• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şubat ta tüp bebek:)

yok canım haftaya gidicez benım doktor bırz yoğunda anca haftaya verdı randevuyu

iyiyim çok şükür bi sorun yok

inşallah Allah senınde yüzüne bakarda sen de yavrucaklarını kucağına alırsın.

inşallah canım yaaaaa bu arada benim tüp işinin tarihi belli oldu nisanda gitcez doktora şimdiden işi gücü ona göre ayarlıyom herifimin 30unda iş için sınavı var ondan sonra toplu temizlik yapcam sonrada rahat rahat yatarım die hesap yapıyom

Ne zaman gitcen doktora:)inş ikizdir:)

kuzum doktordan geldim şimdi görmen lazımdı koca kadın oynuyor zıplıyor çok sevindi oda yarın yeniden kan vermek için çagırdı ...sonuç güzel yarında test yapılcak işte sonra hayırlısı olsun rabbim inşallah sizlerde nasip etsin o kadar güzelki kıpır kıpır içim :) düm uyuyamadım zaten heyecandan sabahı zor ettim darısı bundan sonrasının güzel devam etmesinde inşallah heyecanla bekliyorum kuzum :)

sabırsız anne tebrikler rabbim kucagımıza aldıgımız günleride göstersin inşallah o zamanda böyle sevinç çığlıkları atalım:))

amin canım inşallah rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize :) senin bebiş 7 haftalık olmuş bile bende görecekmiyim acaba o günleri :) doktorum 7 ci güne göre çok iyi değerin dedi yarın tekrar kan testi yapcaz inşallah katlanır degerlerimiz kaç testten sonra tamam oldu diyorlar canım ya daha çok kan verecekmiyim :) sonuçta bebişin mamasından çalıyoruz yani :)

kuzum doktordan geldim şimdi görmen lazımdı koca kadın oynuyor zıplıyor çok sevindi oda yarın yeniden kan vermek için çagırdı ...sonuç güzel yarında test yapılcak işte sonra hayırlısı olsun rabbim inşallah sizlerde nasip etsin o kadar güzelki kıpır kıpır içim :) düm uyuyamadım zaten heyecandan sabahı zor ettim darısı bundan sonrasının güzel devam etmesinde inşallah heyecanla bekliyorum kuzum :)

Allah sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin. Tabikide oynarsında zıplarsında bundan daha güzel mutluluk olabilirmi :))) darısı bizlere inşallah.
bende bügün kontrole gittim yumoşlarım büyüyor iğnelre devam bakalım birdahakı kontrol neler olucak Rabbim biz bekleyen ve tedavş aşamasında olan tüm arkadaşlarımında yüzünü güldürsün........

Allah sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin. Tabikide oynarsında zıplarsında bundan daha güzel mutluluk olabilirmi :))) darısı bizlere inşallah.
bende bügün kontrole gittim yumoşlarım büyüyor iğnelre devam bakalım birdahakı kontrol neler olucak Rabbim biz bekleyen ve tedavş aşamasında olan tüm arkadaşlarımında yüzünü güldürsün........

amin canım inşallah ...dualarımdasınız ne gün toplanacak yumoşlar bellimi kuzum ?

amin canım inşallah ...dualarımdasınız ne gün toplanacak yumoşlar bellimi kuzum ?

Doktorum tahmini çarşamba yada perşembe dedi bakalım heycanlıyım sabırsızım :))) senin adına okadar çok sevindimki bebişlerini kucağına alıp koklamayı Rabbim nasip etsin...

