Çok üzüldüm.sana üzülme takma kafana desek boş biliyorum.ağla dök içindekileri ama sona daha dik bi şekilde başka yeni tedavine.umudunu yitirme
canım rabbim sana bol bol sabır versin inşallah birdaha tedaviye gerek kalmadan gelir bebişin.
canım benim çok saooll.test günüm bile gelmeden adet oldum.bugün sabah geldi önce kahvemsi sonra kırmızı..neyapacağımı bilmiyorum nerde hata yaptım bilmiyorum.bundan sonra ne yapacağım bilmiyorum.büyük bir boşluktayım.artık neyazacağımı bilmiyorum..çok üzgünümmm
canım benim çok saooll.test günüm bile gelmeden adet oldum.bugün sabah geldi önce kahvemsi sonra kırmızı..neyapacağımı bilmiyorum nerde hata yaptım bilmiyorum.bundan sonra ne yapacağım bilmiyorum.büyük bir boşluktayım.artık neyazacağımı bilmiyorum..çok üzgünümmm
canım gerçekten çok ama çok üzüldüm.
keske elimizden gelsede üzüntünü aramızda paylaşabilsek. acını bı nebze hafıfletebilsek.
hayırlısı demekten baska bısey de gelmez elden bılıyorsun. inancını kaybetme Rabbimin vardır bı bıldığı de.
duanı eksik etme.
Allah sabır versin ne olur artık uzulme herşey insanlar için cok sukur hayattayız cok sukur esımız yanımızda
rabbim sana hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin insallah
arkadaşım çook geçmiş olsun allah sabır versin...canım benim çok saooll.test günüm bile gelmeden adet oldum.bugün sabah geldi önce kahvemsi sonra kırmızı..neyapacağımı bilmiyorum nerde hata yaptım bilmiyorum.bundan sonra ne yapacağım bilmiyorum.büyük bir boşluktayım.artık neyazacağımı bilmiyorum..çok üzgünümmm
sakın umutsuzum deme şimdi çook üzgün olduğun için böyle konuşuyosun belki ama biraz zaman geçince yine herşey düzelecek ve yine yeni bi tedaviye başlarsın inş..amin canım.Allah sesimizi duyar inşallah.ama ben artık umutsuzum benim artık bebeğim olmayacak.yoruldum her ay bekle bekle bütün hayatını buna endeksle ve sonuçta kocaman bir boşlk oluyor...
kızlar biraz önce bi ttopik gördüm sperm ve yumurta donasyonu diye...kimseyi yargılamak değil niyetim kınamak hiç değil ama bunu nasıl yapabiliyolar anlamış değilim...başka bi kadının yumurtasıyla yada başka erkeğin spermiyle bebek sahibi olmak istiyolar...bizim ülkemizde bu yasak zaten yurtdışında yada kıbrısta yaptırıyolarmış...kınamıyorum sadece şaşkınım ben bunun sadece filmlerde olacağını sanırdım
amin canım.Allah sesimizi duyar inşallah.ama ben artık umutsuzum benim artık bebeğim olmayacak.yoruldum her ay bekle bekle bütün hayatını buna endeksle ve sonuçta kocaman bir boşlk oluyor...
sedefcigim lütfen elestirme veya haklarinda kötü düsünme. ancak ceken bilir digerleri ancak haricten gazel okur. bende o forumu okudum nice 18-20 yasinda gencecik insanlarin erken menapozla savastigini okudum. onlarin da hakki anne olmak. ister kendi yumurtalari isterse de baska bir kadinin yumurtasi ne farkeder ki. senin karninda büyüyecek ve senin kaninla beslenecek. ona can vereceksin. varsin saci gözü burnu sana benzemesin. ben anneme hic benzemem ama gene de onun cani kani kiziyim. bence annelik her kadinin hakki. ben o forumdakileri cani gönülden taktir ediyorum. verdikleri mücadele inanilmaz. o kadar güclüler ki sanki hicbirsey onlari hedeflerinden gönüllerinin arzularindan uzaklastiramaz gibi.
