şubat ta tüp bebek:)

evet teyzesi 6+4 günlük olduk bile rabbime çok şükür 2. kandan sonra artık keseyi görmek için bekleyeceksin ama sana diyim bundan sonra insan daha sabırsızlanıyor.allah yardımcın olsun kendimden bildiğim için bol bol sabır diliyorum sana:))bebişine iyi bak annesi.

umudum var dondurulmuşlarla hamile kalma şansı %10 daha az ama kalan bir sürü kişi var bende şu an dondurulmuş transferi yaptırdım ve beklemediyim nasip kısmet işi bunlar

ayy canım inşallah çok güzel haberler alırız senden banada umut ve mutluluk olur..evet her seferinde olumsuzluk bir yıkım ama napalım kısmet inşallah senden güzel haberler alırız..senin kaçıncı denemendi canım sizin sorun neydi ??

Evet canim bende dun ogrendim hamile oldugumu benimde ikinci denememdi cnm umarim rabbim senin ve tum bekleyen herkesin kucaklarina saglikli evlatlar gondersin sikma canini bence hersey cok guzel olacak kuzum sen yeterki umudunu yitirme...

sağol canım bende senin adına çok sevindim 2 günde bir ölçüm yap inşallah her şey yoluda gider mutlu sona kavuşursun canım...

benim sorun eşimde sperm hareketi az dondurulmuşları sayarsak 2. deneme benim

miamiya hayırlı uğurlu olsun.allah kucağına almayı nasip etsin. valla 7 gün erken ve güzekl olmuş 12 ye kadar beklemeye gerek yok.nerde yaptırdın tüp bebeği acaba.

bizde dün ilk iğnemizi vurunduk arkadaşlar.çok heyecanlıyım ve hemen günlerin geçmesini istiyorum.acaba yumurta gelişimi nasıl olacak.
ctesi kan tahlill ve kontrol var.sordum e 2 değerine bakılacakmış. e 2 nedir acaba bilen var mı.

Selamlar herkese
Bende yarin ignelere baslicam hayirlisiyla.beni 6. gun cagirdilar kontrole dr bakip dozaji ayarlayacakmis sonraki gunler icin.adetin 4. gunu baslicam.hemsire ilk gunu saymadi.kafama takildi bana gore ilk gunde sayilmaliydi.az maz ama sonucta erken saatlerde baslamisti.ins. bir sorun cikmaz daha sonra.

Son düzenleme:

hadi canım hayırlısı olsun valla benim hiç bir değerime bakılmadı o yüzden bilmiyorum

ya canım benim ilk denemede 4. gün başladılar 3.gün embriyosu transfer ettiler tuttu ama 8 haftaık düştü ikincide 3.gün başladılar 5.gün emb.transfer edildi kimyasal gebelik oldu sanırım.. o yüzden bence hiç kurcalama hayırlısını iste allahtan oluruna bırak dua et stres yapma...

canım hayırlı olsun senin de tedavin.uzun protokol mi senin.ben 2.gün başlayacam.

canım çok geçmiş olsun.senin şu hangi aşamadasın.

Canım inş. hayırla sonuclanır bende iğnelerime devam editorum 1 hafta olucak
bende kan tahlilleri verdim lakin detayli bilgi verilmedide sormadımda
fazla detay düşünmüyorum rabbim ol dediyse tüp bebek vesile olucak
heycan bende hala daha var :))))

durumavisu tedavin hayırlı olsun inş. hepimizin sonuçları pozitif olur :)))))

miamiya hayırlı uğurlu olsun.allah kucağına almayı nasip etsin. valla 7 gün erken ve güzekl olmuş 12 ye kadar beklemeye gerek yok.nerde yaptırdın tüp bebeği acaba.

canım çok teşekkür ederim darısı sizlere inşallah ben sabırsızım ya benim bebişte öyle olcak sanırım :) hemen kendini göstersi teyzesi ben istanbul kurtköy emsey hospitalde yaptırdım 7ci gün sonucum 44,37 idi bugün yani 9 uncu gün değerim 108 olmuş doktor güzel gidiyor hersey dedi bakalım kuzum bekliyorum heyecanla rabbim sizlerinde yüzünü güldürsün inşallah

hadi hayılısı inşallah.heyecan çok ama çok.ben sordum rahatladım bazı yerlerde e2 ye bakmıyorlarmış.
sen benden önden gidiyorsun hadi bakalım inşallah hamile kalırız.

