şubat ta tüp bebek:)

sedefekrem evet ilk denemem Rabbim nasip etti ilk denememde tuttu, Rabbim isteyen herkese versin

gece vakti heyecandan uyuyamadın demi:)kalkıyım kadınlar kulübüne bi bakıyım dedinben olsam heralde heyecandan sevinçten gözümü kırpamam allahhım bizede yaşatsın bu duyguları

canım benim inşallah Rabbim sağlıkla mutlu bir şekilde doğurmay da nasip etsin...
canım sen nerde yaptın tedavini...

gece vakti heyecandan uyuyamadın demi:)kalkıyım kadınlar kulübüne bi bakıyım dedinben olsam heralde heyecandan sevinçten gözümü kırpamam allahhım bizede yaşatsın bu duyguları

Rabbim inşallah sana ve tüm isteyen arkadaşlarımada nasip eder gönülden dua ediyorum, gercekten uyuyamadım :))))
bekleme sürecinde beklemekten uyumak zorlaştı şimdi heycandan :)))) sedefekrem inşallah sende yaşarsın bu duyguyu

canım benim inşallah Rabbim sağlıkla mutlu bir şekilde doğurmay da nasip etsin...
canım sen nerde yaptın tedavini...

İnşallah bitanem sende güzel haber verirsin bizlere, ben tedavimi umut tüp bebekte yaptırdım canım sen nerde yaptırdın ??

amin birtanem. su anda bir sey yapmiyorum. spora basladim kilo verecegim insallah ve haziran temmuz gibi baslariz yeniden diye düsünüyoruz. kismet artik :)

canım bende güzel haberler vermek isterim ama benim bugün belirtilerim gitti su gibi akıntı azaldı..göğüs ağrım çok azaldı.bugün umutsuzum ben.sürekli kuran dinliyorum işyerindeyim içimden dua ediyorum..aama olmadı galiba...
ben medicana da selman laçinde yaptım...tek yumurta 5.gün yerleştirdiler.zaten 3 tyaneydi 2sini donduruldu..ama biri biraz geriymiş ama iyiymiş.belirti aramak istemiyorum ama benim önceki hamileliğimde belirtiler çok fazla vardı ama düşük olmuştu...şimdi artık hayırlısı olsun.sabah kötüydüm şimdi biraz daha iyiyim galiba...

amin birtanem. su anda bir sey yapmiyorum. spora basladim kilo verecegim insallah ve haziran temmuz gibi baslariz yeniden diye düsünüyoruz. kismet artik :)

hope seni komsu topiclerede bekliyoruz tatlim unuttun bizi valla oralarda

canımmmmm çook sağol nasipse başlıycaz bakalım allah hakkımızda hayırlısını versin :26::26:

sen napıyon sen güçlü bi insansın ben eminim toparlanacağına kendine iyi bak kuzucum

öbür topiğine uğrarım arada bende öptüm

destinacım.. nereye gidiceksin tedaviye.. insaAllah hakkında hayırlı gelir .. Rabbim bu yolda uğrasan, bu tüp yolunda gidip gelinlerin kolaylığıın versn insaAllah.. ben çok üzüloyorum.. :'(

bu Cuma saatinde çok dua ettim okudum.. hepimize dua ettim.. arkasından sevgili dayıcığım bir cuma msjı yollamıs..
mesjın arasında ki geçen kelilemerin biriyde şuydu.. :

--- elini açıpta yaradanından istedğin tüm duaların kabul olsun...

dedim dayıcım.... nasıl da denk geldii, msjı okurken boğazım düğümlendi..gözüm yaşardı.. iyi ki varsın dayım dedim... (((

ahh balım.. güçlü olmak nerde... yığıldığım yerden kalkmaya çalısıyorum.. ama iste arada bir geliyorlar bana.. acım durdukça tazeleniyor sanki.. diyorum Rabbim güç ver, sabır ver..dayanma gücü ver.. hem yılların yorgunluğu.. hem 4 tüp ün yorgnlğu.. zor gerçekten zor ...

her zaman gel canım.. bekliyorum .. öptümm..

