şubat ta tüp bebek:)

mrb cnm..evt ..epeydir yokdun..hatta tam olarak çıkartamadım seni desem darılmazsın bana dimi :)
e biraz da yaşlandığıma ver..hatırlayamama sebebimi..çok yorgunum çookkk

ne yapalım..cnm..alısmaya çalısıyoruz..elden geleni yaptık..gerisi Rabbimin takdiri..
transferim iptal olduktan sonra..bi ates basmalrı oldu bende..bska kimde oldu böyle bilmiyorum..özellikle sabah kahvaltılarında çay içmeye baslayıp,bikaç lokma bisey yediğimiz zaman..atesim içimden taşıyordu sanki..cam açıyorum..eşim diyor hasta olucan..zor zor kapatıyorumdum..neyse ki.. epey azaldı o halim ama..çok zorladı beni..önceki tüp lerde böyle olmamısdım..

arada bir tmm geçiyor,unutuyorum diyordum..ama arada bir bi bastırıyodu..kabullenememek vrya..o bitiriyor insanı sanki o anda (

esim artık havuç suyu kür yapıyor ve kabak çekirdeği yiyor..keçiboynuzun bırakdı..hatta havuç suyunu içmeye basladrığından beri,aksam diyo ki..bu havuç suyu daha etkili geldi bana..keçiboynuzu böyle yapmıyodu dedi.. :26:

suan bıraktık kendi haline..bakalım Rabbim insaAllah kendliğniden nasip etse diye çok dua ediyoruz..artık dayancak hal kalmadı..
her halimizi birtek Rabbim görüyor..şuraya ne kadarını anlatabiliyoruz ki..

senin kaçıncıydı cnm..bide kaç snelik evliydin..sorun neydi sizde :44::44:

kötüyee gitmekkk yokkk umutsuzluk yok....canım benim öncelikle her şeyin güzel olacağına her şeyin RABBİMin takdiri olduğuna inanmak gerekli....bak ben hep söylüyorum umudum 81 cancaazıma da söylüyorum hepimiz anne olucazzz ben çok inanıyorum sadece zamanı var...üzülmeee olurr muu...pınarcımmm DUAYLA KIZCEMM...

evt ..herseyin bi zamanı var da.. insan bazen bunları düsününce..yaşamaya ne kadar zamanımız kaldı ki diyoruz dimi :(

BUNU DÜSÜNMEK de yaşadığım yıllarımın hayal kırıklığından olsa gerek..yinede Rabbim affetsin böyle dediğim için (

bizleri meleklerimizle, yüzümüzü güldürsün insaAllahh

Kıyamam sana ben kuzuuummm RABBİM güzel gönlüne göre versin verecektir de...denerken de dua edin RABBİM bu birlikteliğimizi çocuğumuz olması için meleğimizin gelmesi için vesile kıl diye dua edin....eşcaazım hep böyle dua eder...umutmayalım dimi kuzummm dünya dua ile döner...dua her kapıyı açar...seni çokk seviyorummm

yok canım sorun deil.ben akşam ne yediğimi unutuyorum:)))kafalar hep başka yerlerde cunku:)ben subat ayında tup bebek denemiştim ama transfer aşamasında tedavımız ıptal olmuştu döllenme gerçekleşmemişti diye...öle işte canım.7 senelik evliyim 3 sene istemedik 4 senedirde o bızı ıstemıyor

canım benım ne güzel düşünüyosun çok hoşuma gıddıyo böyle düşünüp böyle söyledıklerı zaman...ama benım umudum yok canım sizleri umutsuz etmek değil amacım yanlış anlamayın nolur ama ben çok yoruldum artık.kımınle konuşsam hamıleyım dıyo.yolda kımı görsem karnı burnunda ne güzel dıyorum içimden nekadar şanslılar, kımbılır ne sıkıntıları var belkı ama ben onları okadar sanslı okadar mutlu düşünüyorum ki....çok zor günler yaşadım.çok zor bı sınavdan geçiyoruz...Allahım sabır ver yarabbım

saolasın melekim..Allah razı olsun.. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün insaAllahhh ..
bnde sizleri seviyorum..