maşallah maşallah.çok güzel. amin senin arkandan geliyoz inşallah.bebiş hemen belli etti kendini hızlı sabırsız melek.herşey gönlünce olsun.dualarını eksik etme neolur.hamilenin duası kabul görür.

canım inan bana hep dualarımdasınız rabbimin izniyle silerinde yüzü gülecek ben inanıyorum ...transferden sonra yatmayın uzanın sadece ..istediğiniz pozisyonda kitabınızı okuyun dergi alın okuyun ayaklarınızı uzatıp tv nizi izleyin valla ben yasak dediler ev bile süpürdüm aklımdan atmak için rabbime şükürler olsun bebişkom benimle inşallah sonuda gelir :)dualarım sizlerle tüm bekleyenlerle

canım desene hamilelik haberi heycanı dindirmiyor :)))) darısı bizi maşllah değerlerin çok güzel darısıs bizeeeeeeeeeee:)))))))))

canım desene hamilelik haberi heycanı dindirmiyor :)))) darısı bizi maşllah değerlerin çok güzel darısıs bizeeeeeeeeeee:)))))))))

ahhhhhh teyzesi ahhhh bu heyecan bitmez rabbim sizede versin inşallah bu güzel duyguları şimdi kese için bekle :) sonra kalp atışları için sonra cinsiyetini öğren alışveriş yap :) çok güzel duygular devamı gelir inşallah :)

selam kızlar nasılsınız .. yazamadım ne zamandır .. dün saat 12 de isleme aldılar ve yarım saat 40 dk sürdü yaklaşık..ve yumoslarım toplandı çok sükür.. 5 sağda, 3 solda olmak üzere 8 tane yumosum alındı .. odaya getirildikten sonra ben zaman snar ebriyilog geldi.. kaç toplanıd die anlatıyordu iste .. dedim ne zaman transfer olur.. birazdan döllenme işlemine alıcaz, eğer bgünden itibaren döllenmeye başlarlarsa, cuma günü isleme çağırırız seni.. yada prsmbeden itibaren baslarsa cmrtesi çağırız.. bgün konusdu embriyologla esim 4 tanesinden 1 i döllenmeye başlamış şimdilik bakalım artık dierlerinden snradan bi ses çıkar mı.. öğldn sonra aramadılar bida.. eğer cuma yani bugün olursa sabahtan ararlar mı bilmiyom.. inşallah arkadan bitan daha gelse diye umut ediyorum inşallah .. Allahın takdiri gerçi ama insan yinede umut ediyor iste.. tek olsun sağlıklı olsun yada ikiz olsa sürpriz yapsa bana yumurtacıklarım diyorM YİNEDE :) bakalım artık hayırlısı sabahtan son durumn ne olur Rabbim bilir orasını.. yinede dualarımızı elden bırakmıyorz..sürekli okuyoruz.. saolsun arkdaslar ve akrabalardan okunuyor devamlı.. artık ya nasip dicez hakkımızad hayırlısı.. dualarınızı bekliyom arkadaşlar

canım güzel yürekli insan inşallah hakkında hayırlısı olsun rabbim seninnde yüzüne gülsünn ...dualarımızdasın unutma bunu bizi haberdar et yuoşların durumundann kaç bebiş oldular falan

birazdan kalp atışlarını duymaya gideceğim.

zaman geçmiyor. Allahım hakkımızda hayırlısını ver

sağlıklı, sıhatli,eli ayağı düzgün, aklı başında, Allah korkusu olan, hayırlı, anne baba sevgisi olan, kısmetli, merhametli, mutlu çocuklar ver yarabbim.

cuma günü yüzü suyu hürmetine ellerimizi boş çevirme yarabbim.

bebek isteyen her kulunun yüzüne bak dualrını kabul et haklarında hayırlısını ver yarabbim.

amin.

cumanız mübarek olsun cümleten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…