Doktorum tahmini çarşamba yada perşembe dedi bakalım heycanlıyım sabırsızım :))) senin adına okadar çok sevindimki bebişlerini kucağına alıp koklamayı Rabbim nasip etsin...

canımmmmmm çok saol ....hadi bakalım hayırlısı olsun seninn adına bol bol dua et ben ameliyat masasındayken ağlaya ağlaaya dua ediyordum o kadar zor bir durumki o masaya yatmak sonucun ne olacagını bilmemek kuzum bişey söylicem bilmişlik olarak görme ne olur transferinden sonra ne olur yatma tutsun diye bi faydası olmuyormuş ben bir saat yattıysam yarım saat gezdim evin içinde ...sabah aksam süt içtim incir yedim bol bol meyve yedim balkona çıkıp hava aldım ....ayaklarımı uzatıp tv seyrettim karikatür kitabıı aldım okudum canım sıkıldıkça inşallah aklından silmeye çalış tamam unutamıyorsun geliyor aklına ama kendini oyala bir şekilde

Son düzenleme:
canımmmmmm çok saol ....hadi bakalım hayırlısı olsun seninn adına bol bol dua et ben ameliyat masasındayken ağlaya ağlaaya dua ediyordum o kadar zor bir durumki o masaya yatmak sonucun ne olacagını bilmemek kuzum bişey söylicem bilmişlik olarak görme ne olur transferinden sonra ne olur yatma tutsun diye bi faydası olmuyormuş ben bir saat yattıysam yarım saat gezdim evin içinde ...sabah aksam süt içtim incir yedim bol bol meyve yedim balkona çıkıp hava aldım ....ayaklarımı uzatıp tv seyrettim karikatür kitabıı aldım okudum canım sıkıldıkça inşallah aklından silmeye çalış tamam unutamıyorsun geliyor aklına ama kendini oyala bir şekilde[/QUO

Canım neden bilmişlik olsun kı yazmış olmana gercekten sevindim henüz bekleme sürecine gelmedim ama ara ara düşünüyordum tamamenmi yatılir yoksa dişarı cıkabilirmiyim diye bunları zaten düşüüyorum şimdiden bilgilendirmene sevindim
vakti geldiğindede doktoruma sorucam tamamen yatmak istemem beni düşündürende bekleme sürecindede iğneler oluyormu ??? yoksa sadece jel veya hap mı oluyor,

canım ben yumurta toplamadan sonra tarnferede kadar antibiyotik kullandım fitil kullandım zaten folik asitimizi sürekli kullandık ...yumurta toplandıktan sonra vucüt su toplamasın diye ilaşlar vermişti dur yazayım

dostinex kullandım gnde 1 tane
monodoks kullandım sabah akşam 1 er tane
prednol kullandım günde 1 tane
folik asit günde 1 tane ve
progestan fitil kullandım günde 3 tane ...bana bunları yazmıştı doktorum ...bilgin olsun diye yazdım cnm iğne kullanmıyorsun tranferden sonra şuan da sadece folik asit ve prednole devam ediyorum yarın tekrar çağırdı sanırım prednolü kesicek belkide kesmez bilmiyorum yani
tranferden sonra progetan,folik asit ,prednol ve dostinex(2 gün ) kullandım
ağrı kesicide verdi ama pek ihtiyaç duymadım açıkcası

canım ben yumurta toplamadan sonra tarnferede kadar antibiyotik kullandım fitil kullandım zaten folik asitimizi sürekli kullandık ...yumurta toplandıktan sonra vucüt su toplamasın diye ilaşlar vermişti dur yazayım

dostinex kullandım gnde 1 tane
monodoks kullandım sabah akşam 1 er tane
prednol kullandım günde 1 tane
folik asit günde 1 tane ve
progestan fitil kullandım günde 3 tane ...bana bunları yazmıştı doktorum ...bilgin olsun diye yazdım cnm iğne kullanmıyorsun tranferden sonra şuan da sadece folik asit ve prednole devam ediyorum yarın tekrar çağırdı sanırım prednolü kesicek belkide kesmez bilmiyorum yani
tranferden sonra progetan,folik asit ,prednol ve dostinex(2 gün ) kullandım
ağrı kesicide verdi ama pek ihtiyaç duymadım açıkcası[/QUOT

Buna sevindim iğneler olmasında ilac olsun :))) gerci iğnede olsa mecburen kullanırım lakin hapı tercih ederim. hadi bakalım hayırlı ahberlerini bekliyorum canım

Selam arkadaşlar bende şubat ayında tüp bebek tedavisi gördüm martta transferim oldu ama maalesef hcg lerim düzgün bir şekilde artmadı ve hüsran yaşadım ilk bebeğimide kasımda kaybettim 8 haftalıktı...neyse şimdi 2 tane dondurulmuş embriyom vardı onları deneyeceğiz..