yaa öyle düsünme.. haayıırrrrrrr
4 senedirde o bizi istemedi dersen.. ozmn bnde 15 senedir de o bizi istemedi mi diyimm

kısmetimizde ne varsa onu yaşıyoruz cnm benim.. acımız da büyük, sabrımız daha büyük olmak zorunda..
o 7 nin üstüne bir 7 daha ekle.. = umut81.. yani benn...
yıprandıkça o bebis gelmiyo.. gelecek zamanda da.. bu yıpranmıs vücud kabul etmiyo..
hadi nolr güçlü ol bak..
bak bizimde.. transfer olmadı.. gelismedi bi türlü..tel de bana emriyiolg transfer iptal oldu deyince inanamadım, rüya mı görüyom ki dedim..kabus dedim.. hayır hayır olamaz böyle bisey dedimm durdumm.. ama ne çaree
elbet bu acılıramaz mutlu sonla Rabbim müjdelendircek bizleri insaAllah... böyle düşün.. baska çıkış yolu yok pınarımmm...
gel bi sarıliim sanaa

Son düzenleme:
iyiym kıscem yaw ne olsun işte benim hayat hep aynı tedaviyede gittiğimiz yok ne olacak bu halimiz böyle
sen ne zaman gidiyon:44::44:

hayırlısı canım ya bak bana kaç aydır gitcez diyom daha tık yok

bu ay inşallahhh bi mani olmazsa (yine ) gitcezde doktora karar veremedim nmg nin dediğinden sonra araştırıyom

hayırlısı canım ya bak bana kaç aydır gitcez diyom daha tık yok

bu ay inşallahhh bi mani olmazsa (yine ) gitcezde doktora karar veremedim nmg nin dediğinden sonra araştırıyom

araştır canım ama doktorlada alakası yok bence rabbim ol demedikçe olmuyo bazı şeyler..
demiştim ya sana bizim en son gittiğimiz merkezde çook kaliteli bi yerdi ama olmadı işte..,
hem bak sen tüp ten hamile kalsan bile sonra kendiliğinden kalacaksın bence senin ki biraz psikolojik sanırım

aynen öyle hepsi vesile rabbim verecekse kimse önünde duramaz

banada öyle geliyo ben yine bi şekilde kendimi topluyom ama benim herif iş güç derken çok stesleniyo

bu ay ovulasyon testi deniyoz dün pozitifi gördüm kızzz 2 gündür çalışıyoz bakalım ban olcak gibi geliyo benim herif diyo niye daha önce almamışışız bunu die

[

inş kıscem yaw swn hamile kalda bu ovu testinden hemen ben alırım o zaman nerden aldın sen gitti gidiyodan mı
bend e düşündüm alıyım diye aman dedim nasılsa tık yok ninelerimiz onlamı hamile kalmış dedim ama mantıklı aslında

allah emi güldürdün beni kuzum

he gitti gidiyordan aldık 20 li ovulasyon testi artı 2 tane erken gebelik testi 23 lira bence gayet uygun banada hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun topiğindeki kızlar dediydi
ama eczaneden alma pahalıya geliyo

kullan tabi denemekte fayda var

gül kıscem hamile kalınca daha çok gül inş o kadar istiyorum ki böyle yıllardır bekleyenlerin hamile kalmasını ..
kapıda mı ödediniz yok sa karta m ı çektiniz

gül kıscem hamile kalınca daha çok gül inş o kadar istiyorum ki böyle yıllardır bekleyenlerin hamile kalmasını ..
kapıda mı ödediniz yok sa karta m ı çektiniz

ayyy inşallah kuzum hepimiz hep gülelim zor dönemlerden geçiyoz allahım hepimizin yardımcısı olsun :26::26::26:

kociş ille kapıda ödeyelim dedi ama öyle bi seçenek yok ordan alan kızlara sordum site güvenli ben hep karrtla alıyom dedi bizde öyle yaptık kart yani çokta çabuk gönderiyolar biz cuma akşam sipariş verdik pazartesi 5de geldi bi sorun çıkmadı canım

bu ay geçti ama bi daha ki aya sipariş etsek iyi olur aslında bu sıralarda benim ki işten geç geliyor herifin çalışmaya hali kalmıyor valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…