derdin sahibi ancak bilir dermansizligi. 4. tüp denemesi sonucunda bebegime kavusamazsam bende donasyon yaptiracagim. yurtdisinda oldugumuz icin evlat edinmek inanilmaz zor. evlatlik verilen cocuk yok denecek kadar az. o nedenle ben kendimce hic ama hic bir sakinca görmüyorum baska bir kadinin yumurtalari ile anne olmayi. Yüce Rabbim insallah bana bunu layik görür. tek dilegim bu.
canım çok teşekkür edrim.benim giden umudum oldu işte sorun orda.artık çocuğum olmayacağına kendimi inandırmam gerekiyor.yoksa daha çok yıpranacam.bunu kabullenmek zor ama kendi haline bıraktım..tatlım canım şuan dünya senin için durmuş gibidir eminim ama biz fani kullar neleri neleri unutuyoruz, annemizin ölümünü bile. bu da geçecek ve yepyeni umutlar ve dualarla başlayacaksın. eğer durumunuz varsa çok beklemeyin derim, biraz dinlendikten sonra bir ümit tekrar başlayın, düşüncelerine şeytanın girmesine izin verme. Rabbim sağlık versin, mutlaka sende ne mucizeler duyuyorsun. olacak inşallah senin de muradın olacak. en hayırlı zamanda güzelliğinize güzellik, muhabbetinize muhabbet, svginize sevgi bereketinize bereket katarak gelecek. duaların hiç bitmesin, umutların hiç solmasın, asıl bundan sonra çok daha fazla dua et. 41 gün aralıksız fetih ve meryem suresi oku. Allahın izniyle mucizelerini göreceksin inşallah. Allah yar ve yardımcın olsun kuzum benim...
arkadaşım çook geçmiş olsun allah sabır versin...
biliyorum tüp bebek tedavisinin en zor aşaması beklemek ve 12 gün sonra negatif sonuç almak ama yinede sana test yaptır derim ben çünkü senin gibi test günü gelmeden adet olupta nasıl olsa olmadı deyip test yaptırmayan ve 2 ay kadar sonra doktora tekrar gittiğinde tüp bebekten hamile kaldığını o zaman öğrenen birini biliyorum ben yinede bi umut test yaptırmanı isterim
ben testim sonucunda tekrar negatif gördüm.artık beta hcg herhalde pozştif görmeyecem..kendim evde deneyecem ancak tedavi olmak istemiyorum gerçekten...
sakın umutsuzum deme şimdi çook üzgün olduğun için böyle konuşuyosun belki ama biraz zaman geçince yine herşey düzelecek ve yine yeni bi tedaviye başlarsın inş..
canım çok saol..birkaç ay kafamı dinleyecem..
unutma arkadaşım bizim tek gücümüz umudumuz onu kaybedersek yaşayamıyız zaten umudumuzu bu savaştan galip çıkana dek korumak zorundayız
inş allahım tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalmanı sağlar
amin.amin.Allah hepimize hahırlısını nasip etsin..
kaç yıllık evlisin ve kaçıncı tedavindi bide sorun neydi sizin:26::26:
Kızlar ben bu ay bal çörekotuda yemek istiyorum.ne zaman yemeye başlasam??yumurta geliştirici iğnelere başlayıncamı başlayım bal çörekotu karışımına.iğnelerle beraber yapan varmı?
canım tedavin hayırlı olsun inşallah. Rabbim sorunsuz kucağına versin. ben lucrin kullanmadım progeston kullandım iğne olarak bu yüzden bilemiycem. çörek otu ilk defa senden duydum ama çörek otunun çok çok mucizevi bişey olduğumu biliyorum. Peygamber Efendimiz (SAV) bile tavsiye etmiş. iyi ediyorsun bence...
Kızlar ben bu ay bal çörekotuda yemek istiyorum.ne zaman yemeye başlasam??yumurta geliştirici iğnelere başlayıncamı başlayım bal çörekotu karışımına.iğnelerle beraber yapan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?