Size sorum 3. Denemede yada dondurulmuşlarla haile kalan varmı çünkü benim morale ihtiyacım var çok üzgünüm beni anladığınızdan eminim...cevap yazarsanız sevinirim....bu arada 34 yaşındayım sorunumuz sperm azlığı :(((((

Hadi gözün aydın canım allah bizede nasip etsin inş.

Selam arkadaşlar bende şubat ayında tüp bebek tedavisi gördüm martta transferim oldu ama maalesef hcg lerim düzgün bir şekilde artmadı ve hüsran yaşadım ilk bebeğimide kasımda kaybettim 8 haftalıktı...neyse şimdi 2 tane dondurulmuş embriyom vardı onları deneyeceğiz..

Size sorum 3. Denemede yada dondurulmuşlarla haile kalan varmı çünkü benim morale ihtiyacım var çok üzgünüm beni anladığınızdan eminim...cevap yazarsanız sevinirim....bu arada 34 yaşındayım sorunumuz sperm azlığı :(((((

canım neden üzüyorsun ki kendini bu kadar :(ben dondurulmuş kullnamadım ama dondurulmuşlarla hamiş kalan çok var sen içini ferah tut olacak nasılsa bebişin sana gelecek sen yeterki onuda kendinide üzme ....

canım çok teşekkür ederim cevap verdiğin için ama napıyım işte insan kırılıyor her seferinde ..senin durumun nedir hamilemisin canım kaçıncı denemen???miamaya bu cevabım sanaa :))

Son düzenleme:

umudum var dondurulmuşlarla hamile kalma şansı %10 daha az ama kalan bir sürü kişi var bende şu an dondurulmuş transferi yaptırdım ve beklemediyim nasip kısmet işi bunlar

kızlarrrrrrr hepinize iyi akşamlar idrar testim çift ama silik çizgi çıkmıştı ...1 saat önce kan verip geldim sonucum bellli oldu hamileyimmmm 7 ci gün beta hcg 44 iyimi sizce allahım bu sevinç anlatılmaz rabbim ne olursun bana yaşattığın mutluluğu herkese yaşat ...sana milyonlarca kez şükürler olsun benim elimi bu kez boş çevirmedin bekleyen herkese yaşat bu sevinci konuşamıyorum saçmalıyorsam ne olur kusuruma bakmayın ....minnak bebiklerim annelerine tutundular sonunnda ...herşey bundan sonra çok daha güzel olacak inşallah

cok sevındım canm benmmmm cookkk :) yazamıyorum cok ama takıp edıyodum sızı. . . .tebrık ederımmm tatlı anneeee :) dıkkat et kendıne. . .cok sevındımmmm

canım çok teşekkür ederim cevap verdiğin için ama napıyım işte insan kırılıyor her seferinde ..senin durumun nedir hamilemisin canım kaçıncı denemen???miamaya bu cevabım sanaa :))

Evet canim bende dun ogrendim hamile oldugumu benimde ikinci denememdi cnm umarim rabbim senin ve tum bekleyen herkesin kucaklarina saglikli evlatlar gondersin sikma canini bence hersey cok guzel olacak kuzum sen yeterki umudunu yitirme...

cok sevındım canm benmmmm cookkk :) yazamıyorum cok ama takıp edıyodum sızı. . . .tebrık ederımmm tatlı anneeee :) dıkkat et kendıne. . .cok sevındımmmm

Canimm cok tesekkur ederim rabbim seninde bebisini korusun ve saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin:) bu duygu cok farkli biseymis ya sizlerin heyecanini simdi daha iyi anlayabiliyorum ne guzel seninki 9 haftalik olmus bile masallah :) darisi bize insallah

Back