde de böyle olan var mı diye sormak istiyorum ..:44::44:
yani yasmin gecektirir diye okumustum kk da..
ama geçen ay oldum..bu ay halen daha niye olamadım ben simdi.. yada ne zaman olucam :26::26::26:

Kızlar ben doktordan çıktım pazar günü iğnelerime başlıyoz yumurta geliştirici.iğnelerimi aldım gününü bekliycem:)bi an önce olsun bitsin hamile olayım:))pazar günü adetin 10.günü oluyo niye o zamana bekletiyo doktor sormayı unuttumdoktorum yanına girince aklımda ne varsa ucuyo gidiyo

geçmiş olsun melekcimm hayırlısı olsun canım vardır rabbimin bildiği benim de hamileliğim sağlıksız gidiyodu kalbi atmadı sonra aldılar zor günler geçerdim ama insan alışıyo rabbim daha kötülerini vermesin inşallah bundan sonra çekeceğimiz acı doğum sancısı olsun onu da seve seve çekelim

ah be cancaazım napalımm nasip böyleymiş...üzülmüyorum ben şükrediyorum her şey RABBİMDEN...HAYIRLISI BÖYLEYMİŞ.... DOĞUM SANCISI ÇEKEBİLİR MİYİM BİLMİYORUM...BU AĞRILARA KATLANMAK ÇOK ZOR...ÇOK ACI ÇEKİYORUM...AĞRI KESİCİLER DE İŞE YARAMIYO...İYİYİM AMA ÇOK ŞÜKÜR....

melekcim cok uzuldum gercekten ama rabbim boyle hayirli bulmus demekkii insanin tam kavusupta kaybetmesi cok buyuk bi aci ayni aciyi bende yasadim ama rabbime sukur ediyorum demekki varmis bebegimde bir sorunki brakip gitti beni ve inanki rabbim sabrinida veriyor bize ser gelen herseyin bi hayri vardir insallah bidahaki seferimizde kucaklarimizada aliriz hayirli saglikli bebeklerimizi
Agriya gelince canim benimde sancilarim coktu doktorum 6 saatte bir 4 tane agri kesici almami soyledi ve gercekten yedigimde cok rahattim 4 gun sonra sancilarim gecmisti rabbim yardimcimiz olsun ne guzel sukur dilinden dusmuyorr opuyorum canim

Son düzenleme:

sağolasın canım ben de üçe çıkardım ağrı kesicimi bu gün...bir de sıcak su torbalarıyla idare ediyorum iş de...iyiyim şimdi çok şükür...üzülmeee biz de anne olucazz hem olduk ki...ama bu kez RABBİM koklamayı da nasip edecek inş...

canım bende senin için dua edicem kuzum benim

dediğin gibi allahın takdiri ama sen tekrar hamiş kalcan inanıyorum sizin sorununuz yok canım ama doktor kontrollerini ihmal etme kuzum bu duruma onlar ne diyo neden düşük oluyomuş

ilki kimyasal gebelik olduğu için kese de oluşmadığı için düşük değildir dedi...ama bu son yaşadığım düşüktü tabi ben gördüğüm o görüntüyü unutamam zaten...bu sonuncusu için de olabilir dedi sağlıklı bir döllenme değildir dedi ama bu düşükler takrarlarsa eşler genetik incelemeye tabi tutulur bir kaç testten daha söz etti....ama ben böyle bir düşük daha yapıyım diye beklemiycemm tabi...zaten doktor iki ay korunma önerdi...bu süre içersinde doktor ilaç hastane hiç bir şey düşünmek istemiyorum...birazcık dinlenicemm kafamı dağıtıcam...aşılama tüp bebek zaten düşünmüyoruz...RABBİME EMANETİZZZ....

kuzum benim kıyamam yaaaaaa

tabi kuzum dinlen kafa dağıt iyi olur bi ara saçımı boyatcam diyodun yap değişiklik iyi gelir ne keyif veriyosa yap canım benim şu dönemi bi atlat gerisi kolay sakın moralini bozma sen inançlı bi kızsın bak ne şanslısın hamile kalabiliyosun biz onuda göremedik

inşallah yine habersizce gelicek kuzucun allaha emanet ol kuzum görüşürüz çoooook öptüm

umudum merhaba.nasılsın arkadaşım.bayadır yoktum canım.neler yaptınız bakim bende hala tık yok.ne olucak bızım bu halımız hııııç bilmiyorum valla.hergecen gun daha da kötüye gıdıyorum((43:

arkadaşım çok geçmiş olsun sana.ne dıyeceğimi bilemiyorum.Rabbim en kısa zamanda bizede evlat nasip etsin inşallah.acılarımız son bulsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…