Son düzenleme:

inş bi gün bu yorgunluklarımız yerini bebek peşinde koşturmaya bırakır canım allahım büyüktür nasibimizde vardır inş anne olmak

Canım aklımdasın ara ara girip bakıyorum bekirtilere takılma bol bol dua et inş. güzel haber verirsin bizlere...
eşim il dışına cıktı bende kızkardeşimde kalıyorum önce ki gibi sık sık gıremesemde müsait olduğum ilk fırsatta bakıyorum
tüm tedavi gören arkadaşlarıma Rabbım güzel haber almayı nasip etsin inş.

saol bacım allah razı olsun

doktoru tam belli edemedik yarın acıbadem turgut beye ön görüşmeye gitcez bide kayseride yılmaz şahin die bi prof varmış ona gitcez sonra karar vercez nasip bakalım

valla benimde ne zaman aklıma bebek gelse tüm isteyenlere ver die dua ediyom hakkımızda hayırlısı

gelcem tabi canıncım çook öptüm canım

kızlar biraz önce bi ttopik gördüm sperm ve yumurta donasyonu diye...kimseyi yargılamak değil niyetim kınamak hiç değil ama bunu nasıl yapabiliyolar anlamış değilim...başka bi kadının yumurtasıyla yada başka erkeğin spermiyle bebek sahibi olmak istiyolar...bizim ülkemizde bu yasak zaten yurtdışında yada kıbrısta yaptırıyolarmış...kınamıyorum sadece şaşkınım ben bunun sadece filmlerde olacağını sanırdım

canım benim çok saooll.test günüm bile gelmeden adet oldum.bugün sabah geldi önce kahvemsi sonra kırmızı..neyapacağımı bilmiyorum nerde hata yaptım bilmiyorum.bundan sonra ne yapacağım bilmiyorum.büyük bir boşluktayım.artık neyazacağımı bilmiyorum..çok üzgünümmm

Çok üzüldüm.sana üzülme takma kafana desek boş biliyorum.ağla dök içindekileri ama sona daha dik bi şekilde başka yeni tedavine.umudunu yitirme

canım benim sakın büyük konuşma .ben 10 yıllık evliyim ve bir sürü aşamalardan ameliyatlardan ve 2 tüp denemesinden sonra kavuştum bebeğime.ama bu tedaviye başalrken eşimle kararlaştırmıştık 3 yada 4 kere tüp deneyip olmazsa kıbrısa gidip deneyecektik oda olmazsa bi minik kelebegi evlat edinecektik.bana göre hepsi evlat kan bagına gerek yok .sen şimdi hamileyim diye böyle konuştugumu düşünebilirsin ama inanki rabbim kimseyi darlığa düşürmesin ben 10 yıldır çok gözyaşı döktüm çok yıprandım.ama inanki ben tedavimi bahçelievler medicalparkta oldum bilen bilir orayı yanındada çocuk esirgeme kurumu var her tedaviye gidince ya seni bu binadan alıcam yada yandaki binadan diye bebeğime seslenirdim.yani uzun lafın kısası herkesin yaptıklarına saygılı olalım insanların kendi tercihleri keşke hepimiz onlar kadar cesaretli olabilseymişiz belki bu kadar sıkıntılar çekmezmişiz.inşallah tedavin geçer ve bebeğine biran önce kavuşursun.....

canım rabbim sana bol bol sabır versin inşallah birdaha tedaviye gerek kalmadan gelir bebişin.

canım tabiki büyük konuşmuyorum yaşayan bilir eminim.ama sadece tuhaf geldi allahım kimseyi o aşamalara bırakmasın inş.

canım ya olayın manevi yönü tabiki bilemiyor anlayamıyor olabilirim.ama şunu çok iyi biliyorumki başka bir erkeğin spermiyle hamile kalmak rabbimin katında uygun değil.dinimizce uygun değil ve sebep ne olursa olsun bu gerçeği değiştirmez.rabbim herkese sabır versin dayanma gücü versin.benim ve burdaki bütün arkadaşlarımada bu şekilde çaresizliğe maruz bırakmasın inşallah.kendi eşimizden kendi rahmimizden rabbimin katından hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.evlat edinmeyi örnek vermişsin.evlat edinmekle başka bir erkeğin sperminden çocuk yapmak aynı şey değil.birinde sevap işlerken diğerinde günaha giriliyor.rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…