kızlarrrrrrr hepinize iyi akşamlar idrar testim çift ama silik çizgi çıkmıştı ...1 saat önce kan verip geldim sonucum bellli oldu hamileyimmmm 7 ci gün beta hcg 44 iyimi sizce allahım bu sevinç anlatılmaz rabbim ne olursun bana yaşattığın mutluluğu herkese yaşat ...sana milyonlarca kez şükürler olsun benim elimi bu kez boş çevirmedin bekleyen herkese yaşat bu sevinci konuşamıyorum saçmalıyorsam ne olur kusuruma bakmayın ....minnak bebiklerim annelerine tutundular sonunnda ...herşey bundan sonra çok daha güzel olacak inşallah
İnan gözlerim doldu canım allahım duydu senin sesini inş benimkinide duyar herkesinkinide duyar inş bizede o anı yaşatır.inş kucağına aldığın günleride göstersin.bana hep çook uZak gliyo.sanki hiç o anı yaşayamıycam,ama çok istiyorum artık bende allahım ne verirse hayırlı versin.tebrik ederim canım
canım fatoş arkadaşımız.....daha yeni hamile ikizlere hamile kaldı ama malesef birini kaybetti....
sanırım sen devlette yaptırıyosun tedavini devlet hastaneleri tek embriyo koyuyolar ama özel ler gerekli gördükleri durumda 2 tane koyabiliyo
senin merkez neresi ...üniversite hastaneleri bir gün önce çağırıp yatış yapıyolar...
eğer evin yakınsa yatışa gerek yok....
aç karnına gitmenin sebebi ertesi günü yumurta toplama işleminde azda olsa anestezi vercekler...
senin yaş kaç bide sorun neydi:26:
:26:[
melek181 verdiğin cevaplara teşekkür ederim.. ege ünversitesinde yaptırıyorum, yaşım 28, bende bir problem yok, sorun eşimin 2 yıl önce lösemi tedavisi görüp dondurulmuş sperm kullanmamız. sizin hikaye nasıl ve hangi aşamadasınız?
Canım meraba, ben de egede yapırdım geçen ay. Olmadı, yumoşlar erken çatladı, gelecek ay tekrar gideceğim adet olunca. Sen hangi aşamadasın?
Kızlar merhaba,
ne haberler var bakim topicte, iyi mi herkes?
Bu arada ben berbat bişekilde grip oldum,gözlerimden bile yaşlar geliyor, nisanda tekrar rapor alacağım diye rapor da almadım. Oldukça kötü durumdayım anlayacağınız. Nisanda da tekrar tedaviye gideceğim ya, kullandığım antibniyotik ve ilaçlar zararlı olur mu sizce?
kızlarrrrrrr hepinize iyi akşamlar idrar testim çift ama silik çizgi çıkmıştı ...1 saat önce kan verip geldim sonucum bellli oldu hamileyimmmm 7 ci gün beta hcg 44 iyimi sizce allahım bu sevinç anlatılmaz rabbim ne olursun bana yaşattığın mutluluğu herkese yaşat ...sana milyonlarca kez şükürler olsun benim elimi bu kez boş çevirmedin bekleyen herkese yaşat bu sevinci konuşamıyorum saçmalıyorsam ne olur kusuruma bakmayın ....minnak bebiklerim annelerine tutundular sonunnda ...herşey bundan sonra çok daha güzel olacak inşallah
canım tebrik ederim Rabbim tamamına erdirsin iki embriyomu transfer edildiydi oyy maşallah
canım çok teşekkür ederim evet 2 tane transfer edilmişti bu sefer kuzum artık bende hamişler kervanına katıldım ya hepimizin sesini duyacak bir gün rabbim inanın buna o kadar güzel bir duyguki anlatamam ya ...
ayyyy canım yaaaa senin adına çooooook sevindim inşallah allahım tüm bekleyenlere içlerinde banada nasip etsin
bu gece sevinçten uyku yok desene heheheheeheh
canım benim yarına kadar uyku yok bana sabak uyumadan doktora gitcem :) hatta hastanede nöbet tutcam bu mutluluğu hepiniz yaşayın inşallah çok isterim bunu ....hergün dua edicem size ...
Miamaya tebrik ederim cok sevindim senin adina gule gule kucagina almayida nasip etsin rabbim darisi basimiza insallah bu yolda emek veren gozyasi doken herkese cumlemize insallahh
nerelerdesin biz neden görüşemiyoruz artık
sağlığın sıhatin iyidir umarım.
miamaya ya çok sevinmişsin Allah inşallah seninde kucağını yavrucaklarınla doldurur.
nerelerdesin biz neden görüşemiyoruz artık
sağlığın sıhatin iyidir umarım.
miamaya ya çok sevinmişsin Allah inşallah seninde kucağını yavrucaklarınla doldurur.
canım napıım yaa erzuruma gittim geldim annemide getirdim sonra teyzem geldi derken misafirle uğraştım yarında kv gelcek anneme hoşgekdine öyle uğraşıyom işte guzum
sen napan nassın hamişlik nasıl gidiyo kalp atışlarını duydunmu miniğinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?